Pamukspor tesisleri ve Bayrampaşa spor salonu nerelerde bilen var mı?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor Basketbol Takımı | Türkiye Basketbol Ligi 2014/15
Daraltma
X
-
Pamukspor tesisleri maltepe cevizlide, çok ama çok güzel tesisler...Bayrampaşa spor salonu da herhalde Bayrampaşadadırİlk olarak Osman Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePamukspor tesisleri ve Bayrampaşa spor salonu nerelerde bilen var mı?
Yorum
-
İlk olarak Osman Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePamukspor tesisleri ve Bayrampaşa spor salonu nerelerde bilen var mı?
osman pamuk spor tesisleri maltepede e 5 kenarındaki carefour 'un ordan ileri girip tugay yolunda 500 metre civarında tugay yolunda aiağı yürüdüğünde solda karşında olacak. takım genelde pamuk sporda kamp yapıyor. osman maçlara gidersen ara rsın en azından yolu tarif ederiz. bayram paşadaki salonu bilmiyorum.öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !
Yorum
-
vayy takım benim yaşadığım yere geliyor ama hangi spor salonu acaba buİlk olarak Mustafa Önal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTAKIMIMIZIN İSTANBULDA KATILACAĞI TURNUVA BİLGİLERİ
08 Ekim Perşembe Saat:16.30 Rakip: Yeşilyurt; Yer: Pamukspor Tesisleri
09 Ekim Cuma Saat: 14:30 Rakip: İstanbul Büyükşehir Belediyesi; Yer: Bayrampaşa Spor Salonu
10 Ekim Cumartesi Saat: 12:00 Rakip: İTÜ; Yer: İstanbul Teknik Ayazağa Kampüsü
basket takımımızın istanbulda yapacağı hazırlık maçlarının programına ulaştım. perşembe ,cuma ve cumartesi günü müsait olan tüm arkadaşlar maçları takip edebilir.

ben bayrampaşada oturuyorum ama burada bir kaç yer var oynayabileceği ama hangisiİlk olarak Osman Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePamukspor tesisleri ve Bayrampaşa spor salonu nerelerde bilen var mı?

Zuğaşi BerepeÇoban Express™
Yorum
-
Bayrampaşa Spor Kompleksi
Tuna Caddesi No.2 Bayrampaşa İstanbul
Tel: 0(212)565 93 29
maçın oynana bileceği 2 yer ver arkadaşlar bayrampaşada ... 1.si yukarıda verdiğim adres 2.si Çetin Emeç Spor Kompleksi ... yarın tekrar görüşeceğim kesin bir bilgi yazarım !!!En son Hasan ZAİMOĞLU tarafından düzenlendi; 07.10.2009, 19:17.Zuğaşi BerepeÇoban Express™
Yorum
-
arkadaşlar az önce B.paşa spor kompleksinden geldim ..İBB spor idmanlarını orada yapıyor .. takımdan yetkili görüşme fırsatım oldu ( kendisi akçaabat-salacıktan imiş) maçın nerede olacağını öğrendim ( Çetin Emeç Salonuda olacakmış ) fakat içeriye seyircinin alınamayacğını belirttiler . sebep olarakda maçın hazırlık maçı olmasını ve buna bağlı olarak güvenlik sorunun olacağını söylediler ... sizlerin bu konuda herhangi bir bilgisi var mı ???Zuğaşi BerepeÇoban Express™
Yorum
-
Mustafa sanırım programda bir dğeişiklik olmuş.İlk olarak Mustafa Önal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTAKIMIMIZIN İSTANBULDA KATILACAĞI TURNUVA BİLGİLERİ
08 Ekim Perşembe Saat:16.30 Rakip: Yeşilyurt; Yer: Pamukspor Tesisleri
09 Ekim Cuma Saat: 14:30 Rakip: İstanbul Büyükşehir Belediyesi; Yer: Bayrampaşa Spor Salonu
10 Ekim Cumartesi Saat: 12:00 Rakip: İTÜ; Yer: İstanbul Teknik Ayazağa Kampüsü
basket takımımızın istanbulda yapacağı hazırlık maçlarının programına ulaştım. perşembe ,cuma ve cumartesi günü müsait olan tüm arkadaşlar maçları takip edebilir.
Bugünkü maç Yeşilyurt ile değil, Mısır birinci lig takımıyla.Son ağaç kesildiğinde,
Son nehir kirlendiğinde,
Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...
Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.
Yorum
-
seyirci almışlar mı içeri çççİlk olarak Özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle70-63 kazanmışız.Mısır takımıyla oynadık.Mustafa'dan aldım bilgileri
Zuğaşi BerepeÇoban Express™
Yorum
-
seyirci alırlar . hocanın eşi dostu geliyor oyuncuların eşi dostu geliyor almıcaklar mı. bin kişinin geleceği yok maça . kaldıki ne güvenlik sorunu olacakmış. ben gidiyorum maça taraftar olarak gitcem almasınlar isterse.öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum