Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Basketbol Takımı | Türkiye Basketbol Ligi 2014/15

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• küçük düşünceli insanların özellikle bizim şehrimizde belli noktaları tıkamasından gına geldi.
    Siyasetin "bizden olduğu sürece" yer aldığı, karşıda olduğu zaman "siyasete bulaştığı" büyük kulüp/taraftar camiası Trabzonspor

Yorum

• yönetim kurulundaki yalçın alabaşlı trabzonlu ve trabzonsporlu değil.trabzonlu olması tabi şart değil ama kendisi koyu bir galatasaray taraftarıdır.acaba cimbomlu bir kişinin bizim yönetimimizde ne gibi bir işi olabilir anlayamadım trabzonspor taraftarı bile değil.trabzonda basketbolu seven anlayan birisini bulamadıkta koyu cimbom taraftarını mı yönetime aldık anlayamadım........

Yorum

• İlk olarak tbs1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        yönetim kurulundaki yalçın alabaşlı trabzonlu ve trabzonsporlu değil.trabzonlu olması tabi şart değil ama kendisi koyu bir galatasaray taraftarıdır.acaba cimbomlu bir kişinin bizim yönetimimizde ne gibi bir işi olabilir anlayamadım trabzonspor taraftarı bile değil.trabzonda basketbolu seven anlayan birisini bulamadıkta koyu cimbom taraftarını mı yönetime aldık anlayamadım........
        tbs1,
        Uzun zamandır forumda göremiyorduk seni,öncelikle hoşgeldin diyelim,lütfen böyle ara verme olurmu

Yalçın Alabaş'a gelince,kendisinin Trabzonspor taraftarı olup olmadığını bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla yönetim kurulunun bu yılki yapılanmasında her yönetici kulübe belli bir maddi katkı yapacak,Yalçın Alabaş'ta bu yönde ciddi bir miktar ödemeyi yaptığını biliyorum.
        Son ağaç kesildiğinde,
        Son nehir kirlendiğinde,
        Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• Tb2l’de 2009-10 Sezonu Fikstürü Belli Oluyor
          20 Ağustos 2009 Perşembe

Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde 2009-10 sezonu fikstürleri 21 Ağustos Cuma günü gerçekleştirilecek kura çekimi ile belirlenecek.

TB2L’de 2009-10 sezonu fikstürü, 21 Ağustos Cuma günü Polat Renaissance Otel’de 14:30’da gerçekleştirilecek kura çekimi ile belirlenecek.

Geçtiğimiz sezon TB2L’de Tofaş şampiyonluğa, Bornova Belediye ikinciliğe ulaşarak Beko Basketbol Ligi’ne yükselmeye hak kazanmışlardı.
          Colmandante

Yorum

• 2008-2009 sezonu istatistikleri

Hadi Özdemir................6.9 sayı----4.2 ribaund----- 1.5 asist----- 1.8 top kaybı----- Pozisyon: Forvet 2 sayı:%58 3 sayı: %39

Melih Kabakçı...............18.1 sayı---4.1 ribaund------1.5 asist-----2 top kaybı...........Pozisyon: Forvet 2 sayı: %55 3 sayı: %44

Orçun Tunca................9.4 sayı----5,6 ribaund-------1.1 asist-----1.1 top kaybı-------Pozisyon: Forvet 2 sayı: %58 3 sayı: %41

Erdal Albayrak...............8.1 sayı----2.8 ribaund-------2.0 asist----- 1.9 top kaybı----- Pozisyon: Forvet 2 sayı: %34 3 sayı: %35

Eddy Fobbs..................8.8 sayı----7.8 ribaund-------0.8 asist------1.8 top kaybı-----1.6 Blok--Pozisyon :Pivot 2 sayı: %49 1 sayı: %68

Fırat Aydemir................12.5 sayı---4.6 ribaund-------2.9 asist-----3.6 top kaybı-----1.7 top ç.-- Pozisyon: Guard 2 sayı:%48 3 sayı:%26

Caner Öner..................9.0 sayı---2.4 ribaund--------1.1 asist-----1.5 top kaybı-----Pozisyon :Forvet 2 sayı: %50 3 sayı: %24

Hakan Yapar................4.0 sayı---3,3 ribaund-------0,5 asist------0,5 top kaybı-----Pozisyon: Forvet 2 sayı: %60 3 sayı: % 47

