Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Basketbol Transfer Dosyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu takımda çok yakında birçok taş yerinden oynayacak gibi görünüyor.

Bel bağladığımız umutlar çiçek açmadan sararacak gibi...
    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Eğer Obasohan ve Snow bu şekilde oynayacaksa, bunların yarısından bile daha az paraya oynayacak Olimpio Cipriano'yu getirmemek büyük hata olacaktır.

Tabii şöyle bir durum da var. Rasic ve Vlade'nin menajerlik şirketi Beobasket aynı zamanda Obasohan'ın da temsilcisi. Yani Obasohan takımı baltalasa da dokunulmazlar arasında. % 20 ile şut atan 2 ve 3 numaralarınla (top kayıplarını söylemiyorum) maç filan kazanmazsın.

Hiç olmazsa undersized-dağınık-Rucker Park'ta üçe üç oynuyormuş gibi takılan Snow'un yerine, atletik-güçlü-savunma yapan-en azından istikrarlı bir skorerim olur.

*

Bir de Fransız pasaportlu Fildişi Sahilleri milli takım oyuncusu Herve Lamizana var ki adam Kuveyt'te mi Lübnan'da mı ne oynuyor. Kim bilir bizim havaya giden milyon dolarları geçtim onbinlere filan oynuyordur.
      (Angola deyip geçmemek lazım)

Lamizana kim derseniz, 2010 Dünya şampiyonası blok lideri. Bir takımda herkes atacak değil ya, tutucun/kesicin olmazsa bir maç 101 diğerinde 94 yersin.

*

İnançla belirtiyorum: Şu iki oyuncu olsa Rasic-Wright-Vlade-Jamison-Ersin yanında bu takım bir iki gömlek daha iyi "takım" olur. Bir de tabii ki gerçek oyun kurucu lazım. Ona da sıra gelecek.
      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Vladislav Dragojlovic’e ilk maçında tam puan
        Obasohanı ilk defa canlı seyrettim sakatlıktan yeni kurtulmasına bağlıyalım ama pek iyi bir intiba bırakmadı bende
        Snow saman alevi gibi adam hücumda tutturursa iyi tutturamazsa takımı yakar, top kayıplarıda ayrı bir dert zaten

Yorum

• İlk beşte dört oyuncu tamam gibi, Snow bu takıma uymuyor, skorer desen skorer değil, pasör desen o da değil, dengesiz bir adam, savunması da çok iyi gibi gelmedi bana.

Bench katkısı sıfır noktasında, yerli oyuncular çok kalitesiz.

Açıkçası takım çok dengesiz kurulmuş. Sanırım bu seneyi öyle böyle atlatacağız, seneye daha düzgün bir yapılanma olmalı ve kesinlikle altyapı çalışmaları yapılmalı.
          Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• Takım genel olarak mücadele etti.
            Fakat ilk devreyi,
            4'te 0 üçlük, 2'de 0 ikilik isabetiyle bitiren Snow bu takım için gerçekten çok kötü bir tercih.
            Bunu istatistiklere dayandrımaya gerekte yok aslında.
            Çünkü inanılmaz dağınık, takım oyunu denen olguyla uzaktan yakından alakası yok.
            Resmen takımı baltalıyor.
            Acilen gönderilmesi lazım.
            ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• BJK Cola Turka, M. Wright'ı istemiş. Yani takımın en değerli oyuncusunu.

"Uzun arayışlarını sürdüren Beşiktaş Cola Turka, Michael Wright’ı Medical Park Trabzonspor’dan istedi.

Bu sabah Eurocup’ta yapılacak Asvel mücadelesi için Lyon’a giden Beşiktaş Cola Turka, dün sürpriz bir hamle yaparak Türk statüsündeki Michael Wright’ı Karadeniz ekibinden resmen istedi. Bordo – Mavililerin bu teklifi yarın yapılacak toplantıda değerlendirip bir karara varacağı ve buna göre pazarlıkların başlayacağı öğrenildi."

