Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Basketbol Transfer Dosyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Basketbol ile ilgili yönetim ve Muharrem Usta arasında bir görüşme olacakmış bugün.İnşallah Muharrem Usta kulübe sponsor olur.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Basketbol ile ilgili yönetim ve Muharrem Usta arasında bir görüşme olacakmış bugün.İnşallah Muharrem Usta kulübe sponsor olur.
      İnşaallah sponsorluk sorunu çözülürde takımla ilgili çalışmalar başlar.Alınacak yerli oyuncu azalıyor gitgide.

Gerçi bizim Staff söz kesmiştir diye düşünüyorum bazılarıyla çok mu iyimserim ben acaba...
      NASIL DİK DURUYORSAN ÖYLE DİK OYNA FIRTINAM....

Yorum

• Rakipler transferleri yapiyor,bizde hemen baslamaliyiz.Ustayla insallah anlasilir ve iyi bir Kadro kurulur.
        Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Bugün görüşülecekti ama hala ses seda yok.

Yorum

• Artık somut bir adım atıl.asını umuyoruz.

Yorum

• Muharrem Usta: "Bugün basketbolla ilgili görüşme oldu ve teklifimizi yönetime ilettik. Teklifi değerlendirildikten sonra bize döneceklerdir, beklemedeyiz."

Detaylarını nereden nasıl öğrenebiliriz acaba . . .
              9 # Osvaldo'

Yorum

• İlk olarak Tolga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Muharrem Usta: "Bugün basketbolla ilgili görüşme oldu ve teklifimizi yönetime ilettik. Teklifi değerlendirildikten sonra bize döneceklerdir, beklemedeyiz."

Detaylarını nereden nasıl öğrenebiliriz acaba . . .
                Usta güzel bir hamle yapmış, tebrik ederim.
                ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• neyin teklifi degerlendirmesi bu ya kabul edin iste sponsor yok zaten başka
                  Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• yeşil giresun konya dan oyuncu alırız biz ancak
                    https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Hacıosmanoğlu, Usta'nın sponsorluğuna sıcak bakmıyor ama destek de olmuyor. Trabzonspor Basketbol Kulübü Başkanı...

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        İki yıl önceki bahane de NBA'deki lokavt idi. Her sene bir bahane var...

Futbol takımının içler acısı hali ortadayken belki biraz basketbol yüzümüzü güldürür diyorduk,ama görüyoruz ki önceki hatalardan hiç ders alınmamış.Sanırsın ki sürekli kongre erteleyip takım kurmayı geciktirince küme düşen takım biz değiliz de başkası.Paran varsa iyi yabancı her zaman bulursun,ama ya iyi yerliler??Bu gidişle bize gene Oktay Yılmazlar,Kaan Ünerler,Levent Bilginler kalacak abi.
                        En son hami08 tarafından düzenlendi; 11.07.2013, 18:45.

Yorum

• Futbol takımımızın hali içler acısıyken buna çare olmayanlar basketbol takımını mı dikkate alacaklar.Biz beddualımıyız diye düşünmeye başlayacağım vallahi.Efendimizin(sav) hadisi aklıma geliyor."nasılsanız öyle idare edilirsiniz."
                          Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

• yine bişey yok anlaşılan. Bu saatten sonra alınacak basketçiler 3.sınıf olur sadece göz boyama transferleri
                            yasamak sakaya gelmez büyük bir ciddiyetle yasayacaksin bir sincap gibi mesela,yani yasamin ötesinde disinda hiç bir sey beklemden yani tek isin gücün yasamak olacak....
                            ölümüne ....BORDOMAVI...

Yorum

• Bize bu zor günlerde destek olmak düşer nasıl ki Avni Aker'e gidiyorsak Hayri Gür'e de öyle gideceğiz. Transfer dosyasına gelince; Zuza, Dobie ile yollar ayrılmalı. Önder, El-Amin, Alican, Pinkney takımda tutulmalı ve El-Amin'in bölgesi çok krtik oraya transfer yapılmalı (Karşıyaka'da ki Bobby Dixon ayarında) transfer yasağını kaldırırsak Ali Karadeniz'i yeniden takımda görmek isterim biliyorsunuz sayı kralı olmuştu. Bu takımı hep beraber iyi yerlere taşıyacağız. İnşallah Allah bize Euroleague heyecanı nasip eder.
                              En son Berkay Yılmaz tarafından düzenlendi; 13.07.2013, 01:38.
                              Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• Bu sene için artık geç kalındığını düşünüyorum. Lige tutunalım yeter. Bu bile zor görünüyor şu anda. Eğer biraz kalıcı olursak destek daha artar diye düşünüyorum.
                                DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                                ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

Çalışıyor...
                                X