Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türkiye Basketbol Ligleri

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Efes Pilsen cuma veya cumartesi bir bomba patlatacak diye haberler duydum, insallah dogrudur...

Rakocevic olsa ne güzel olur yaa..
    En son Hamza Yilmaz tarafından düzenlendi; 18.06.2009, 12:15.
    HY67...

Yorum

• Febe Tv de maçtan önce yorum yapan bir adam vardı ismini bilmiyorum.Bence çıkan tüm olayların sorumlusu o.Öyle şeyler söylediki neredeyse bende bilet alıp efeslilere saldırmaya gidecektim

Yorum

• Amerikada Lakerslı adamlar Orlando'da maçtan sonra şampiyonluk kutlaması yaparken,kupa alırken,aileleriyle sevinirken, Türkiye'de o büyük(!) Fenerbahçe taraftarı,basketboldan anlamadıgı belli olan o büyük taraftarlar Efes'li oyuncuların havlusunu alıp elini havaya kaldırmasına bile izin vermiyor ayıp gerçekten.Çok sevindim ama Efes'in şampiyon olmasına anlatamam gerçekten haha
        TRABZONSPOR

Yorum

• Maçın son anları..

Kupa törenine çıkarken..

Kupa kaldırırken..

fenerli ezikler joplanırken

Yeterki ONUR'suz
          olmasın
          aŞk
          !

Yorum

• Heyt be Efesim şampiyon olmuş. Geçmiş olsun ezikciğim.
            avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.

Yorum

• Ne kadar toplum dışı insanlar ya bu istanbullular yok mu çok maganda bir il buranın insanları hep sahaya atlıyorlar adam dövüyorlar elektrikli tel germek gerek bunların olduğu yere !
              Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Efes'im yine güldürdü yüzümüzü.Salondaki 50-60 efesliden birisi olarak maç sonu korkunçtu.Eğer bize ulaşabilseler ki çok yaklaşmışlardı sanırım linç edilecektik.Kadınlar ve çocuklar çığlık çığlığa kaldı korkudan,pet şişeden sıırlsıklam olduk, su olsa iyi, kola, meyve suyu ve benzeri meşrubatla kokteyle döndük.

FbÜ denen takımın en az bir yıl ligden ihracı gerekir.Böyle bir olay türk basketbol tarihinde yok.en son yunanlılar torinoda bize yapmış ve aris 2 sene men cezası almıştı.Bu olaylatın baş sorumlusu fbü yöneticileri, başta mahmut uslu denen provakatör ve murat özaydınlıdır.TBF de olaylara çanak tutmuştur.5 maç sonrası fbü den semih,mirsad,solomon da rasim gibi ceza alması gerekirken sessiz kalındı.Hakeme hepimizin gördüğü gibi ana -avrat küfür ettiler ve cezasız kaldı.Ne diskalifiye ne de maç sonu ceza.Sonunda olacağı buydu.

Turgay demirel derhal istifa etmelidir artık şaibeşli birisi o.Kupa törenine kalmamak neyin nesi, bir insan bu kadar rengini belli etmez.Ali koçun bekosu lige sponsor olduğu içinmi bunlar...

Şunu unutmasın kimse türk basketbolü bugünkü seviyesinde ise, nba de ouyuncularımız final oynayıp şampiyonluklar kazanıyorsa bu %75-80 Efes Pilsen sayesindedir.Efes Pilsenin olmadığı bir türk basketbolü hiçbir şeydir.hatırlayalım efesin ciddi yatırımlarından öncekiş dönemi.Avrupa kupalareında yoktuk, mill takımın dünya şampiyonasına katılması hayaldi, hasbelkader 40 yılda bişr katıldığımız avrupa şampiyonsaında gruptan çıkamazdık.Şimdi basketbolden nemalalnan turgay demirel ve yandaşları bunu bir düşünsünler.yarın ülker giderse fb,bjk,gs sap gi ortada kalır tıpkı bu sponsorluktan önce ki gibi sıradan bir takım olurlar.

En büyük hayalim Trabzonspor Efes Pilsen ismi ilşe bir takım oluşması...O zaman euroleague şampiyonluğu bile gelir...
                ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• --------Turgay Demirel bu final serisinde yaşananlardan oldukça rahatsız ve olayların faturasının kendisiyle birlikte federasyonuna çıkartılmasına tepkili..

Önce dünkü konuşma..

