Farkı 14'e indirdiler, farklı kazanmak çok önemli.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eurocup 12. Hafta | Trabzonspor MP 92 - 70 DE Trento | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
rakip takımdaki wright bugün çok etkili olmasa da elton brown'u hatırlattı.ey gidi. bu ligde iş yapar bence.ayrıca sutton'ı çok beğendim.
En son Ogün YAZICI tarafından düzenlendi; 13.01.2016, 20:43.İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
-
Böyle bir galibiyet kimse beklemiyordu herhalde
Neden trento hocası maçı bıraktı anlamadım hocanın avarajdan haberi yok herhalde
Yorum
-
derwin kitchen'ın ne oynayacağı belli oldu.çok da iyi oldu. ama thompson'da sorun var.sadece ribaund toplamak için oynuyor görüntüsü var.top süremiyor atış sokamıyor asist yapamıyor.nasıl bir dış oyuncudur o öyle.İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
-
İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTebrikler bütün takıma. Maç öncesi sürpriz bekliyorum demiştim. Beklediğimden daha büyük sürpriz oldu, bu farkı beklemiyordumDRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
Yorum
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKutlu olsun.
Yine 70 ve altında tutarak kazandık. Üstelik 87 civarı atan bir takımı...
Ancak bu akşamki hücum oyunumuz çok acemiceydi. Buna rağmen 92'yi gördük.
Tebrik ederim.Buna rağmen bu kadar farklı kazanmamız enteresan, özellikle Stipanovic'in kayıpları çok acemiceydi.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum