Şu ana kadar basketbol takımımızın sadece bir maçını Trabzon'da imkanı buldum...Oda FMV Işıkspor maçı idi...Maçı da farklı kazanmıştık zaten...Benim değinmek istediğim konu taraftar....Basketbol maçlarının futboıl maçlarından farklı olduğunun farkında değiller bence....Ne bileyim top rakipte iken ıslık çalmak yerine tezahürat yapılmamalı.....Top rakipte iken salon ıslıktan ve uğultudan yıkılmalı....Bu çok daha etkili olacaktır...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor Basketbol Takımı | Türkiye Basketbol Ligi 2014/15
Daraltma
X
-
Hekimoğlu, basketbol takımı Altyapı Sorumlusu olarak Osman Arz, Spor Okulları Sorumlusu olarak da Engin Kamber'i göreve getirdiklerini açıkladı.
takımımıza hayırlı olsun. alaeddin hoca,taner hoca,fikret hoca,osman arz,osman ekici,engin kamber , erol hoca, can hoca kalabalık bir hoca kadrosu oldu.ayrıca kondisyoner ozan hoca,masör murat,idari işler sorumluları mehmet ve tolgahan.kalabalık bir hoca ,idari kadro ve diğer kadrolar oluştu.inşaallah bu kadarda kalabalık ve kaliteli bir oyuncu kadromuzda olur...
Yorum
-

Altyapı ve Amatör Branşlar Sorumlumuz Celil Hekimoğlu, basketbol takımı Altyapı Sorumlusu olarak Osman Arz, Spor Okulları Sorumlusu olarak da Engin Kamber’i göreve getirdiklerini açıkladı.
Hekimoğlu, yönetim kurulu olarak göreve seçildikten sonra üzerlerine aldıkları sorumluluklardan birinin de Trabzonspor’a yakışır bir basketbol takımı oluşturmak olduğuna işaret ederek, “Bunu başardığımızı düşünüyorum. Şimdi bu takımımızın 2.ligden 1.lige yükselmesini bekliyoruz. Ancak bir takım sadece A takımdan ibaret değil. Aynı zamanda altyapısının da güçlü olması gerekiyor. Bu anlamda yine önemli bir hamleyle şehrimizin yetiştirdiği iki değerli antrenör Osman Arz ve Engin Kanber’i altyapının başına getirdik. Kendilerinin bundan önce olduğu gibi bundan sonra da önemli başarılara imza atacaklarına olan güvenimiz tam” diye konuştu.
Uzun yıllardır Trabzon basketbolunun gelişmesi adına büyük çaba harcayan deneyimli antrenörler Osman Arz ve Engin Kanber ise Trabzonspor çatısı altında hem Trabzon hem de Türk basketboluna yetenekli oyuncular kazandırmak için çalışacaklarını vurguladılar.
Yapılan görüşme sonrası Altyapı ve Amatör Branşlar Sorumlumuz Celil Hekimoğlu, Basketbol Şube Sorumlusu Nezih Onur, Altyapı Sorumlusu Osman Arz ve Spor Okulları Sorumlusu Engin Kamber hep birlikte Trabzonspor logosu altında fotoğraf çektirdiler.Bir Gün Mutlaka!!
Yorum
-
"Potada altyapımız Trabzonlu hocalara emanet"
Yukarıdaki haberi başlığa koyarken eksik koymuşsunuz,resmi sitenin haber başlığı yukarıdaki gibi,
Altyapı ve hocaları bir tarafa,A takım ve hocaları bir tarafa,hayırlı olsun !
Resmi site nasıl böyle bir başlık atmış akıl alır gibi değil,biz altyapı ve A takımdaki hocalar işbirliği yapsınlar diye hayal ederken böylece altyapı ve A takımı ayırmış olduk.
Hani altyapının başında Fikret Doğan vardı ? Altyapı konusunda uzman olan Fikret hocadan neden istifade edemiyoruz acaba,resmi site bunada bir açıklama getirir herhalde
Yukarda tbs1 arkadaşımız üşenmemiş isimleri teker teker yazmış ama bir eksik var,altyapı ve A takım iletişim koordünötörü kim acaba,artık o bölümede birisi lazım ,mesela doğanspordan veya necmiati spor kulübünden birisini atıyabilirler
Neyse,önümüzde Akçakoca ve çok önemli Bornova maçımız var,bu maçların akabinde Basketbol şubemizi ve sıkıntılarını tartışmaya açma zamanı geldi sanırım...
Son ağaç kesildiğinde,
Son nehir kirlendiğinde,
Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...
Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.
Yorum
-
Basketciler de Kolbastıcı Oldu
Trabzonspor Basketbol takımı TB2L 2008-2009 sezonu 14. haftasında konuk ettiği Akçakoca Poyraz'ı 83-77 mağlup etti.
Salon: 19 Mayıs
Hakemler: Ali Özyurt, Taner İbin
Trabzonspor: Scott, Can, Burak, Volkan İncekara, Recai, Ogün, Umut, Ufuk, Birkan, İsmail, Roman, Volkan Çam
Akçakoca Poyraz: Alex, Hakan, Sezgin, Hasan, Ramazan, Serdar, Cihan, İbrahim, Mustafa, Ferit, Barış
Müsabakanın periyotları ise şu skorlarla tamamlandı.
1. periyot: 22-17
2. periyot: 42-39
3. periyot: 64-59
4. periyot: 83-77

sadist trabzonsporun mazoşist yaptığı taraftarı
Yorum
-
Bornova Belediye Maçı
aslında bu maçla ilgili başka bir başlık vardı ama orada çok hamasi duygular önde olduğu için biraz daha aklı başında yazı olsun istedim.Yani; "ölmeye ölmeye ölmeye" gelmedim.
İlk Bornova maçını izlemedim,baya bi sıkıntı olmuş herhalde maçta ama ordaki oyuncuları da az çok tanıdığım kadarıyla söyleyeyim FIrat dışında o takımda kimseyi tahrik etmezsen ne bize ne de başkasına çirkeflik yapacak karakterde değiller...bu saptamama koçları aclan kavasoğlu'nu dahil etmiyorum zira onun ne kadar çirkef olduğunu bu forumu okumasam da anlamak ve bilmek zor değildir.
Bununla beraber fırat dışında hiç bir oyuncunun provakatif çirkeflik yapacağını sanmıyorum.hele hele durup dururken hiç bir tahrik olmadan bu tür işlere girmezler.yani biz de umut ya da ufuk ne kadar çirkefse fırat aydemir dişindakiler de o kadar çirkeftir.yani önce biz kendimize bakalim,iğneyi kendimize batiralim sonra elalemin abidik gibudikleriyle uğraşırız.son olarak şunu da tekrar hatırlatayım bu dediklerime fırat'la koçları aclan'ı katmıyorum,zaten adları çıkmış...
gelelim teknik birkaç konuya ...iki takımı da kefeye koyduğumuz zaman tarafsız bir yorum isterseniz trabzonspor daha ağır basıyor.çok skorer bir oyun kurucuları var serdar yavuz ama oyun stili itibarıyle tutulması alaeddin hoca için çocuk oyuncağı,o iş umut'la olmaz büyük ihtimal serdar'a birkan düşebilir eşleşmede ya da volkan...fırat aydemir de pis işerden zaman bulduğu vakit yaptigi penetreleri umut'la kesebiliriz.uzun zamandır sakat olan Yalçın basketbol oynamayı biraz unutmuş gibi.herhalde can özcan ya da ogün tekrar hatirlatmada yardimci olmaz,zorlama bir iki atıştan yiyeceğimiz 6-8 sayı arası bizi fazla rahatsiz etmez,fazlası dokunur
Can terzioğlu'nun nasil tutacağimizi düşüneceğimize onlar Can Özcan'ı nasıl tutacaklar onu düşünsün bence.oyun karakteri olarak ve yetenek olarak zaten 2.lige fazla bir oyuncu olan can "bu maclar için yaratılmış"..
Ogün'de sadece standart bir basketbol oynasa yani geçen seneki düşme kalma maçı olan TTnet Beykoz-Alpella maçındaki oyunu kadar oynamasından bahsediyorum yürüyerek lider oluruz.Rakip takımda her ne kadar dış atışlarda iyi isimler olmasına rağmen alaeddin hoca'nın bu maçta alan savunmasını deneyeceğini ve bunda da başarılı olacağını düşünüyorum,zira eller titrerken şut atacak karakterdeki oyuncular bizin takimda bulunuyor,bornova da değil..
beni en çok endişelendiren pozisyon gerçekten iyi ve yürekli oynayan Erdinç'le umut'un oynadiği yani uzun pozisyonu.Bu sene nerdeyse küllerinden doğan ve gerçek anlamda iyi ve yüzdeli oynayan bu ikiliye karşı pota altında teknik ekibimiz gereken önlemleri alacaktır .yoksa grupta ikinci olup play off larda Beykoz la eşleşmek kimse istemez.
Maçta başta koçlarından başlayarak seyircisine kadar uzanan bir çirkeflik silsilesi yaratılabilir.ama yaklaşık 4 yıldır buraya yaziyorum sevgili arkadaşlar bizim takimin oyun karakteri tam da bu maçlar için yaratılmıştır (umut tınay hariç) eğer kenardan umut'u iyi savunursak (ne demek istedigim anlaşilmiştir sanıyorum) hakeden ve daha iyi takım olanın -yani bizim- kazanacağımız bir maç olacaktır.
Yorum
-
Sevgili bench,İlk olarak bench tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaslında bu maçla ilgili başka bir başlık vardı ama orada çok hamasi duygular önde olduğu için biraz daha aklı başında yazı olsun istedim.Yani; "ölmeye ölmeye ölmeye" gelmedim.
İlk Bornova maçını izlemedim,baya bi sıkıntı olmuş herhalde maçta ama ordaki oyuncuları da az çok tanıdığım kadarıyla söyleyeyim FIrat dışında o takımda kimseyi tahrik etmezsen ne bize ne de başkasına çirkeflik yapacak karakterde değiller...bu saptamama koçları aclan kavasoğlu'nu dahil etmiyorum zira onun ne kadar çirkef olduğunu bu forumu okumasam da anlamak ve bilmek zor değildir.
Bununla beraber fırat dışında hiç bir oyuncunun provakatif çirkeflik yapacağını sanmıyorum.hele hele durup dururken hiç bir tahrik olmadan bu tür işlere girmezler.yani biz de umut ya da ufuk ne kadar çirkefse fırat aydemir dişindakiler de o kadar çirkeftir.yani önce biz kendimize bakalim,iğneyi kendimize batiralim sonra elalemin abidik gibudikleriyle uğraşırız.son olarak şunu da tekrar hatırlatayım bu dediklerime fırat'la koçları aclan'ı katmıyorum,zaten adları çıkmış...
Bornovanın 2 maçınıda seyrettim,birinde yendik,birinde yenildik.
2 örnek vermek gerekirse,geçen yıl sırf seyircimizi galeyana getirmek ve bundan nemalanmak için oyun içinde Volkan Çam a kafa attılar,bu seneki maçta ise,maçı kazandıkları halde bizim centilmen ve sadece takımını destekleyen taraftarı galeyana getirmek için maç biter bitmez 100 metre koşusu yapar gibi soyunma odasına kaçtılar,üstelik bizim yani taraftar guruplarının bulunduğu trübüne terbiyesizce el kol hareketi yaparak,bende eşim,kızım ve işyerindeki sekreterimle maçı seyrediyordum,daha ne yazayım bunların çirkefliğini anlatabilmek için.Maç içindeki oyuncularımızı oyundan düşürmek için yaptıkları agresif hareketlerini ise yazmıyorum.
Hocaları çirkes ise gerisini konuşmanın anlamı yok,çünkü o çocukları yönlendiren hocalarıdır,bunu her iki maçtada gördük.
Belki içlerinde karakter olarak çok değerli gençler vardır,öyle olduğunuda biliyorum ama sonuç itibariyle o çocukları bize karşı kışkırtan hocaları denen çok muhterem zattır.
Umutun asabi halini bizde gözlemliyebiliyoruz ancak süreklide gündeme getirdiğim gibi şöyle bir durum var,umut tınay ı oyundan düşürmek için var güçleriyle çalışıyorlar,bizim umutta maalesef uymak zorund akalıyor,sonuçta oda etle kemikten yaratılmış bir insandır.
Sonuç itibariyle bu bir spor dalı,üstelik çokta sevdiğimiz bir dal,kim isterki bunları konuşalım ama maalesef bir hocanın çirkefliği bizi nerelere götürüyor.
Ben takımımızın tahriklere aldırmadan akıllı,sabırlı ve sakin bir maç çıkararak Bornovadan lider döneceğimizi düşünüyorum,bunuda oyunculaırmız ve teknik heyetimiz taraftar baskısı gibi algılamasın.
Teknik kısımları zaten sen yazmışsın,bize bu teknik kısmın üzerine yorum yapmak düşmez
Son ağaç kesildiğinde,
Son nehir kirlendiğinde,
Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.
Yorum
-
14 ncü hafta sonu puan durumları...