Ve ona ilk sorum:

-''Sayın Başkan.. Türkiye, Efes Pilsen ile Fenerbahçe Ülker arasında Ayhan Şahenk Spor Salonu'nda oynanan beşinci maçın son saniyelerinde çalınan 'Centilmenlik dışı' faulü konuşuyor.. Kimi 'Hakem kuralı uyguladı' diyor, kimi 'Kural bütün bir yıl uygulanmadı da şimdi mi uygulandı' diyor. Siz ne diyorsunuz;

-''Oraya gelmeden önce serinin üçüncü maçına bakalım.. Fenerbahçe 15 sayı önde.. Bir hakem çıkıyor orada başlıyor Fenerbahçe'nin aleyhinde garip düdükler çalmaya.. (Başkan isim vermiyor ama kastettiği hakem, Alper Köselerli) Fark eriyor gidiyor.. Tabii burada Fenerbahçeli oyuncuların da hatası var. Onlar da 'Nasıl olsa şampiyon olduk. Seri 3-0 oluyor' rahatlığına giriyorlar. Topu kaybedip seyirciye bakanlar, 4'e 1 gelip 3'lük atanlar.. Tam bir şov olayı yani. Sonra ne oluyor?. Hatalı düdükler ve oyuncuların umursamazlığı maçın gitmesine neden oluyor.. Geliyoruz Ayhan Şahenk'teki serinin beşinci maçına.. Ve 13 saniye kala Fenerbahçe aleyhine çalınan centilmenlik dışı faule.. En tecrübeli dediğimiz Fatih Söylemezoğlu tecrübesini konuşturacağı o pozisyonda anlaşılmadık bir şekilde düdüğü çalıyor.. Ondan sonra başlıyorlar 'Bu federasyon mecburiyetten Efes'i şampiyon yapacak' söylemleri. Doğru mu bunlar?. Tabiki değil..''

-''Peki hakemler neden etki altında kalıyorlar ki?.. Böyle düdükler çalınıyor?''

-''Basketbolda maalesef bir çete var.. Bu çetenin içerisinde hakemi de var, antrenörü de var, basında yazıp, televizyonda yorum yapanı da var.. Bunlar aynı zamanda Milli Takımı da çalıştıran Fenerbahçe Ülker'in hocası Tanjeviç üzerinden beni ve Basketbol Federasyonu'nu vurmaya çalışan tipler. Şu son olaylara bakarsak bunlar başarılı olmuş gözüküyorlar.. İşte beşinci maç sonrası Fenerbahçe'nin Asbaşkanı Murat Özaydınlı'nın sözleri..''

-''18 yıldır federasyon başkasınız. Bu çeteyi dağıtamıyormusunuz yani?''

-''Maalesef burada işler, başka taraftaki kadar kolay çözülmüyor.. Bir kere elimizde fazla hakem yok..''

Turgay Demirel'e teşekkür ediyorum. Bugün görüşmek üzere sözleşiyoruz.. ''Akşamki maç bir geçsin yarın yine konuşuruz' diyor..

Bu sabah yine arıyorum..

Başkan yine üzgün, yine sıkıntılı, yine öfkeli..

Üzgün olmasının bir nedeni yakın bir akrabası vefat etmiş.. Bir diğeri de dün geceki şampiyonluk maçında çıkan olaylar..

Ben de fazla uzatmadan ''Sayın Başkan şimdi ne olacak?'' diyorum..

Demirel; ''Olaylar çok kötü oldu. Efes'in antrenörü (Ergin Ataman) bu serinin başından itibaren ortamı gerecek hareketlerde bulundu. Bunda da başarılı oldu.. Maalesef Fenerbahçeliler de bu tuzağa düştü.. İşte beşinci maç sonrası Murat Özaydınlı'nın açıklamaları. İşte dün geceki olaylar.. Aziz Başkan'la (Aziz Yıldırım) yanyana maçı izledik.. Başkan da üzgündü ama 'Biz bu seriyi kötü oynadık. Hem her sene şampiyon biz olacağız diye bir kural yok. Efes şampiyonluğu bizden daha çok haketti' dedi. Bence herkes bu olgunlukta olmalı'' cevabını veriyor..

Demirel salondaki polis azlığından da yakınarak, ''Bu maç öncesi valiliğe yazı yazdık. Karşılaşmanın önemini, atmosferini belirttik. Salona sadece çevik kuvvetten 211 polis geldi. Sezon içinde normal bir maça bile daha çok güvenlik görevlisi gelirdi. Eğer polis Fenerbahçeli taraftarların bulunduğu tribünlerin önünü kapatsaydı, kimse sahaya atlayamazdı. Saldırı da olmazdı.. Bakın maç içinde hatta maç sonunda oyuncular arasında hiç bir olay yok. Hatta Fenerbahçeliler başta Tanjeviç olmak üzere gitti Efesliler'i öperek tek tek tebrik etti'' ifadesini kullanıyor..

