Basketbol Transfer Dosyası
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.Yorum
-
Bu sezon seyredebildigim maclar icinde en begendigim oyuncularin basinda Giresun'dan Anthony Gill geliyor. Dengeli hucum potansiyeli, savunma gayreti ile dogru takim/koc tercihleri yaparsa Avrupa'da istikrarli sekikde kalici olabilir.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.Yorum
-
Sezonun geri kalanında Baskonia'da oynayacakmış Oğuz.
Yorum
-
Yorum
-
Yorum
-
Kenny Kadji TOFAŞ’ta
Bursa ekibi kadrosuna sezonu Trabzonspr Medical Park'ta tamamlayan uzunu kattı.
Spor Toto Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Tofaş, bu sezonu Trabzonspor Medical Park ile geçiren Kenny Kadji ile anlaşmaya vardı.
28 maçta görev alan Kamerunlu oyuncu 15 sayı, 5,7 rebound ve 1,2 blok ortalamalarıyla mücadele etmişti. 8. Sıradan Playoff’a giren Bursa temsilcisi gelecek sene Avrupa’da mücadele edecek.
kaynakYorum
-
Bizde birkaç maç dışında sadece istatistik yapmaya oynadı, en iyi oynadığı maçlardan birisi de affedildikten sonra çıktığı ilk maç olan Tofaş maçıydı. 28 sayı ve 8 ribaund ile oynamıştı. Bu transferden buy-out alacak mıyız acaba?Kenny Kadji TOFAŞ’ta
Bursa ekibi kadrosuna sezonu Trabzonspr Medical Park'ta tamamlayan uzunu kattı.
Spor Toto Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Tofaş, bu sezonu Trabzonspor Medical Park ile geçiren Kenny Kadji ile anlaşmaya vardı.
28 maçta görev alan Kamerunlu oyuncu 15 sayı, 5,7 rebound ve 1,2 blok ortalamalarıyla mücadele etmişti. 8. Sıradan Playoff’a giren Bursa temsilcisi gelecek sene Avrupa’da mücadele edecek.
kaynak
Yorum
-
Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.Yorum
-
İkinci sirada Wilbekin var. Geçen sene cok begenmemistim, bu sezon asama kaydetti. Bire bir uzerinden oynayan Blatt takiminda Wanamaker ve Clyburn'un golgesinde kaldi. Euroleague oyuncusu oldu bence. Penetre bitiriciligini gelistirmeli. Baskiya karsi top getirmede hala eksikleri var. Ama bu sezonki ilerlemeyi surdurebilir.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.Yorum
-
Dün Wilbekin'i beğendiğimi yazmıştım, (seyredemedim) sezonun en kötü maçını oynamış. Blatt ikinci yarı hiç oynatmamış.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.Yorum
-
Anthony Gill konusuna katiliyorum. Seviye atlayan oyunculara (ve oralarda kalacagina inandigim) Usak'tan Zach Auguste (Olympiakos'a gidecegi konusuluyor), Banvit'ten Orelik ve Gaziantep'ten Jefferson var.
Theodore bence bu sene buyuk bir transfer yapacak (Turkiye'de ya da Avrupa'da) ancak EL seviyesinde kalici olacagina inanmiyorum. Nedense bana 2-3 sezon parlayip kaybolan Bo McCallebb izlenimi veriyor.
Wilbekin'i ben hic begenmedim. Cok savruk ve zeka seviyesi dusuk bir oyuncu olarak goruyorum...Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
You'll Never Walk Alone...
https://twitter.com/UgurBerkinYorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Giresun'daki maçta çok iyi oynamıştı Gill. Özellikle hücum ribaundlarında canımızı yakmıştı.

Yorum