14 Hafta Toplu Sonuçlar..
Son ağaç kesildiğinde,
Son nehir kirlendiğinde,
Yorum
-
İlk olarak bench tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaslında bu maçla ilgili başka bir başlık vardı ama orada çok hamasi duygular önde olduğu için biraz daha aklı başında yazı olsun istedim.Yani; "ölmeye ölmeye ölmeye" gelmedim.
gelelim teknik birkaç konuya ...iki takımı da kefeye koyduğumuz zaman tarafsız bir yorum isterseniz trabzonspor daha ağır basıyor.çok skorer bir oyun kurucuları var serdar yavuz ama oyun stili itibarıyle tutulması alaeddin hoca için çocuk oyuncağı,o iş umut'la olmaz büyük ihtimal serdar'a birkan düşebilir eşleşmede ya da volkan...fırat aydemir de pis işerden zaman bulduğu vakit yaptigi penetreleri umut'la kesebiliriz.uzun zamandır sakat olan Yalçın basketbol oynamayı biraz unutmuş gibi.herhalde can özcan ya da ogün tekrar hatirlatmada yardimci olmaz,zorlama bir iki atıştan yiyeceğimiz 6-8 sayı arası bizi fazla rahatsiz etmez,fazlası dokunur
Can terzioğlu'nun nasil tutacağimizi düşüneceğimize onlar Can Özcan'ı nasıl tutacaklar onu düşünsün bence.oyun karakteri olarak ve yetenek olarak zaten 2.lige fazla bir oyuncu olan can "bu maclar için yaratılmış"..
Ogün'de sadece standart bir basketbol oynasa yani geçen seneki düşme kalma maçı olan TTnet Beykoz-Alpella maçındaki oyunu kadar oynamasından bahsediyorum yürüyerek lider oluruz.Rakip takımda her ne kadar dış atışlarda iyi isimler olmasına rağmen alaeddin hoca'nın bu maçta alan savunmasını deneyeceğini ve bunda da başarılı olacağını düşünüyorum,zira eller titrerken şut atacak karakterdeki oyuncular bizin takimda bulunuyor,bornova da değil..
beni en çok endişelendiren pozisyon gerçekten iyi ve yürekli oynayan Erdinç'le umut'un oynadiği yani uzun pozisyonu.Bu sene nerdeyse küllerinden doğan ve gerçek anlamda iyi ve yüzdeli oynayan bu ikiliye karşı pota altında teknik ekibimiz gereken önlemleri alacaktır .yoksa grupta ikinci olup play off larda Beykoz la eşleşmek kimse istemez.
Maçta başta koçlarından başlayarak seyircisine kadar uzanan bir çirkeflik silsilesi yaratılabilir.ama yaklaşık 4 yıldır buraya yaziyorum sevgili arkadaşlar bizim takimin oyun karakteri tam da bu maçlar için yaratılmıştır (umut tınay hariç) eğer kenardan umut'u iyi savunursak (ne demek istedigim anlaşilmiştir sanıyorum) hakeden ve daha iyi takım olanın -yani bizim- kazanacağımız bir maç olacaktır.
2 yıldır basketbol takımımızı takip eden biri olarak söylüyorum ki basketbol tarihimizde bu kadar çirkef bir takım görmedim ben. Bu maçın ölmeye gitmekle falan bir alakası da yok. Eze eze alacağımız bir galibiyet taraftarı mutlu etmeye yeter çünkü burdaki kimse takımımızdaki basketçilerimizden herhangi bir çirkeflik asla ve asla beklemez. İsmail abinin dediği gibi maçta onlara karşı en ufak bir küfür, tahrik olmadı buna rağmen yaşadıklarımız ortada. Hareket çekerek giden basketçileri hakkında en ufak bir işlem yapıldı mı? Ama unutmuşum federasyonun bizimle uğraşmak gibi elzem bir görevi varken neden başka takımlarla ilgilensin ki. Neyse geçmişe dönmenin kimseye bir faydası yok, burada taraftarın tek söylediği şey bir galibiyetin belendiği ve bunun içinde oyuncularımızın geçen maçtaki olayları göz önüne alarak maça hazırlanmaları. Bornova bizi pota altımızda olan karmaşa düzeninden dolayı yenmişti, çünkü içeriye çok kolay katetmişlerdi ama son maçlarda pota altımızı gayet iyi savunduğumuzu görüyorum demek ki içeriye girip o kadar kolay bakset bulamayacaklar. Dış atışları iyi olan 2 tane elemanları var ama gününde bir Ogün ve Can yediğimizden fazla atarak maçı kopartır diye düşünüyorum.Siyasetin "bizden olduğu sürece" yer aldığı, karşıda olduğu zaman "siyasete bulaştığı" büyük kulüp/taraftar camiası Trabzonspor
Yorum
-
Şu bornova maçından sonra takımımız istanbulda birkaç hazırlık maçı yapsa ne güzel olurdu,mesela Efes le ve Beşiktaş la
Son ağaç kesildiğinde,
Son nehir kirlendiğinde,
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum