Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türkiye Basketbol Ligleri

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Basketbol / Efes Pilsen Genel Menajeri Özerhun: CSKA Moskova ve Real Madrid ile mücadele edeceğimizi düşünüyorum

İSTANBUL -AA- Basketbol Erkekler Avrupa Ligi'nde, Berlin'de yapılan kura çekimi sonrası, CSKA Moskova, Real Madrid, Partizan, AJ Milano ve Panionios ile birlikte (C) Grubu'nda yer alan Efes Pilsen'in Genel Menajeri Engin Özerhun, alacakları iyi sonuçlarla grubu üst sıralarda tamamlayarak turu geçmeyi istediklerini söyledi.
    Engin Özerhun, A.A. muhabirine yaptığı açıklamada, ULEB Avrupa Ligi'nde son şampiyon CSKA Moskova ve güçlü Real Madrid ile aynı grupta yer aldıklarını belirterek, "Grubun zirvesi için CSKA Moskova ve Real Madrid ile mücadele edeceğimizi düşünüyorum" dedi.
    Güçlü bir gruba düştüklerini belirten Özerhun, "Burası Avrupa Ligi ve hedeflerinize ulaşmanız için bu takımları geride bırakmanız gerekiyor. Alacağımız en iyi sonuçla turu geçmeyi istiyoruz. CSKA Moskova son şampiyon, Real Madrid dörtlü finali son anda kaçırdı. Milano, Partizan ve Panionios ise evinde tehlikeli olan takımlar. Grupta en iyi dereceyi elde etmek için mücadele edeceğiz" şeklinde konuştu.
    .
    *
    * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Solomon Efes yolcusu mu?

Basketbolda transfer piyasası iyice kızıştı. Efes Pilsen Barcelona'nın Hırvat pivotu Mario Kasun'un transferi için bastırıyor. Kasun için Barcelona ile masaya oturan lacivert-beyazlılar bonservis pazarlığını sürdürüyor. Öte yandan Vujanic'in yanına bir oyun kurucu daha isteyen ve Barça'dan Jaka Lakovic'i alamayan Efes Pilsen'in F.Bahçe Ülker'in sözleşmesini fesh etmesi halinde, Türkiye'de bedelsiz transfer yapabilecek olan Will Solomon'u alacağı iddia edildi.
      TELEKOM DA ATAKTA Türk Telekom ise geçen sezon Olympiakos forması giyen Bulgaristan pasaportlu ABD'li oyun kurucu Roderick Blakney'nin transferini bitirmek üzere. Bu arada F.Bahçe forması giyen ve gösterdiği performansla dikkatleri çeken Tarence Kinsey'e de, gelecek sezon Euroleague'de boy gösterecek olan İtalya'nın Air Avellino takımı talip.

11.07.2008
      Kaynak : Sabah
      -1461 TRABZON-

Yorum

• Çok beğendiğim bir oyuncudur,uzun zamandır takip ediyorum kendisini.Efes Pilsen'e hayırlı olsun,guard bölgesinde iş yapacak bir eleman aldılar ama sıkıntıları daimi bir "skorer" olacak sanırsam şuanki kadroya göre.

Yorum

• engin atsür iyi bir transfer en azından efeste ender arslan dan daha verimli olacağını düşüyorum.ender gibi abuk sabuk hareketler yapmaz maçlarda
          diğerlerinden farklı...öteki...
          Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
          2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

• Efes Engin'i alarak iyi bir transfer yaptı.
            -1461 TRABZON-

Yorum

• İlk olarak Huseyin İlkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              http://www.ntvspor.net/Pages/25655.ASP

Çok beğendiğim bir oyuncudur,uzun zamandır takip ediyorum kendisini.Efes Pilsen'e hayırlı olsun,guard bölgesinde iş yapacak bir eleman aldılar ama sıkıntıları daimi bir "skorer" olacak sanırsam şuanki kadroya göre.
              Evet Hüseyin çok doğru diyorsun.Bir Nicholas gibi skoreri yok Efes Pilsen'in.Belki Shumpert alınırsa o eksikliği giderir biraz.Neden Charles Smith'i aldılar anlamadım açıkçası.

Bu arada Engin Atsür çok iyi seçim.Ender'den daha iyi olduğunu söyleyebilirim.Özellikle bir milli maçta harika oynamıştı.Ama hangisi olduğunu hatırlamıyorum.
              Colmandante

Yorum

• Benim için şu maçta ki iki üçlüğü çok değerliydi Engin'in,son anlardaydı yanlış hatırlamıyorsam,kolayda şutlar değildi.He birde aynı turnuvada,10+ attığı bir maç vardı,grubun son maçlarına doğru.Zaten genel olarak forma giydiğinde her zaman faydalı bir şeyler buluyor yapacak bence.

Yorum

• ah ülkerspor ah! bıraktın gittin bizi birde üstüne nefret ettiğim fb ile birleştin..........
                  TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• Mario Kasun bitti gibi

Beko Basketbol Ligi takımları, transfer bombalarını art arda patlatmaya devam ediyor. Efes Pilsen, Barcelona forması giyen Mario Kasun ile her konuda anlaşıp imza aşamasına gelirken, geçen yılın finalisti Türk Telekom da El Amin’in boşluğunu Roderick Blakney ile doldurdu. Geçtiğimiz sezon Olympiakos forması giyen ABD’li oyuncu, 32 yaşında ve 1.86 metre boyunda. Blakney, Yunanistan Play Off serisinde 9.8 sayı, 2.1 asist, 1.8 ribaund ile oynamıştı.

Mario Kasun transferi gerçekleşir ve bunun yanına bir de iyi bir skorer alınırsa mükemmel bir kadro olacak.Ancak kesinlikle skorer bir oyuncu almak gerekiyor.Charles Smith'e güven olmaz.
                    Colmandante

Yorum

• Efes hız kesmiyor

Takımın başına Ergin Ataman'ı getirdikten sonra Kaya Peker, Charles Smith, Milos Vujanic gibi önemli isimleri kadrosuna katan Efes Pilsen, bir yabancı hakkını daha Avrupa'dan kullandı. Lacivert-beyazlılar Yunan forvet Michalis Kakiouzis ile anlaşmaya vardı.

Önümüzdeki sezon hem Beko Basketbol Ligi, hem de Euroleague'de zirve hedefleyen Efes Pilsen, flaş transferlerine devam ediyor.

İlk olarak takımın başına Ergin Ataman'ı getiren, ardından Bootsy Thornton, Milos Vujanic, Charles Smith ve Kaya Peker gibi önemli isimleri renklerine bağlayan lacivert-beyazlılar son olarak Yunan forvet Michalis Kakiouzis ile anlaşmaya vardı.

Avrupanın en iyi 4 numaralarından biri olarak gösterilen Kakiouzis geçtiğimiz sezon sezon İspanya'nın Cajasol takımında forma giymişti. Aynı zamanda Yunanistan Milli Takımı'nda da forma giyen 32 yaşındaki oyuncu, 2002-2003 sezonunda da Ergin Ataman'ın başında bulunduğu Siena ile Euroleague final-four'unda mücadele etmişti.

Bu transferle 4. yabancı oyuncu transferini gerçekleştiren Efes Pilsen'in Mario Kasun için bekleyişi de devam ediyor. Kasun ile büyük ölçüde anlaşan lacivert-beyazlıların, Hırvat oyuncu ile Barcelona Kulübü arasındaki ufak pürüzlerin giderilmesi halinde bu transferi de sonlandırması bekleniyor.
                      Colmandante

Yorum

• Efes bombayi patlatmis.Kakiouzis transferi cok iyi oldu.Cok begendigim bir oyuncuydu.Efes bu sene euroleague de cok iyi isler yapacak.
                        -1461 TRABZON-

Yorum

• Eziklere şampiyonluk haram bu sene.

Yorum

• İlk olarak Huseyin İlkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Çok beğendiğim bir oyuncudur,uzun zamandır takip ediyorum kendisini.Efes Pilsen'e hayırlı olsun,guard bölgesinde iş yapacak bir eleman aldılar ama sıkıntıları daimi bir "skorer" olacak sanırsam şuanki kadroya göre.
                            Engin transferinden sonra bunu yazmıştım,hala bu sıkıntıları devam etsede Kakiouzis çok fayda sağlayabilecek bir oyuncu.Bence iyi transfer,hatta müthiş.Final Four için iddaalı bir kadro kurdular,umarım F4'e bu sene kalırız.

Kakiouzis'in en büyük artısı Ergin Ataman gibi bir koçla oynayacak olması,Ergin hoca sever dış şut atan uzunları.Hayırlı olsun,Efes Pilsen değerlendirmesi yazısı yazmayı düşünüyorum bu aralarda.Yazarsam buraya da koyarım.

