Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Basketbol Transfer Dosyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Murat GENEL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Burdaki bazı arkadaşlar kadar basketboldan anlamadığımı biliyorum ama bence Stipanovic'i tutmayacaktık bu sene.

Stipanoviç'in kalması bence iyi oldu sadece oynadığı oyun anlamında düşünmeyelim. Maç içerisnde taraftarı oyuna sokabilen onları hareketleriyle ateşleyebilen bir isim stipanıviç bence kendisinde taraftarda eksik olan heyecan var ve bu kısmıyla bizi tamamlıyor bence Trabzon basket'in böyle bir rol modele ihtiyacı var.Ayrıca koç markoviçle daha iyi anlaşabilen bir isim bence takımda kalması hayırlı oldu dostum

Sent from my iPhone using Tapatalk
    İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
    Karl Marx
    анархія-мама

Yorum

• Tarence Kinsey konusunda somut bir adım atıldı mı?
      ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• İlk olarak Hamdi Karamahmutoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Tarence Kinsey konusunda somut bir adım atıldı mı?
        Somut bir gelişme yok şimdilik, 3 numaraya gerçekten cuk diye oturur Kinsey.

Yorum

• DJO-Hardy-Kinsey-Velickovic-Kulig

Aslında bayağı güzel bir 5 .
          Stepanovicvar , Sertaç size olan bir yerli pivot. Buradaki genel yorumlar da pota altını tatminkar buluyor.

İnşallah Kinsey işi olur ...

İbrahim hayli skorer bir guard savunması da iyi, buradaki üstad arkadaşlarımız da olumlu referans verdiler , sanırım kendisinden oldukça yararlanacağız.

İnşallah Kinsey işi olur ...

-Kinsey işini becerebildiğimizi varsayarak- ; genel eleştiri konusu Alper ile devam edilmesi ve Hakan Demirel tercihi anlayabildiğim kadarıyla . Bir de yerli 2-3 oyuncusu alacağımızı söylüyorsunuz , bu durumda tek problem Hakan'ın bu sezon aşama kaydedip kaydetmemsi olarak görünüyor , kağıt üzerinde , yanılıyor muyum ?

not: İnşallah Kinsey işi olur ...

Yorum

• Bayern München'in de Kinsey'i istediği yönünde bilgiler var Twitter'da.

Yorum

• Bayern Munchen ne yapacak Kinsey'i?
              Djedovic'i bize versinler o zaman..

Yorum

• Cenk Akyol 2 yıllığına Beşiktaş'ta.

Yorum

• Kinsey gelse dahi yerli transferi bitmeyecek anladığım kadarıyla.
                  O isimler de merak konusu?
                  ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• Hardy Stipanovic Welickovic beğendiğim yabancilardi..

Kulig ve Dj Odom yorumlardan yola cikarsak belli kalibrenin üstünde. .

Kinsey bir kac pozisyonda oynuyor transferi çok önemli. .

Bir de bu kalite de bir oyun kurucu geldiğinde kalburüstü 7 yabancimiz olacak..

Şuraya 3 4 yerli sikistirabilsek süper olacakti ama Hakan dışında gelenleri tanimamakla beraber bunu yapamadigimizi düşünüyorum. .

Baris Hersek Cenk Goksenin hatta Preldzic tarzi bir sey kademe atlatirdi..

Yorum

• Can Maxim bile bir şeyler verebilirdi bence.

Yorum

• Bost gitti mi?

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bost gitti mi?
                          Bost gittti.

F4'de bizi yakan adam Kyle Weems de Euroleague ekibi Strasburg'a gitmiş.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bost gittti.

F4'de bizi yakan adam Kyle Weems de Euroleague ekibi Strasburg'a gitmiş.
                            Step.
                            Velic.
                            Hardy
                            Kulig
                            Odom

5 yabancı var şu anda herhalde.

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Step.
                              Velic.
                              Hardy
                              Kulig
                              Odom

5 yabancı var şu anda herhalde.
                              Aynen öyle bir de SF'ye bir yabancı alacaklar.

Yorum

• Hakan Demirel
                                Ibrahim Yildirim
                                Alper Saruhan (?)
                                Berkay Candan
                                Sertac Sanli

Yerlileri de yazalim eksik kalmasin...
                                Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
                                You'll Never Walk Alone...
                                https://twitter.com/UgurBerkin

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X