İlker Türel...................5.6 sayı---2.1 ribaund-------2.5 asist------1.8 top kaybı-----Pozisyon: Guard 2 sayı: %31 3 sayı: %32

Serhat Büker...............3.9 sayı---2.7 ribaund-------0.6 asist------0.8 top kaybı-----Pozisyon: Forvet 2 sayı: %39 3 sayı: %28

Ramazan Öksüz.............4.3 sayı----2.2 ribaund-------0.6 asist-----0.7 top kaybı-----Pozisyon :Forvet 2 sayı: %50 3 sayı: % 35

Yeni transferlerimizin geçen sezon ki istatistiklerini elimden geldiğince sizlere sunmaya çalıştım.Sonuç olarak kafamda bir ilk 5 yarattım.Benim ilk beşim.

-----------Umut--------
            Fırat-----------------Melih
            ------Orçun---Fobbs----
            Colmandante

Yorum

• Osman istatistiki bilgiler için teşekkürler, bakalım ilk 5 tahminin tutacak mı ?ben de bir tahmin yapayım bari

-----------Fırat--------
              Caner-----------------Melih(bu istatistiklerle kendisini yazmasam ayıp ederim)
              ------Hadi---Fobbs----

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Osman istatistiki bilgiler için teşekkürler, bakalım ilk 5 tahminin tutacak mı ?ben de bir tahmin yapayım bari

-----------Fırat--------
                Caner-----------------Melih(bu istatistiklerle kendisini yazmasam ayıp ederim)
                ------Hadi---Fobbs----

Yorum

• İlk olarak Mehmet Zeki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Abi butun kadro degismis? Ne zamani basliyor ligler acaba?
                  tam bilmemekle birlikte Ekim diye tahmin ediyorum..

Yorum

• Osman verdiğin istatistiki bilgiler için teşekkürler,bu istatistikleri basketbolcularımızın kendi başlıklarına ilave edebilirsen çok sevinirim
                    Son ağaç kesildiğinde,
                    Son nehir kirlendiğinde,
                    Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• işlerden dolayı foruma giremiyorduk.
                      ancak yalçın alabaşlı galatasaraylı ve ciddi maddi kaıkılar yapabilecek düzeyde bir işadamı olmadığını biliyorum.kendisi arkadaşımdır ve şimdi bunları okuyup bana kızacaktır ama samimiyetine güvenerek yazıyorum şahsı ile ilgili hiçbir sorunum yoktur çokta severim kendisi çok kaliteli ve efendi bir kişiliktir. ancak yönetmimizin ne yapmaya çalıştığını anlamaya çalışıyorum.fakat anlayamıyorum ayrıca kendisi ankara ikamet etmektedir ve ne gibi görev tanımı olcakatır klubümüze ne gibi katkısı olacakltır merakla izleyeceğim ve gözlemleyeceğim

Yorum

• eğer söylendiği gibi gs lı ise hiç haz almam ben bu işten.
                        kulübün iç işlerine girmemeliler.
                        bu işlerin maddi boyutuna bakılmaz. bugün para verdi diye yönetime alınabilecek x takım lı kişiler, yarın birgün öyle bir zamanda karşınıza çıkar ki kendinizi ona borçlu hissedersiniz.
                        en basiti transfer dönemlerinde her transferin paraylamı yapıldığı sanılıyor.
                        ikili ilişkiler de en az para kadar önem arz ediyor.
                        söylemek istediğim yarın birgün bir şekilde kendinizi borçlu hissettirebilirler..
                        2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                        Gerçek budur. ☆

Yorum

• Umut, Kerem, Volkan İncekara kaldı takımda sadece gçen seneden ancak ben bu daılmanın sebebini hâlâ daha tam anlayamadım geçen seneki kadromuza 1-2 takviye ile 1.lige çıkabliridik çok yetenekli ve genç oyuncularımız vardı İnş. Bu sene yeni kadromuzla 1.lige çıkarız En çok da Mikeal Scott'un gidişine üzüldüm
                          Biri Bizi Düştüğümüz Şu Durumdan Kurtarsın...

Yorum

• Hadi bakalım bol şanslar
                            -1461 TRABZON-

Yorum

• inş uşak belediye ye aynı gruba düşeriz , ilgilenenler bana bilgi versin

Yorum

• İlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                inş uşak belediye ye aynı gruba düşeriz , ilgilenenler bana bilgi versin
                                Ben de Olin Gençlik'i bekliyorum Mustafadan alacağız haberleri....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim