Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Basketbol Transfer Dosyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İsmail Alkan ‏@ialkan 16 dk.16 dakika önce

jülian Wright (emilio ttento): > Trabzonspor https://youtu.be/rVKi_juq3uQ

İsmail Alkan ‏@ialkan 14 dk.14 dakika önce

Stipanovic ile yollar ayrılıyor...
    Sözleşme karşılıklı olarak fesih edildi.

Artık bizimde bir atletik uzunumuz oluyor....
    Stipo reise her şey için teşekkürler... Beobasket anlaşmazlığı bu fesihte rol oynamışa benziyor.
    En son recdodo tarafından düzenlendi; 15.07.2016, 14:45.

Yorum

• Beobasket ile bağları iyiden iyiye kopardık anlaşılan.

Yolun açık olsun Stipanovic, en azından bir Eurocup takımında görürüz kendisini.

Yorum

• Julian Wright gelirse maç başlıklarında şut stili hakkında en az 5-6 tane mesaj olur
        DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
        ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• ne oldu da can ciğer kuzu sarmaları kanlı bıçaklı oldu julian wright hangi pozisyonda oynuyor?

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ne oldu da can ciğer kuzu sarmaları kanlı bıçaklı oldu julian wright hangi pozisyonda oynuyor?
            4 numara oynuyor. Geçen sene bize karşı etkisiz kalmıştı ama takımını eleme maçlarında ayakta tutmayı başarmıştı.
            DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
            ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Julian Wright gelirse maç başlıklarında şut stili hakkında en az 5-6 tane mesaj olur
              Mübarek ensesinden atıyor topu.

Yorum

• Julian Wright çok iyi transfer , Karşıyaka alamamıştı,
                Çaykaralı , Kazım Koyuncu , Konya'da yaşayan Trabzonlu Spor Muhabiri. www.twitter.com/fatihhseker

Yorum

• Beşiktaş Kyle weems'i almış.Aşırı üzüntülüyüm şu an
                  Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Welcome to Trabzonspor, Mr. Beard!
                    Hayırlı olsun.
                    Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

• Weems beşiktaş'ta. Ulan Weems atmasaydın ya o basketi...
                      MCMLXVII

Yorum

• Juliam wright guzel transfer bu sene anlasilan beobasket belasindan kurtulduk 3 numaraya da Donta Smith gelse tadindan yenmez en onemlisi takim atletizm kazaniyor
                        Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• Julian Wright'i Kasimpasa'daki iftarda soylemistim Fatih Celik ve Hakan'la sohbet ederken. PF oynar, ayrica kisa beste ortada da yer alabilir bizim ligde.

Keith Simmons'i alip uc numarayi Simmons-Erdi-Alper'le gecip kenardan gelebilecek iki yabanciya yer acabiliriz.

Hardy yerine J. Gordon veya B. Wright tarzi veteran savunmaci combo gard koyarlar insallah.
                          Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• 350 bin dolar civarı bir ücret karşılığında anlaşmışız.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              350 bin dolar civarı bir ücret karşılığında anlaşmışız.
                              Uygun bir ücret.
                              Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

• İlk olarak yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                rakip takımdaki wright bugün çok etkili olmasa da elton brown'u hatırlattı. ey gidi. bu ligde iş yapar bence.ayrıca sutton'ı çok beğendim.
                                trento maçında yapmıştım bu yorumu o maçta ezmiştik bunları ama wright ve suttonu çok beğenmiştim tarz olarak.hayırlı olsun
                                İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                                -------------
                                Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X