Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Basketbol Transfer Dosyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Michael Wright'i alirsak büyük is yapmis oluruz...

heyecanlandim
    *
    * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak Osman Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yüzü dönük mü? Michael Wright'tan daha yüzü dönük bir uzun transfer edemeyiz bence.
      Artı savunma

Hayırlısı olsun...
      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Oğuz Manute Bol'u alalım ne dersin.

NBA tarihinin en uzun boylu ama herhalde en ince bacaklı adamını.

Ciddi hastalığı var Bol'un, geçmiş olsun...
        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Bu kadar uzun boylu birisinin kemikleri ile ilgili sorunu vardır herhalde geçmiş olsun.

Sabah youtube'dan izledim attığı üçlükleri ve yaptığı blokları gerçekten de çok enteresan bir oyuncu.

Yorum

• Wrightı Beşiktaştayken bir çok kez izlemiştim. TBL için ciddi bir transfer olur kendisi...

Yorum

• Transfere hızlı başladık durulduk.
              Yaş ortalaması genç bir takım oluşturmamız lazım.
              Sadece önümüzdeki sezonu kurtaracak değil uzun vadede işimize yarayacak transferler bekliyorum yönetimimizden.
              Sen ağlat biz severiz seni...
              Aşkın rengi:BORDO-MAVİ
              ts_mania

Yorum

• Michael Wright basketbol kariyerine Chicago'daki Farragut Askeri Akademisi'nde başladı. Burada Kevin Garnett ile birlikte forma giydi. 1998'de Dünya Şampiyonu olan ABD Genç Milli Takımı'nın en skorer oyuncusuydu (6 maçta 15 sayı, 5 ribaund ortalama). 2001'de Arizona Üniversitesi'nde 15 sayı 8 ribaund ortalamalarıyla oynadı ve NCAA finaline kadar yükselen takımının önemli silahıydı.
                Avrupa kariyerine 2002'de Polonya'da Sląsk Wroclav takımında başladı ve takımının şampiyonluğunda büyük pay sahibi oldu ve sezonun en iyi oyuncusu seçildi. 2003 yılında İsrail'in Hapoel Tel Aviv takımında forma giydi ve play-off finali oynadı. 2004'te FIBA Avrupa Ligi All Star maçının en değerli oyuncusu seçildi. 2005 sezonunda Almanya'nın Alba Berlin takımının normal sezonu lider tamamlamasında etkisi büyüktü.
                Michael Wright, 2005-2006 sezonunda Beşiktaş'a transfer oldu. Başarılı geçirdiği sezonun ardından performansının altında bir play-off çıkardı. 2006-2007 sezonunda Pau Orthez takımına transfer oldu

Müthiş bir kariyer, bu senede 20 sayının üzerinde ortallama tutturduğuna göre sakatlığını atlatmış olmalı..
                Kusur değil, çare bulun.

Henry Ford

Yorum

• İlginç bir haber... Bekleyip görmek lazım

Yorum

• Teknik koordinatör olarak çalışacağı söyleniyormuş, benim pek inanasım gelmedi açıkçası bu habere.

Bekleyelim ve görelim.

Yorum

• Salsabasket te vermiş aynı haberi.
                      Kusur değil, çare bulun.

Henry Ford

Yorum

• http://www.facebook.com/?ref=logo#!/....2979386747..1 dodo fa facebookda
                        Eski kullanıcı adı: olikos61
                        Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
                        Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• Olursa en büyük transfer Aydın Örs olur...işte o zaman kalıcı başarının temelleri atılır...

Yorum

• Aydın Örs gelirse, çakma ülkerliler de çıldırır artık...

Yorum

• Eğer aydın örs gelirse ne olur. Bana biri açıklayabilir mi

dodo
                              aydın örs
                              alaeddin hoca

bir yerde bu kadar büyük isim olması kötü sonuçlar doğurmaz mı ?

Yorum

• İlk olarak Ufuk Bayraktar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Eğer aydın örs gelirse ne olur. Bana biri açıklayabilir mi

dodo
                                aydın örs
                                alaeddin hoca

bir yerde bu kadar büyük isim olması kötü sonuçlar doğurmaz mı ?
                                Avantajlarının büyük olduğu kadar dezavantajlarının da büyük olacağını düşünüyorum.Alaeddin hoca böyle 2 büyük ismin baskısına ne kadar dayanabilir bilemiyorum.Dayanabilirse zaten büyük işler başarırız.
                                Colmandante

Yorum

Çalışıyor...
                                X