Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Basketbol Transfer Dosyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Rasiç mi? Scoonie mi? sorusuna ikinci bir yanıt verecek birisi olduğunu sanmam.En azından ben vermem.

Umarım Scoonie ya da benzeri bir guardı bu takımın içine sokmak gibi bir hata yapmazlar. Rasiç-Evren-İlker Türel( kadroda olacak mı bilmiyorum ama olmalı, yoksa genç yerli bir guard) okeydir.
    ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• Sırbistan maçında da Rasic'e teklif yaptığımzdan bahsedildi

Yorum

• Rasic'i alabilirsek iyi bir iş yapmış oluruz.

Cengiz abi para dışında Trabzonspor'da başka sebeple oyanayan kim var basketbolcularımızdan? Basketbol camiası futbol camiasına göre çok daha profesyonel, çünkü renklerden çok kültür olayı var basketbolda.
        Siyasetin "bizden olduğu sürece" yer aldığı, karşıda olduğu zaman "siyasete bulaştığı" büyük kulüp/taraftar camiası Trabzonspor

Yorum

• sırp maçında rasiçe teklif yapmışız biz

ondan bahsediyorlardı

valla alırsak çılgın atar bizim takım
          şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• Rasic konusunda emin misiniz??

Dün aklima geldi Sipr macini acayim dedim Alman kanalindan.. Son Periyot'u izledim...

Cok güzel bir mac oldu ve Arjantin resmen geriden gelip yencekken Rasic güzel sayilar ilen takimini az da olsa rahatladi..

Rasic güzel oyun cikardi.. Cag atlatan transfer denir ya, onlardan biri olur

Yorum

• Hakan Köseoğlu'nu gündemimize almışız.
              Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak bigben tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hakan Köseoğlu'nu gündemimize almışız.
                fb ile antramanlara cikiyor diye duymustum
                *
                * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Almamışlar. Beğenilmemiş.

Polonya'dan Turow ve bizim radarımızdaymış...
                  Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Hem Rasic hem Hakan olmaz mı? İhtimaller dahilinde mi?

-------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• hakan tam bir asist canavarı ama rasiç hem atıp hem attıranlardan, paraya göre transfer yani...

Yorum

• Valla guarda iyi bir isim gelecek diye beklenti yarattılar..

Sadece Hakan kesmez beni şahsen..
                        Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• Scoonie Penn'i istemememin 3 sebebi var.

1-Futboldaki Brezilyalı olayı basketbolda Amerikan oyuncularda geçerli. Bir takımda maximum iki tane Amerikalı bulunmalı bence.
                          2-Scoonie Penn zamanında Efes'te de oynadı ama performansı çok düşüktü hatırladığım kadarıyla.
                          3-Bence Rasic, Penn'den daha iyi bir oyuncu.

Gerçekten paraya kıyıp Rasic'in gelmesini çok isterim ya.

Ayrıca bize iyi bir forvet ve pivot gerekiyor aslında. Pivotlarımız çok kısa oyuncular bence ve rotasyonumuz çok az. Alttan oyuncular çıkardık ama Alaaddin hocanın onlara şans vereceklerini pek zannetmiyorum.

Ben forvet için Marko Jaric'i düşünüyorum. Şu anda Free Agent(serbest)'ta. NBA'de olmasa da Avrupa basketbolunda isminden söz ettirmiş bir oyuncu. Tekrar yükselişe geçebilmek için bizim takımı seçebilir. Sen ne düşünüyorsun bigben abi?

Pivot için de aynı Marko Jaric gibi yeniden çıkış arayabilecek oyuncular bulabiliriz bence.

Yorum

• Jaric, Trabzon'a gelirse Adriana Lima da gelir, işler karışır...

Şaka bir yana, forvetten kastın 2-3 numaralar ise Evren-Ersin-Derrick ve Caner'le en rahat pozisyonumuzun burası olduğunu düşünüyorum.
                            En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 03.09.2010, 13:45.

Yorum

• İlk olarak bigben tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Jaric, Trabzon'a gelirse Adriana Lima da gelir, işler karışır...

Şaka bir yana, forvetten kastın 2-3 numaralar ise Evren-Ersin-Derrick ve Caner'le en rahat pozisyonumuzun burası olduğunu düşünüyorum.
                              Adriana Lima'yı da ponpon kız yaparız

Yorum

• İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Adriana Lima'yı da ponpon kız yaparız
                                Bırak 7500'ü, 75000 kişilik salon dolar, ama süperstar Jaric için...

Yorum

Çalışıyor...
                                X