Basketbol ile ilgili yönetim ve Muharrem Usta arasında bir görüşme olacakmış bugün.İnşallah Muharrem Usta kulübe sponsor olur.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Basketbol Transfer Dosyası
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBasketbol ile ilgili yönetim ve Muharrem Usta arasında bir görüşme olacakmış bugün.İnşallah Muharrem Usta kulübe sponsor olur.
Gerçi bizim Staff söz kesmiştir diye düşünüyorum bazılarıyla çok mu iyimserim ben acaba...NASIL DİK DURUYORSAN ÖYLE DİK OYNA FIRTINAM....
Yorum
-
Muharrem Usta: "Bugün basketbolla ilgili görüşme oldu ve teklifimizi yönetime ilettik. Teklifi değerlendirildikten sonra bize döneceklerdir, beklemedeyiz."
Detaylarını nereden nasıl öğrenebiliriz acaba . . .9 # Osvaldo'
Yorum
-
İlk olarak Tolga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMuharrem Usta: "Bugün basketbolla ilgili görüşme oldu ve teklifimizi yönetime ilettik. Teklifi değerlendirildikten sonra bize döneceklerdir, beklemedeyiz."
Detaylarını nereden nasıl öğrenebiliriz acaba . . .''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL
Yorum
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİki yıl önceki bahane de NBA'deki lokavt idi. Her sene bir bahane var...
Futbol takımının içler acısı hali ortadayken belki biraz basketbol yüzümüzü güldürür diyorduk,ama görüyoruz ki önceki hatalardan hiç ders alınmamış.Sanırsın ki sürekli kongre erteleyip takım kurmayı geciktirince küme düşen takım biz değiliz de başkası.Paran varsa iyi yabancı her zaman bulursun,ama ya iyi yerliler??Bu gidişle bize gene Oktay Yılmazlar,Kaan Ünerler,Levent Bilginler kalacak abi.En son hami08 tarafından düzenlendi; 11.07.2013, 18:45.
Yorum
-
yine bişey yok anlaşılan. Bu saatten sonra alınacak basketçiler 3.sınıf olur sadece göz boyama transferleriyasamak sakaya gelmez büyük bir ciddiyetle yasayacaksin bir sincap gibi mesela,yani yasamin ötesinde disinda hiç bir sey beklemden yani tek isin gücün yasamak olacak....
ölümüne ....BORDOMAVI...
Yorum
-
Bize bu zor günlerde destek olmak düşer nasıl ki Avni Aker'e gidiyorsak Hayri Gür'e de öyle gideceğiz. Transfer dosyasına gelince; Zuza, Dobie ile yollar ayrılmalı. Önder, El-Amin, Alican, Pinkney takımda tutulmalı ve El-Amin'in bölgesi çok krtik oraya transfer yapılmalı (Karşıyaka'da ki Bobby Dixon ayarında) transfer yasağını kaldırırsak Ali Karadeniz'i yeniden takımda görmek isterim biliyorsunuz sayı kralı olmuştu. Bu takımı hep beraber iyi yerlere taşıyacağız. İnşallah Allah bize Euroleague heyecanı nasip eder.En son Berkay Yılmaz tarafından düzenlendi; 13.07.2013, 01:38.Ne mutlu Türküm diyene !
Yorum
Yorum