Başkan'a son sorum şu oluyor;

-''Şampiyonluk kupasını Efes'e vermemeniz, bu konuda Asbaşkanınız Metin Şahin'i görevlendirmeniz de çok konuşuluyor. Efesli yöneticler 'Şampiyon Fenerbahçe Ülker olsaydı, kupayı Turgay Demirel verirdi' diyorlar. Doğru mu bu iddilar?. Kupayı siz neden vermediniz?''

Demirel ona da şu şekilde cevap veriyor;

-''Nasıl vereyim ki. Maç bitmiş. Olaylar çıkmış.. Ortalık karışmış. Bana ve federasyona büyük bir tepki var.. Orada durup ne yapacağım?. Mecburen salondan ayrıldım. Hem Efes'e niye kupa vermeyeyim ki?. Beni kimin şampiyon olduğu ilgilendirmez.. Türk Basketbolu'nun kalitesinin yükselmesi ilgilendirir.. Şahane bir final serisi tahriklerle nereye geldi. Benim üzüldüğüm nokta bu?.''-------------

Sayın??? fd.başkanımız turgay demirelin dünkü skandalla ilgili görüşleri hani azizin bir telefonuyla gs-fb maçını 2 saat erteleten adamın şimdi fenere ne ceza verileceğini siz tahmin edin şu adamdan şu basketbolu kurtaramadık gitti her seferinde bir yolunu bulup kendini yine seçtirdi tam seçim zamanları yok av.şam.p aldık yok dünya şamp.İstanbula kazandırdık ayaklarına sürekli başımızda git artık turgay demirelde basketbolumuz kurtulsun milli takımı zaten bitirme noktasına getirdin Türk basketbolunuda yok etme...

Yorum

• Sevgili Taner'in aktardığı ropörtajı TBF başkanı Turgay Demirel mi yoksa fbü yöneticisi Turgay Demirel mi veriyor.Bu kadar aleni taraf tutulduğunu ilk kez görüyorum.Artık şaibelidir td ve bir dakika bile orada kalmasına izin verilmemelidir.Bugüne kadar ne maçlarda ne inanılmaz hakem hataları oldu.Takımların galibiyetleri gaspedildi.Hiç böyle efelendiğini görmedik turgay efendinin.Onunmisyonu fbü'yü her yıl şampiyon yapmak mı?Sana ne kardeşim hakem hatasından ilk kez mi oluyor.ayrıca 5.maçtaki malum pozisyon dışında nerede hata var.Varsa bize karşı da var fbü'ye karşıda...nedir hata bir söylesinler bakalım.Hakemi suçlayacağına git fibaya kuralı değiştirin de o zaman bizim fbü rahatsız oldu bu kuraldan.hakem kuralı uygulayınca suç olduğunu ilk kez gördüm...

Yorum

• Eski mahalleden bir diyalog:

- Şindi Efes fenebahçe'yi yendi diyine, " la yürü be EFES " dersek günaha girermiyuz ?
                      - La yok bişe olmaaz.
                      - La nasi olmazi tövbe yarebbi, alkol du da bu.
                      - La ya git işine, savak, sanki fenerbahçe yüzünden az günaha girdunda, şindi şampiyon efes diyince bişe olacak. bk olacak.
                      Trabzonspor √
                      Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                      İki Renk ve Asalet √
                      BordoMavi.Net √

Yorum

• Serinin enleri
                        oyuncu shumpert
                        6.adam : SinanGüler
                        kritik an: sinan gülerin 4.açta kaptığı top
                        fedakar : Kerem tunçeri(son maçı sakat oynadı)
                        kahraman: Kya peker
                        savunmacı: Sinangüler
                        soğukkanlı : Shumpert
                        provakatör: mirsad,ömer,solomon,semih,rasim(ilk üçü eski efesli)

Yorum

• Kerem Gönlüm de iyiydi. Kritik anlarda yapamıyacağı şeyleri yaptı.

Yorum

• İlk olarak winner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Serinin enleri
                            oyuncu shumpert
                            6.adam : SinanGüler
                            kritik an: sinan gülerin 4.açta kaptığı top
                            fedakar : Kerem tunçeri(son maçı sakat oynadı)
                            kahraman: Kya peker
                            savunmacı: Sinangüler
                            soğukkanlı : Shumpert
                            provakatör: mirsad,ömer,solomon,semih,rasim(ilk üçü eski efesli)

Sinan Güler'in kaptığı top 3. maçtaydı.4.maçı Efes farklı almıştı.

Yorum

• 2-0 geriden gelip 4-2 kazanarak şampiyon olan Efes, zaten fenerbahçenin ve basketbol federasyonunun ağzını burnunu düz etmiştir. Toprakları bol olsun.
                              Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                              iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                              “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                              Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Kırmızılı zekasıza bakın

Yorum

Yükleniyor...
                                X