*

Karar belli yani! Pazarlıkları görüşeceklerine göre, kabul edecekler.

Cevher Özer + 500 Bin $ civarında bir bonservisle kabul edilebilir bence. Yoksa oyuncuyla görüşmüşlerse, sıksan tutamazsın.

Jamison'ın sakatlığı ciddiyse gerekeni yapar oturur anlaşırım, serbest bırakırım.

Yerine Herve Lamizana'yı getiririm. Ya da sene başında düşünülen Charles Gaines'i veya Martin (Mac) Koshwal'ı alırım.

Hatta o ki sezon ortasında takımın en değerli oyuncusu elden çıkarılabiliyorsa (tek galibiyetliyken), hazır elim değmişken Snow ve Obo'ya da uçak bileti alırdım.

Forvet pozisyonu için Angolalı Olimpio Cipriano'yu, gard pozisyonu için NBDL'den Walker Russell Jr'ı getirirdim.

Bu oyuncuların maliyeti Snow-Obo-Wright'ın 3 veya 4'te biridir. Belli ki geniş rotasyonlu-süre paylaşımlı bir takım olamayacağız. Öyleyse bireysel yetenekli, maliyeti düşük oyuncularla sezonu geçiririm.
              En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 28.11.2010, 16:23.

Yorum

• takım oturmaya basladı wright ı sakın vermesınler yanlış yaparlar bizim için onemlı oyuncu snow un yerıne keşke daha iyi adam bulsalardı çok sırtıyo yenı transferimiz beğendim skora katkısı war

Yorum

• Salsabasket.Net'in sahibi Anıl Aksaç'a sordum transfer atağı var mı diye; "Varmış, bu hafta olacakmış bir şeyler" cevabı aldım. İsim belli değilmiş. Öğrendiği zaman siteye yazacakmış. İyi bir adam alsınlar da.. Snow ve Ersin dışındaki yerli oyuncularımız vasat..

Yorum

• ali yi sakın vermesinler

Yorum

• Eğer Wright'ın aklı çelinmişse takımda tutulması çok zor, tam da taşlar yerine oturmaya başlamışken olacak iş değil gerçekten de.Bekleyelim ve görelim.

Yorum

• ali karadeniz in sonu tekke ye benzemesin de!

Yorum

• Ben yine sözümün arkasındayım.İlk önce hoca transferi şart bu takıma.

Mesela Antalya'nın kadrosuna bakıyorsun takımında kimi görmek istersin diye bir Muratcan bir de Christopher.Bu takım lig 2.si.Ya da Olin'e bakıyorsan belki de senin 3'te 1 bütçenle takım kurmuş Fenerbahçe'ye ezilmiyor adamlar.Keza Mersin bile ezilmedi Efes'e.

O yüzden ben ilk tercihin koçta olduğunu düşünüyorum.
                          Colmandante

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Eğer Wright'ın aklı çelinmişse takımda tutulması çok zor, tam da taşlar yerine oturmaya başlamışken olacak iş değil gerçekten de.Bekleyelim ve görelim.
                            Paralar vaktinde ödenirse, takım biraz silkinip kendine gelirse elbette takım tutulabilir.
                            Çok zor olmasa gerek.
                            ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• M. WRIGHT (Ali Karadeniz) takımda kaldı. Şaşırtıcı ve güzel... Hatta uzun donem için sözleşme teklifi de (gerçekse -ki resmi site açıklması) hoş.

(Bizi ilgilendirmese de) Bunun üzerine Bjk CT, Nedim Yücel'le görüşüyor.

Yorum

• Güzel olmuş. Bence en önemli sorunumuz iddialar doğruysa para akışı. Eğer sağlıklı para akışı sağlanırsa herkes kendisini sadece basketbola verir ve daha çabuk takım anlayışını geliştiririz
                                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

Çalışıyor...
                                X