Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Basketbol Transfer Dosyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Benden de 2 isim:

Kirk Penney
    Mouloukou Diabate
    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Sayın Hakyemez "ilgilenmiyoruz" dese de Rasic, bizimle anılmaya devam ediyor. Diğer bir taliplisi de Avrupa'nın en iyi üç-dört takımından biri olan Maccabi Tel-Aviv.
      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Ayhan Çolak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        finli oyuncunun nba tecrübesi var,bence maliyeti yüksektir.ayrıca soner şentürk ü de daçka dan iyi biliyorum,bence oda olabilir.
        Ayhan Hocam, Soner'i ben de çok beğeniyorum ve açıkçası kadromuzda görmeyi çok isterdim fakat Bornova'ya gitti diye biliyorum.

Bu arada, yukarıda isimlerini paylaştığım gardların ücretleri konusunda fikir verici birkaç veriyi paylaşayım:

B. Brown 2009 yılında 442114 $, 2010 yılında ise 736420 $ kazanmış.

W. Blalock ise yaklaşık 400000 $ civarında kazanmış.

Jamison için 350 bin, Evren için 800 bin (dolar/euro/TL; birimini bilemiyorum) konuşuluyordu (resmi açıklama değildi).

Bütçeye dair yorum yapamayız belki, ancak getirilecek oyuncu bu takımı oynatabilmeli. Yani "önce pas" mantığında olmalı. Yanında Evren gibi skorer, içerde de Wright varken (Fransa sayı kralı Derrick'i de ekleyelim) Mulaömeroviç gibi atıcı bir oyuncunun getirilmesi yanlış olur (bence).

Yukarıda paylaştığım oyuncuların özelliği bu. Rakip gardları boğan, onlara yapışan, ayakları çabuk, topla oynama becerisi yüksek, drive edebilen-delici oyuncular.

Koç ve yöneticilere yol göstermek haddime düşmez elbet, ancak zaten bir turnuvayı gardsız oynadık. Bari Rixos'a yetişseydi. Neyse, artık TÜBAD'da takıma dahil olur umarım.
        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Bu arada ligimizin yabancı oyuncu statüsü gereği 3 Avrupa dışı oyuncuya sahipseniz 1 tane de Avrupalı oyuncu kadronuza katmanız gerekir. Wright henüz Türk statüsüne geçmediği için, alınacak gard Avrupalı olacaktır.

Yani, yukarıdaki isimlerin çoğu devre dışı kalıyor.

Wright, Türk statüsüne geçse bile, gelecek bir Abd'li oyuncunun ardından bir Avrupalı'da getirmek zorundayız.

Biraz karışık...

Yorum

• İlk olarak bigben tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu arada ligimizin yabancı oyuncu statüsü gereği 3 Avrupa dışı oyuncuya sahipseniz 1 tane de Avrupalı oyuncu kadronuza katmanız gerekir. Wright henüz Türk statüsüne geçmediği için, alınacak gard Avrupalı olacaktır.

Yani, yukarıdaki isimlerin çoğu devre dışı kalıyor.

Wright, Türk statüsüne geçse bile, gelecek bir Abd'li oyuncunun ardından bir Avrupalı'da getirmek zorundayız.

Biraz karışık...
            Belki avrupa pasaportlu bi amerikalı da olabilir.Misal Omar Cook gibi...
            En son axelman tarafından düzenlendi; 15.09.2010, 16:14.

Yorum

• omar cook olur da maliyeti nedir?portland tecrubesi var diye biliyorum.

Yorum

• Bu basket ne karışıkmış öyle ya İlk defa duyuyorum çoğu şeyi

Yorum

• Hakan Köseoğlu, Yunan ekibi Marousi ile anlaştı.

Yorum

• Seibutis kiminle anlaştı ?
                    Dünya Şampiyonasında bronz madalya sahibi olan Litvanya'da forma giyen Renaldas Seibutis'in kariyerini Türkiye'de sürdüreceği öğrenildi. Litvanya basınının haberine göre BEKO Basketbol Ligi'nde yer alan bir Türk takımıyla anlaşan Litvanyalı oyuncunun kısa bir süre sonra Türkiye'ye geleceğini duyurdu.

25 yaşında ve 1.96 metre boyundaki Seibutis, son 2 sezondur İspanya ACB takımlarından Bizkaia Bilbao Basket'de forma giyiyordu. Geçen sezonu 4.8 sayı ve 1.6 ribaund istatistikleriyle kapatan Litvanyalı guard, son Dünya Şampiyonası'nda 8 maçta 12.0 dakika ortalama oynama süresine 3.4 sayı, 0.9 asist, 0.8 ribaund ortalamalarını sığdırmıştı. (TURKBASKET HABER MERKEZİ)

Acaba bu takım biz olabilir miyiz? Bir de nasıl bir oyuncudur?

Yorum

• Evren Büker Kampı Terketti

1. lige çıkmasının ardından transfer döneminde üstüste yaptığı hamlelerle adından sıkça söz ettiren ve bu hamleleriyle yerli piyasasını da fazlasıyla hareketlendiren Medical Park Trabzonspor'da ödemelerin ne ölçüde sağlıklı yapılabileceği önemli soru işaretlerinden biriydi. Bu noktadaki ilk patlak Milli takımla uzun süre çalışmalar yapıp, daha sonra kadrodan çıkartılan ve akabinde hemen yeni takımıyla çalışmalara başlayan Evren Büker ile gerçekleşmiş. Şu ana kadar yerli oyunculara herhangi bir ödeme yapılmamış bordo mavili takımda. Bu durumdan rahatsız olan Evren Büker de bugün kampı terketmiş. Dolayısıyla yaklaşık bir saat sonra başlayacak Dinamo Moskova maçında forma giymeyecek Evren. Sorunun nasıl ve ne ölçüde çözümleneceği ise birkaç gün içinde belli olacaktır diye tahmin ediyorum.
                      Salsabasket özel haberidir.

Yorum

• bombalar birer birer patlıyor ...halbu ki biz Evrenin Trabzonsporda oynamak için yanıp tutuştuğunu düşüyorduk!!!!

Yorum

• ne oluyor ya ???
                          *
                          * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Doğan Hakyemez Trabzonspor kapılarının Evren Büker'e kapandığını söyledi.Skyturk te söylediler.

Yorum

• Şimdi point guard ile birlikte birde 2 numara almak gerekecek. Belki 2 oyun kurucu birden alınacak.

Evren'in de oyun kurucu özelliği kaybedildiğine göre koca sezon x ve İlker Türel ile geçmez.
                              ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• Bizimkiler 3'lük atmasını bilmiyor bence

Yorum

Çalışıyor...
                                X