Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Basketbol Takımı | Türkiye Basketbol Ligi 2014/15

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• banvit hangi ligde oynuyor? bu önemli bi haber.
    2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
    Gerçek budur. ☆

Yorum

• arkadaşlar yapmayın alllah aşkına banvit bandırmanın takımı ve 1. ligde oynuyor

Yorum

• of ya cengiz kardeş belki yer yanlış yazılmış olabilr ama aranıp soruldu bizaatt bizede arıyan arkadaş söyledi ve yalan birşey yoksadece yer olayı yanlış olmuş ve ligden de çekilme mevzusu var
        www.akyuzkalip.com
        www.facebook.com/akyuzkalip
        www.twitter.com/akyuzkalip

Yorum

• İlk olarak murat55 tarafından gönderildi
          arkadaşlar takımız banvit ile anlaşmada yani ligden çekilen banvitin yerine biz oynuyacağız banvit in ankarada olması sebebiyle maçları trabzonda oynamak için federasyondan haber bekleniyor ve büyük bir ihtimal ile maçlarımız trabzonda oynanacak kaynak: kamil ataman bizzat ümit arkadaşımız arayıp konuşmuştur
          Hocam birincisi Bandırma Banvit maçlarını Balıkesirde oynuyor...Yani Ankara takımı degil ikincisi ligden çekilden Tuborg pilsener o da izmir takımı onun yerine şu anda bir takım alındı...Bilgilerinize...

Yorum

• Sanırım 2 gün önce otobüste işe gidiyoken başkasının gazetesinden okudum BÜyük Kolej Basket takımını Trabzonsporla birleştirmek istiyo maddi imkansızlıklardan dolayı haberi olan varmı bu konudan yazan olursa sevinirim.
            DOZER CEMİL

Yorum

• Bence basketbol şubesi;Efes'le eziklerin ülkerle yaptığı gibi bir sponsorluk anlaşması yapıp,Efes Trabzonspor olarak yola devam etmeli ama...
              Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• efesle anlaşma olmaz inşallah bira ve trabzonspor yan yana şık durmuyor.zaten efesin de marka değeri büyük.basketbolla iyi reklamını yapıyorlar zaten firmalarının.yani onlar da kolay kolay bir takımla isimlerini birleştirmek istemezler.
                Adam aldırmada geç git, diyemem aldırırım.
                Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım!

Yorum

• inşallah 1. lige çıkıp şampiyon oluruz..

Yorum

• büyük kolej ile birleşeceğimz haberleri çıkmıştı. ama resmi sitede bu yönde hiç bi bilgi verilmedi. merak ediyorum yoksa odamı hikaye idi.
                    Gerçek budur. ☆

Yorum

• büyük kolej olayını bilmiyorum ama öyle bir stratejide izlenebilir..
                      ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• büyük kolejle birleşme işi ne oldu ya keşke olsaydı böyle bişey.
                        ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                        Kazım Koyuncu

Yorum

• az önce bir çocuk gördüm.. trabzonspor basketbol takımı forması giymiş antremana gidiyordu sanırım ...
                          güzel görüntü.. trabzonsporumuzun sadece futbol olmadığını göstermeliyiz.
                          ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• günebakışta çıkmıştı böyle bi haber ama herhalde o da fos çıktı

Yorum

• sadece günebakışta değil birsürü spor ajanslarında haber olarak geçmişti. basketbol ile alakalı haber sitelerindede. ama resmi sitede bunla alakalı hiç bi bilgi girilmedi.
                              Gerçek budur. ☆

Yorum

• yaaa ikinci ligden iki takım ülker ve tuborgun yerine çoktı pekala 2, ligde boş yer olmadı mı böylece bari, oraya çıkamak için başvuralım

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X