banvit hangi ligde oynuyor? bu önemli bi haber.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor Basketbol Takımı | Türkiye Basketbol Ligi 2014/15
Daraltma
X
-
of ya cengiz kardeş belki yer yanlış yazılmış olabilr ama aranıp soruldu bizaatt bizede arıyan arkadaş söyledi ve yalan birşey yoksadece yer olayı yanlış olmuş ve ligden de çekilme mevzusu var
Yorum
-
Hocam birincisi Bandırma Banvit maçlarını Balıkesirde oynuyor...Yani Ankara takımı degil ikincisi ligden çekilden Tuborg pilsener o da izmir takımı onun yerine şu anda bir takım alındı...Bilgilerinize...İlk olarak murat55 tarafından gönderildiarkadaşlar takımız banvit ile anlaşmada yani ligden çekilen banvitin yerine biz oynuyacağız banvit in ankarada olması sebebiyle maçları trabzonda oynamak için federasyondan haber bekleniyor ve büyük bir ihtimal ile maçlarımız trabzonda oynanacak kaynak: kamil ataman bizzat ümit arkadaşımız arayıp konuşmuştur
Yorum
-
Sanırım 2 gün önce otobüste işe gidiyoken başkasının gazetesinden okudum BÜyük Kolej Basket takımını Trabzonsporla birleştirmek istiyo maddi imkansızlıklardan dolayı haberi olan varmı bu konudan yazan olursa sevinirim.DOZER CEMİL
Yorum
-
efesle anlaşma olmaz inşallah bira ve trabzonspor yan yana şık durmuyor.zaten efesin de marka değeri büyük.basketbolla iyi reklamını yapıyorlar zaten firmalarının.yani onlar da kolay kolay bir takımla isimlerini birleştirmek istemezler.Adam aldırmada geç git, diyemem aldırırım.
Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım!
Yorum
-
büyük kolej olayını bilmiyorum ama öyle bir stratejide izlenebilir..''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
-
büyük kolejle birleşme işi ne oldu ya keşke olsaydı böyle bişey.''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''Kazım Koyuncu
Yorum
-
az önce bir çocuk gördüm.. trabzonspor basketbol takımı forması giymiş antremana gidiyordu sanırım ...
güzel görüntü.. trabzonsporumuzun sadece futbol olmadığını göstermeliyiz.''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum