Trabzonspor forumunda Efes Pİlsen basketbol takımını tutmak yasak mı?Hayır gayet normal bir şey.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Türkiye Basketbol Ligleri
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak HAYRETTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFenerbahceyi tut veya tutma veya efesi bmn burası yoksa benmi yanlış yerdeyim
Yorum
-
İlk olarak HAYRETTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFenerbahceyi tut veya tutma veya efesi bmn burası yoksa benmi yanlış yerdeyim61>34 Trabzonspor
En büyük Trabzonsporlu Kazım Koyuncu'yu rahmetle anıyoruz.
Sahte mutlulukların peşinde koşacağına, gerçek hüzünlere gömül...
Yorum
-
İlk olarak 4EVERTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAtkı Ogün'ün mü , senin mi ?Eğer Ogün'ünse O gün Ogün bizim olmuştur.
Kupayı tuttuğunuz resim harika.Yeterki ONUR'suz
olmasın
aŞk!
Yorum
-
İlk olarak Nihal Ayvaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYok atkı benim,resim çekilebilirmiyiz dedim.Atkıyı çıkardım hemen sormadan al tak dedimteκ κardeş dгogнeda uпiтed
Yorum
-
İlk olarak HAYRETTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDörduncu macı hakemler efes resmen hediye ettiler olaylarda buyuzden patlak verdi hem bu nerden geliyo efespilsen hayranlığı anlamış diyilim
fenerli holiganlar halemlere saldirmadai zaten ,,,efesli basketbolculara saldirdiihsanbayran
Yorum
-
İlk olarak ihsanbayram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemaci bende izledim ,efes maci bileginin hakkiyla kazandi
fenerli holiganlar halemlere saldirmadai zaten ,,,efesli basketbolculara saldirdi
Senin anlatığın mac beşinci mac dikkat ettiysen dorduncu macdan bahsediyorum okadar önemlida diyil yapılanlarıda onaylıcak diyilim ayrıca efeside tebrik ederim ama sadece okadar
Yorum
-
İlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleataman hakettik kaybeden hazmetsin demişTrabzonsporlu olmayan Trabzonluyum demesin. TrabZonguldak
Yorum
-
İlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebasketbolu seviyoruz trabzonsporun basketbol şubesi yoktu yıllarca hep efesi tuttuk ezikleri tutacak halimiz yoktu. efes sevgisi burdan geliyor.
hayrettin
Benim derdim efesle veya başka bir takımla diyilki madem kara deryalarda yanlız yuzuceğiz ona göre davranmamız gerekmiyomu bilmiyorum belkide ben yanlış duşunuyorumdur
Yorum
-
aslanım efesTürk | 28-Tirebolu | Yeşil Giresun Belediyespor | Trabzonspor Sevdalısı | Just Want Justice | Is Match Fixing Legal in TURKEY
Yorum
-
İlk olarak HAYRETTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim derdim efesle veya başka bir takımla diyilki madem kara deryalarda yanlız yuzuceğiz ona göre davranmamız gerekmiyomu bilmiyorum belkide ben yanlış duşunuyorumdur
sen yürü nasııl biliyosan öle yap ben böle yapcam
Yorum
-
İlk olarak UmutBaykan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDediyse dogru dedi ayıptır ya sen sahaya girip adamlara saldırıyorsun..
Yorum
-
Sahaya giren adamda hiç akıl yokmuş.Galiba millet onu gaza getirdi biz arkadan geliriz gibilerinden.Yoksa tek başına o kadar kaslı herifin arasına girmek kolay değil.
Gözünüze takıldımı bilmiyorum,Efesliler yerdeki kırmızılıya dalerken arkadan gözlüklü bir Fenerli Sinan Güler'e tekme attı.Tekmeyi görcektiniz sanki çocuk okşuyor.
Ayriyetten sonuna kadar izleyenler bilir,20-21 yaşlarında bir genci polis yakaladı.Çocuğun ne dediğini dudak okuyarak anlamaya çalıştım.
''Abi N'oLur abi ben birşey yapmadım.Özür dilerim abi.''gibilerinden tipik bir Fenerli lafı.İşte bunların erkekliği bu kadar.En son ilhan tarafından düzenlendi; 18.06.2009, 07:55.
Yorum
Yorum