Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Basketbol Takımı | Türkiye Basketbol Ligi 2014/15

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Basketbol Yaz Okulu devam ediyor

Kulübümüz Basketbol Şubesi tarafından organize edilen Basketbol Yaz Okulu çalışmalarını sürdürüyor.

28 Ağustos tarihinde çalışmalarını tamamlayacak olan Basketbol Yaz Okulu'nun ardından Kış Okulu'yla miniklerimiz çalışmalarını sürdürecekler.
    Basketbol Altyapı Sorumlumuz Osman Arz, minik sporcuların yaz ve kış okulları sayesinde öğrenciler hem spor yaptıklarını hem de sosyal yönden gelişimlerini en iyi şekilde sürdürdüklerini söyledi.

bordomavi.net
    Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• basketbol takımımız nike mı giyecek bu sene diğer başlık altında bir arkadaşımız nike giyeceğini yazmış bu doğrumudur??ben nike logosu göremedim basketçilerimiz imza atarken?? bir de sponsorlardan haber varmıdır??

En son Adem Hotaman tarafından düzenlendi; 06.08.2009, 20:26.
      Saygılarımla,
      Adem Hotaman.

Yorum

• İlk olarak Adem Hotaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        basketbol takımımız nike mı giyecek bu sene diğer başlık altında bir arkadaşımız nike giyeceğini yazmış bu doğrumudur??ben nike logosu göremedim basketçilerimiz imza atarken?? bir de sponsorlardan haber varmıdır??

nike yapmadı formaları. formalar tamamen kulübün kendi ürettirdiği formalar. şuanlık sadece sağlık sponsoru acıbadem. diğer sponsorlar konusunda fikrim yok.

ilerleyen zamanlarada bu formalardan taraftar içinde üretilmesi gündemde. ancak bu birazcık süreç alacak konu . öncelik kurumsal yapıyı oturtmakta.
        öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
        MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
        BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yeni sezon kuraları ne zaman çekilecek bilen var mı? bir de bu sezon başka favoriler var mı ? İtü , Mutlu Akü Selçuk vb....
          Mustafa bu sorulara da cevap lütfen, artık bilgi bankamız sensin

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Mustafa bu sorulara da cevap lütfen, artık bilgi bankamız sensin
            fikstür çekim tarihleri belli değilmiş henüz. federasyon bir toplantı yapıp duyuracakmış. bölgesel lige ve 2. lige başvurlar henüz sona ermemiş. bilgileri basketbol federasyonu ligler kordinatörlüğünden aldım.

geçici bir süre için bilgi kaynağınız ben olabilirim ama asıl bilgi kaynağımız ismail abi olcak.

zira takım TRABZONDA olcak. kulübün kendine ait binası da olacağına göre ismail abi ve TRABZONDA arkadaşlar rahatça takımla irtibat içinde olcak. özellikle takımın kendine ait bir yeri olması çok önemli bir hamle bana göre. ayrıca oyuncularla yapılan sözleşmelerde oyuncuların evlerini kendilerinin tutması da çok önemli ve güzel adım.
            En son Mustafa Önal tarafından düzenlendi; 07.08.2009, 10:31.
            öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.

Yorum

• abi medya adına bi gelişme var mı? Çünkü basketbol takımı ile ilgili düzenli bilgi aktarabileck bi yer yok. kulübn kendi sitesi futbolculr ne yapsa haber veriyo ama basketçilerdn iz yok

Yorum

• Basketbolcuların seneye kendilerine ait ev tutacak olmaları mükemmel bir adım olmuş, geçen sene barınma konusunda büyük problem yaşandığı bilinen bir gerçekti....

Yorum

• Trabzonspor Basketbol Kulübü Yeni Yönetim Kurulu...

Edit...
                  Düzenleme yapılacak......
                  En son İsmail Alkan tarafından düzenlendi; 08.08.2009, 20:51.
                  Son ağaç kesildiğinde,
                  Son nehir kirlendiğinde,
                  Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• hayırlı olsun yeni yönetim kurulu

Yorum

• Basketbolcumuzun üzerindeki yeni sezon formamız herhalde.. Açıkçası hiç rahat görünmüyor, aşırı bol ve vücudu rahatsız edici yanları var...
                      Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• İlk olarak Remzi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Basketbolcumuzun üzerindeki yeni sezon formamız herhalde.. Açıkçası hiç rahat görünmüyor, aşırı bol ve vücudu rahatsız edici yanları var...
                        yeni sezon forması basketbol takımı yönetiminin kendi yaptırdığı forma. yönetimde AHMET SARI gibi tekstilci biri var. ilerleyen zamanlarda takımımız ürün konusunda faydalanabilir.

Yorum

• Önemli transferler yaptık.Bu sezon çok güveniyorum basketbol takımına.Bu sene TBL'ye çıkmayı başaracağız inşallah.
                          -1461 TRABZON-

Yorum

• inş uşak beldiyespor la aynı gruba düşeriz

Yorum

• İlk olarak UğuR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              İsmail Abi, Basketbol takımımızın ayrı bir yönetim kurulu var mı? Arka sayfalardaki bir mesaj kafamı karıştırdı.... Yoksa Saner Ayar dışardan mı destek veriyorlar?
                              İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              İsmail abiden uzun zamandan beri ses seda çıkmıyor.
                              İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              İsmail abi yeni haberler var mı acaba.Bu sene Amerikalı oyuncu alınacak mı.
                              Arkadaşlar kusura bakmayın,bayağı bir zamandır sizlere cevap veremedim,nedenide birazcık tatil yapmamızdan kaynaklandı,fırsat buldukça başlığa göz atıyordum ama çok kısa.

Artık bundan sonra tekrar aranızdayım merak etmeyin,Trabzon basketboluyla alakalı gelişmeleri ve en ince detayları bizlerden takip edebileceksiniz.

Şu kadarını söyliyebilirimki,görünüşte bu sene daha ciddi bir yapılanma var,inşallah devamı gelir.

@Murat
                              Amerikalı alındı,üstelik BBL den,sadece imza ve açıklanması kaldı.

@Uğur
                              Basketbolun yönetimi tamamen apayrıdır,yukarıda başlığada koydum zaten.

@bench
                              Senle detaylı konuşuruz.
                              Son ağaç kesildiğinde,
                              Son nehir kirlendiğinde,

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• Bu arada yazmayı unuttum,altyapıyla alakalı bayağı yazılar yazılmış,bu konuyu önümüzdeki günlerde farklı şekilde gündeme getirir,nedenlerini ve sonuçlarını tartışırız.
                                Son ağaç kesildiğinde,
                                Son nehir kirlendiğinde,

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X