Yorum

• ------------Vujanic-----------

Smith------------------Thornton----

----Kaya--------------Kasun?????-------

Bench:
                              Ender
                              Engin
                              Kerem Gönlüm
                              Kakiouzis
                              Cenk
                              Bora
                              Barış
                              Mustafa
                              Sinan

Ben Smith konusunda çok şüpheliyim.İnşallah beni yanıltır.Ancak o ne kadar şüphe uyandırıcıysa diğer transferler de ona inat o kadar etkileyici.Kasun gelirse mükemmel bir pota altı olcak.Ama hâlâ Nicholas gibi bir skoreri yok Efes'in.Ayrıca yedeklerde de skorer bir şutör bulunmayışı düşündürüyor beni.Geçen sene bile Serkan Erdoğan vardı.
                              Colmandante

Yorum

• Kerem Gönlüm yurt dışını istiyor

Efes Pilsen'in başarılı oyuncusu Kerem Gönlüm, hedefinin kariyerini yurt dışında sürdürmek olduğunu söyledi. Lacivert-beyazlı kulüple 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Kerem, ''Sözleşmem bittikten sonra öncelikle kulübümle görüşeceğim. Fakat Avrupa deneyimi yaşamak ve orada da oynamak istiyorum'' diye konuştu.

Efes Pilsen'in milli oyuncusu Kerem Gönlüm, Efes Pilsen ile sözleşmesinin bitiminin ardından Avrupa deneyimi yaşamak istediğini söyledi.

2009 Avrupa Basketbol Şampiyonası için Eylül ayında grup elemelerinde mücadele edecek A Milli Erkek Basketbol Takımı'nın kampında bulunan Kerem, Abdi İpekçi Spor Salonu'nda yapılan antrenman öncesinde yaptığı açıklamada, ''Bu yıl Efes Pilsen'de 4. senem. Kulübümle 1 yıllık daha sözleşmem var. Sözleşmem bittikten sonra öncelikle kulübümle görüşeceğim. Fakat Avrupa deneyimi yaşamak ve orada da oynamak istiyorum'' dedi.

Efes Pilsen'in bu sezona güçlü bir kadro ile gireceğini ifade eden Kerem, ''Geçen sezon maalesef hedeflerimizden uzak kaldık. Ama bu sezonki yeni antrenörümüz Ergin Ataman, hedefi büyük olan bir kadro oluşturdu. İnşallah yıllardır kapısından döndüğümüz Avrupa Dörtlü Final hedefine bu sene ulaşacağız'' diye konuştu.

''MİLLİ TAKIM OLARAK HEDEFİMİZ 2009 AVRUPA ŞAMPİYONASI''
                                Tecrübeli oyuncu, milli takım olarak hedeflerinin ise eylül ayı içerisinde oynayacakları Avrupa Şampiyonası eleme grubu maçlarını geçerek, 2009 Avrupa Şampiyonası'na katılmak olduğunu belirtti.

Milli takımın yavaş yavaş form tuttuğunu ve temponun her geçen gün arttığını ifade eden Kerem Gönlüm, ''Takımda her şey yolunda. Yavaş yavaş tempoyu arttırıyoruz. Ufak tefek sakatlıklar yaşamamıza rağmen takımda hava gayet iyi. Bu pazar Sırbistan'la özel maç yaptıktan sonra Makedonya'ya gideceğiz. Bence takım olarak Efes Cup'ta hazır oluruz'' dedi.

''ABD ÇOK FARKLI''
                                Kerem, geçtiğimiz hafta Çin'in özel yönetim bölgesi Macau'da, ABD'nin davetlisi olarak katıldıkları Toyota Cup'ın bir çok ülkede canlı olarak yayınlandığını ve Türkiye'nin prestiji için önemli olduğunu ifade etti.

Toyota Cup'ta oynadıkları ABD maçının kendileri için özel bir karşılaşma olduğunu belirten Kerem, ''Çok farklı şekilde üst düzey basketbol oynuyorlar. Zaten fiziksel olarak çok büyük üstünlükleri var. Bu yüzden basketbol onlar için çok kolay. Avrupa basketbolunda kurallar biraz farklı olduğundan dolayı bazen zorlanıyorlar'' diye konuştu.
                                Colmandante

Yorum

Yükleniyor...
                                X