İlk olarak bigben tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Basketbol Transfer Dosyası
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak UğurB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor kurulana kadar deli gibi Efes Pilsenli olan birisi olarak bence bu sene Efes özüne dönüyor. Sızan dedikodulara göre yarın Erman Kunter işi oluyor. Eğer Oğuz Savaş, Ömer Aşık ve Furkan'ı alırlarsa Kerem ve Kaya'da ısrarcı olmayacaklarmış. Erman Kunter takımı gerçekleştirmek istiyormuş.
MP Trabzonspor'a gelince çok akıllı bir kadro yapılanması var. Bir 4-5 oynayabilen uzunla ligin hatırı sayılır takımı olabiliriz. Dodo'nun katkısı çok üst seviyede... Umarım bu akıllı yapılanma altyapıda da devam eder ve kendi altyapımızdan çıkan oyuncularla zirveye çıkarız...
acıkcası ıyı bır 5 numara bızı fınal bılr oynatır..cok saglam kadro kurduk ama eksık bırakmamak lazım derım ben..ama turk olmasının tarftarıyım..
bence de altyapımızı cok ıyı kullanmalıyız..lakın stadımız cok ıyı..7.500 kişilik stad bıze yeter...
partızan ornegını goz onunde bulundurarak ona gore adımlar atmalıyız..
Yorum
-
Beko Basketbol Ligi takımlarından Galatasaray Cafe Crown, geçen sezon Türk Telekom'da forma giyen Tutku Açık'ı transfer etti.
Sarı-kırmızılı kulübün resmi internet sitesinden, “Tutku Açık Galatasaray Cafe Crown'da” başlığıyla yapılan açıklamada, “Galatasaray Cafe Crown, basketbolcu Tutku Açık ile kesin anlaşmaya varmıştır. Basketbolcumuz Tutku Açık'a Galatasaray Cafe Crown forması altında üstün başarılar dileriz” denildi.*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
VUK POTPISAO ZA TRABZON
SEOBE s Malog Kalemegdana načeo je kapiten Vuk Radivojević, koji je u četvrtak potpisao jednogodišnji ugovor sa Trabzonsporom, ambicioznim novim članom prve turske lige.
- Nisam mnogo ni razmišljao. Ponuda je bila dobra, već su formirali ceo tim dovođenjem igrača koji su im bili prvi na listi želja, tako da su samo mene čekali.
novosti.rs sitesinden Radivojevic'in Trabzonspor'a transfer haberi...Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Vuk Radivojevic: " Nisam mnogo ni razmišljao. Ponuda je bila dobra, već su formirali ceo tim dovođenjem igrača koji su im bili prvi na listi želja, tako da su samo mene čekali."
Yani diyor ki; " doğuştan Trabzonsporluyum. Damarlarımdaki kan bordo mavi. Orada ateşli taraftarlar önüne çıkıp kolbastı oynamak için sabırsızlanıyorum. Bu yaz NBA'ye gidecektim ama Trabzonspor'un teklifini geri çeviremezdim, hayatımın fırsatı. Stepanov ve Petranoviç'ten çok iyi duyumlar aldım."...
(böyle olmasa da tercüman bu şekilde çevirecek üç aşağı beş yukarı...)
Şaka bir tarafa; "aldığım duyumlara göre iddialı bir takım kurulmuş. Kızılyıldız'dan ayrılmayı düşünmüyordum, ancak iyi bir teklifti." demiş (arkadaşımın çevirisi, sırpça bilen varsa düzeltsin lütfen)...Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
İlk olarak Emre7 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefenerin ukic sözleşmesini 2 yıl uzattı, üst taraf iyice karıştı...
sıra efesin yapacağı hamlelerde....
şu dk. 3-5 arası bir yer bulabiliriz diyorum....
Yorum
-
@fromgetto
Bu başlığı reklam olarak kullanmaya devam edersen forumdan atılırsın, bilgin olsun.Son ağaç kesildiğinde,
Son nehir kirlendiğinde,
Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...
Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.
Yorum
Yorum