Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türkiye Basketbol Ligleri

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak HAYRETTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Benim derdim efesle veya başka bir takımla diyilki madem kara deryalarda yanlız yuzuceğiz ona göre davranmamız gerekmiyomu bilmiyorum belkide ben yanlış duşunuyorumdur

Arkadaşım senin derdin Efes'le değilse bu sayfaya irmezsin olur biter. Biz eziklere karşı Efes'i tutuyoruz yıllardır tutmayada devam edeceğiz...
    BMN|KOCAELİ

Yorum

• Herkes yakışanı yapmış.Efes feneri tokatlayarak şampiyonluğu yakıştırmış kendisine.Ezik fener taraftarıda tescilli çirkefliğini bir daha gözler önüne sermiş.Efes'e Avrupa'da başarılar.
      Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• Harika oldu bu sonuç

Çıkan olaylardan da belli olduğu gibi fb tarfatarı gerek futbolda gerek basketbolda çirkefler
        Olmadi Dedeğumuz,Oldi Demeduğumuz...

Yorum

• Lig Kupası da, Türkiye Kupası da bizim oldu.Tebrikler şanlı EFES'im..!
          ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• O kelin kafasına su kutusunu fırlatıp ayakları altında ezdiler ya, işte o an efes pilsen şampiyonluğunu ikiye katladı.
            Özkan SÜMER

Yorum

• Tebrikler Efes.
              şamarı patlattın yine

Tarih bunuda yazacak. arşive ekledik. fenrervahçenin nekadar iprenç tiksindirici bir camia olduğunu herkes görecek.

2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
              Gerçek budur. ☆

Yorum

• Böyle rezillik ancak bizde olur bu nedir ya adamları döve döve içeri attılar bakalım ne ceza alacak fener..
                SÜRMENELİİİ...
                https://twitter.com/karabekir61

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

5milyona bilet alıp, sonra sahanın içinden efes tarafına geçmek
                  Yeterki ONUR'suz
                  olmasın
                  aŞk
                  !

Yorum

• yürü be efes yürü be oğlum iyi kapakladın feneri
                    bu arada fenerli basketbolcu ve taraftarların ne kadar barbar olduklarınıda görmüş olduk birde medeniyet dersi verirler barbar herifler
                    Dallas Mavericks
                    .................................................. ............ 41-Dirk Nowitzki

Yorum

• Ligtv.com.tr Tebrik ederim bu arada.

Şampiyon Efes Pilsen için bir haber bile yapılmaz mı ?

Ne denli yandaş olduklarını gördük..

Tebrikler LigTV ve Şansal.
                      Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                      Real Madrid
                      Manchester United
                      twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Nihal elinde fotoğraf makinesini havaya kaldırmış birisini gördüm sana çok benziyordu.
                        Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Nihal elinde fotoğraf makinesini havaya kaldırmış birisini gördüm sana çok benziyordu.
                          Benmişim o ztn
                          Yeterki ONUR'suz
                          olmasın
                          aŞk
                          !

Yorum

• Kırmızı tişörtlü adam iyi dayak yedi Neyine güvenip de saldırıyorsun basketbolculara

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Maç sonu olayları için şanlı fb'ye basket federasyonu ne ceza verecek acaba? 5bin TL ağır para cezası mı?Şimdi sahaya dalıp rakip takım oyuncularına fiili saldırıyı hepimiz gördük.Acaba bu yalın gerçek federasyon ve yetkililer tarafından nasıl ustaca örtülecek? Fb'ye önümüzdeki yıl için seyircisiz oynama ve saha kapatma cezaları uygulanabilecek mi?
                              Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
                              Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
                              Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini

Yorum

• İlk olarak Nihal Ayvaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                5milyona bilet alıp, sonra sahanın içinden efes tarafına geçmek

Sende bizdensin Nihal.

Konya'da bizde aynısını yapmıştık.
                                Yaşamak Direnmektir!

Yorum

Yükleniyor...
                                X