Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türkiye Basketbol Ligleri

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Maniack61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sahaya giren adamda hiç akıl yokmuş.Galiba millet onu gaza getirdi biz arkadan geliriz gibilerinden.Yoksa tek başına o kadar kaslı herifin arasına girmek kolay değil.

Gözünüze takıldımı bilmiyorum,Efesliler yerdeki kırmızılıya dalerken arkadan gözlüklü bir Fenerli Sinan Güler'e tekme attı.Tekmeyi görcektiniz sanki çocuk okşuyor.

Ayriyetten sonuna kadar izleyenler bilir,20-21 yaşlarında bir genci polis yakaladı.Çocuğun ne dediğini dudak okuyarak anlamaya çalıştım.
    ''Abi N'oLur abi ben birşey yapmadım.Özür dilerim abi.''gibilerinden tipik bir Fenerli lafı.İşte bunların erkekliği bu kadar.
    Sinan Güler'e atmadı yahu , Charles Smith'e attı ?
    En son ilhan tarafından düzenlendi; 18.06.2009, 07:55.
    teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• Efes'in kadrosu iyiydi ve şampiyon olmasını bildi. Bize de sempatizanı olarak tebrik etmek düşer.Tebrikler..

Yorum

• fenerbahce son hucumdan once top kaptirdiginda yorumcu resmen " aaa haydi"
        dedi. Bu kadar mi tarafli olur bir ulkenin basini. sanki skyturk degilde fbtv de izledik maci .bu serinin en güzel tarafi seriyi 2-0 dan kaybeden fenerlilerin yüz ifadesi
        Çalınan her kapı hemen açılsaydı; Beklemenin, ümidin, sabrın ve susmanın ne önemi kalırdı.

Yorum

• İlk olarak 4EVERTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sinan Güler'e atmadı yahu , Charles Smith'e attı ?
          Sinan GüLer'e de attı.
          En son ilhan tarafından düzenlendi; 18.06.2009, 07:55.

Yorum

• Ey gidi fener yine yaptın değil mi çirkefliğini.2-0'dan üstelik 3 maç kendi sahanda yenil ve 4-2 seriyi kaybet. Fizik kurallarını alt üst ettiniz yahu.

Tebrikler Şampiyon.

Yorum

• Efes çatır çatır kazandı ...pislik fener taraftarı yine kendine yakışanı yaptı ve sahaya daldı..ben en az 10 maç ceza ve Ülker'in sponsorluğunu gözden geçirmesini bekliyorum....

Yorum

• 2-0'dan 2-4

ohhhyşşşşşş haşırt
                hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• Ben de Efes'i tutmuyorum ama Seride kesinlikle Efes'i tuttum.

Yorum

• Tebrikler Efes çok sevindim bu habere.
                    "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                    Ali Kemal Denizci

Yorum

• Trabzonspor √
                      Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                      İki Renk ve Asalet √
                      BordoMavi.Net √

Yorum

• Maç Abdi İpekçi'de ve böyle bir maça bir elin parmakları kadar polis... Efes Pilsen'li oyuncuları daha başka nasıl baskı altına alınabilirdi bilmiyorum. Yazıklar olsun sebeb olanlara. Kendilerinin ne olduğunu bir kez daha gösterdikleri için, insanlıktan gram nasibini almamış fenerbahçe taraftarını da ayrıca tebrik ediyorum.
                        Trabzonspor √
                        Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                        İki Renk ve Asalet √
                        BordoMavi.Net √

Yorum

• Biz de Abdi İpekçi'de TED'e yenildik.Böyle kavga çıkardık mı?

Yorum

• O ezikler için söylenecek çok şey var ama burda söyleyemem. Yenilgiyi hazmedememek bu olsa gerek. Şimdi bunlara verilecek cezayı bekliyorum bakalım kaç maç ceza alacaklar.

Teşekkürler Efes'im 2-0 dan seriyi çevirmek kolay değildi ama sen zoru başardın.Ezikleri yerle br ettiğin için tekrra teşekkürler.

Şampiyonluk hakkındı,söke söke de oldun...
                            BMN|KOCAELİ

Yorum

• Ben bizim çocuklara teklif ettim gelin Efesi destekleyelim diye maç biletlerinin fiyatına baktım biletix'den

febe bileti 10 lira öğrenciye 5 lira

Efes bileti 110 lira!

Hatta günün eğlencesi başlığında link paylaştım.
                              "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                              Ali Kemal Denizci

Yorum

• Şereften yoksun bir camiasınız siz !. Hep böyleydi, hepte böyle kalacak !.

Efes Pilsen'i tebrik ederim.
                                ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

Yükleniyor...
                                X