Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türkiye Basketbol Ligleri

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak gokturk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kırmızılı zekasıza bakın

Baltayı taşa değil, Kaya'ya vurmuş..

Olay yerinde hayatını kaybetmemesi büyük mucize..
    ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• Ufuk Sarıca bu kırmızılı denyoya gerekeni yaptı.Yediği dayakla kaldı ezik.
      Sen ağlat biz severiz seni...
      Aşkın rengi:BORDO-MAVİ
      ts_mania

Yorum

• İlk olarak HAYRETTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Dörduncu macı hakemler efes resmen hediye ettiler olaylarda buyuzden patlak verdi hem bu nerden geliyo efespilsen hayranlığı anlamış diyilim
        İlk olarak HAYRETTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Benim derdim efesle veya başka bir takımla diyilki madem kara deryalarda yanlız yuzuceğiz ona göre davranmamız gerekmiyomu bilmiyorum belkide ben yanlış duşunuyorumdur
        Bak arkadaş.Ben kendimi bildim bileli,tanıdım tanıyalı Efes Pilsen'i tutmuşumdur.Koraç kupasını kaldırırken o takım, ben kendimden geçmişimdir ya da Asvel ile Final Four mücadelesi yaptığında Abdi İpekçi'ye gitmiş ve 15 bin kişiyle o takımı final four'a giderken desteklemişimdir.Yenildiği zaman bir daha ki maçına kadar içimde hep üzüntü kalmıştır.

Ben Efes Pilsenliyim kardeşim.Ben bu spor dalında bu takımı tutuyorum.Trabzonspor basketbol takımı TBL'ye yükseldiğinde tabii ki onu destekleyeceğiz onu tutacağız ama gönlümün bir kenarında Efes Pilsen hep olacak.Eğer bir final kaybedeceksek o finali Efes'e kaybedelim.İnan kimse üzülmez Efes'in şampiyonluğuna.Neyse haddimi aştım.Ben kendi adıma konuşayım.Beğenmeyen zaten buraya girmesin.Ha itiraz mı ediyorsun.Forum yöneticilerine başvur.Söylersin fikrini değerlendirmeye alırlar.Ben burada doya doya şampiyonluğumuzu yaşayacağım.
        Colmandante

Yorum

• İlginçtir, bu sahalara atlayan tipler hep çarpıcı renkler giyiyor.

İki adet turunculudan sonra şimdi de kırmızılı çıktı.
          Zekayı durdurucu özelliği falan mı var bu renklerin acep?

Harika maç, harika galibiyet, rezil bir taraftar, rezil bir muamele.

Tebrikler Efes.
          Büyüksün Efes!

Yorum

• İlk olarak Gamze tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            İlginçtir, bu sahalara atlayan tipler hep çarpıcı renkler giyiyor.

İki adet turunculudan sonra şimdi de kırmızılı çıktı.
            Zekayı durdurucu özelliği falan mı var bu renklerin acep?

Harika maç, harika galibiyet, rezil bir taraftar, rezil bir muamele.

Tebrikler Efes.
            Büyüksün Efes!
            kırmızı tahrik eder ondan giymiştir

Yorum

• helal olsun benim baskette tuttuğum takımıma...

Yorum

• ben basketbolda eskiden ülkersporu tutardım harun erdenaylı,serkan erdoğanlı haluk yıldırım,3 litvanyalı vardı ülkerspor hayranıydım sora bir baktım fenevbahçeyle birleşince şok oldum yıkıldım.şimdi efesliyiz helal olsun

Yorum

• Tebrikler Efesim,tebrikler

Bu şampiyonluk çok anlamlı oldu,seriyi 2-0 dan sen gel 4-2 ye taşı ve o kupayı kaldır,vallahi tebrikler

Şu kupayı Trabzonsporumun kaldıracağı günleri ne çok özlüyorum,ne çok hayal ediyorum bir bilseniz.

Tanerin başlığa koyduğu roportajı okurken federasyon başkanı değilde fb başkanıyla roportaj gibi algıladım,ancak bu kadar taraf belli edilebilirdi,yazık.

Trabzonsporumuz sezon boyu ufak ufak doğranırken neden sesin çıkmadı.

@Nihal
                  Sanada özel bir tşk ve tebrik,Ogünüde bulup boynuna atkıyı taktınya sana helal olsun

@Serinin maçlarını yaşayıp bizlerle paylaştıkları içinde Özge ve Osman kardeşlerede ayrıca bir tşk
                  Son ağaç kesildiğinde,
                  Son nehir kirlendiğinde,
                  Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• febe basketede pislik bulaştırmış yazık!

hiç ilgilenmediğim bir spor ama 3. maçı izledim ve maç sonu rezilliklere şahit oldum,

inanılmaz birşey,kardeşim kuralsa kural,bunun sağı solu olurmu?

o mirsat o ucuz kahraman sarı kafa neler yaptı öyle?

mirsat nasıl ceza almadı,adamlar ana avrat düz gitti hakeme,masalara tekme atmalar filan!

ve son maçta maç sonu inanılmaz şeyler!

pes dedim yahu başka bir dünya daha varmış ve febe oranın da anasını ağlatıyormuş,pisliğe bulaştırıyormuş!

efes federasyonu feneri azizi mazizi üstüste koyup tokatladı neyseki

bakalım ne ceza alacak fenev?
                    10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• İlk olarak Hamza Yilmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Efes Pilsen cuma veya cumartesi bir bomba patlatacak diye haberler duydum, insallah dogrudur...

Rakocevic olsa ne güzel olur yaa..
                      kim merak ettim o isim dıamantıdıs yada lakoviç se ancak benim için bombadır:d

Yorum

• eski bir ülkersporlu olarak efesi tebrik ederim....
                        TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• Çok merak ediyorum kaç maç ceza verecekler şunlara?

Transfer haberini ben de duydum haftasonu bombayı patlatacak Efes galiba
                          -1461 TRABZON-

Yorum

• İğrenç febeliler yine kendilerini aptalca gündemde tutmayı becerdi.

Tebrikler Efes . . . .
                            Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• Efes bombayı patlatıyor!

Beko Basketbol Ligi'nde sezonu şampiyon olarak bitiren Efes Pilsen'in, yeni sezon için ilk transfer bombasını patlatmaya hazırlanıyor.

Yeni sezonda Beko Basketbol Ligi'nin yanı sıra Avrupa'da da ses getirmeyi hedefleyen ve transferde yıldız isimlere yönelmesi beklenen Efes Pilsen'in, uzun süredir ilgilendiği ve sezon sonunda TAU Ceramica ile olan kontratı sona erecek olanSırbistan Milli Takımı'nın yıldız oyuncusu Igor Rakocevic ile anlaşmaya vardığı iddia edildi.

Lacivert-beyazlı kulüpten bu konuda henüz resmi bir açıklama gelmese de, kulübe yakın kaynaklardan alınan bilgilere göre Rakocevic ile Efes Pilsen'in imza aşamasına geldiği belirtiliyor.

Bu transferi gerçekleştirmesi beklenen Efes Pilsen'in ayrıca Avrupa'nın önemli kulüplerinde forma giyen birkaç yıldız isimle daha görüşme halinde olduğu gelen haberler arasında. / MERT GENÇ
                              I am titanium

Yorum

• Eğer bu transfer gerçekleşirse yer yerinden oynar valla
                                -1461 TRABZON-

Yorum

Yükleniyor...
                                X