Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Basketbol Transfer Dosyası
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Play off performanslari onemli ancak suanki goruntude Marshall ve Ivanov gider, Bost kalir. Velickovic ise onundeki seceneklere bakacaktir. Euroleague takimlarinin kendisiyle ilgilenecegini sanmam, eurocup a kalirsak bizimle devam etme ihtimalini yuksek goruyorum.
Iyi bir oyun kurucu, atletik uzun, sut tehdidi olan uzun.. Bu uclu onemli. Marshall in yerine Weems gelsin kadro tamam. Ben birde ek olarak 150 kg 215 cm lik bir dev istiyorum markovic e uymasa da alalim, rakip korkuturuz hasan seckin gibi otursun kenarda..
Bi de bu beobasket muhabbeti var tabi.Kusur değil, çare bulun.
Henry Ford
Yorum
-
Ben Bost ve Marshall'ın gideceğini düşünüyorum seneye.Ivanov'u Markoviç'in tutmak isteyeceğini tahmin ediyorum.Benim PG adayım eğer alabilirsek eski Siena'lı Bobby Brown ve eski Ksk'lı David Holston. 3 numuraya Sırp Marko Keselj'i düşünürdüm ben.Savunma ve ceza şutu için harika bir şeçenek olurdu.
Yorum
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCengiz Ağabey'in vasıtasıyla Trabzon Kulislerinden...
Keselj ve Cook'tan sonra böyle duyumlar paylaşmayacaktım ama ilginç olduğunu düşündüğüm için yazıyorum:
GELECEK SENE ÜÇ EUROLEAGUE OYUNCUSU TAKIMA KATILACAK(MIŞ).
Gerçi Lawal da Euroleague oyuncusuydu.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
PG-Hardy-SF-PF-Stipanovic beşinin yanına 6. Yabancıyı hangi pozisyonda kullanacağız? Eğer uzun rotasyonuna alacaksak;
1) Nusret'i yerli 4 olarak tutup bir yerli pivot aramak lazım.
Cemal gibi pahalı uzuna gerek olmaz. Orayı Dusan veya Sertaç'la geçebiliriz.
2) Samet Geyik... Eğer dört numara için Tofaş'tan Samet Geyik'i çekebilirsek büyük iş yaparız.
3) Alper'le devam edecek miyiz? Hastalığı, aldığı dakikaları ne derece etkiliyor acaba?
SF için Serhat Çetin gibi pahalı oyuncular yerine Erkan Veyseloğlu veya Caner Topaloğlu gibi savunmacı dinamik forveti kovalayabiliriz.
4) Can Altıntığ Trabzon'da kalmak istiyorsa kesinlikle SG olarak kullanılmalı. Eğer kalmayacaksa TED'deki Muhammet Baygül'ü bu takımda görmek isterim. Maxim'i elimizden kaçırdık, bari bu çocuğu değerlendirelim.
5) Can Korkmaz'ı üçüncü PG olarak tutabiliriz.
6) Pahalı yerliyi PG pozisyonunda kullanabiliriz: Barış Ermiş.
Yani, altı yabancının yanına;
PG: Barış Ermiş - Can Korkmaz
SG: Can Altıntığ (Veya) Muhammed Baygül
SF: Erkan Veyseloğlu - Caner Topaloğlu
PF: Samet Geyik (Ve) Nusret Yıldırım
C: Dusan Cantekin (Veya) Sertaç Şanlı gibi bir yerli döngüsü TBL için fena sayılmaz. Çok da oyuncu yok zaten.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePG-Hardy-SF-PF-Stipanovic beşinin yanına 6. Yabancıyı hangi pozisyonda kullanacağız? Eğer uzun rotasyonuna alacaksak;
1) Nusret'i yerli 4 olarak tutup bir yerli pivot aramak lazım.
Cemal gibi pahalı uzuna gerek olmaz. Orayı Dusan veya Sertaç'la geçebiliriz.
2) Samet Geyik... Eğer dört numara için Tofaş'tan Samet Geyik'i çekebilirsek büyük iş yaparız.
3) Alper'le devam edecek miyiz? Hastalığı, aldığı dakikaları ne derece etkiliyor acaba?
SF için Serhat Çetin gibi pahalı oyuncular yerine Erkan Veyseloğlu veya Caner Topaloğlu gibi savunmacı dinamik forveti kovalayabiliriz.
4) Can Altıntığ Trabzon'da kalmak istiyorsa kesinlikle SG olarak kullanılmalı. Eğer kalmayacaksa TED'deki Muhammet Baygül'ü bu takımda görmek isterim. Maxim'i elimizden kaçırdık, bari bu çocuğu değerlendirelim.
5) Can Korkmaz'ı üçüncü PG olarak tutabiliriz.
6) Pahalı yerliyi PG pozisyonunda kullanabiliriz: Barış Ermiş.
Yani, altı yabancının yanına;
PG: Barış Ermiş - Can Korkmaz
SG: Can Altıntığ (Veya) Muhammed Baygül
SF: Erkan Veyseloğlu - Caner Topaloğlu
PF: Samet Geyik (Ve) Nusret Yıldırım
C: Dusan Cantekin (Veya) Sertaç Şanlı gibi bir yerli döngüsü TBL için fena sayılmaz. Çok da oyuncu yok zaten.
O değil de Hasan Seçkin ne olacak.
Eurochallenge'dan EBBL'ye gider herhalde.
Yorum
-
Bence de güzel kadro olmuş. Duşan Cantekin takımda görmek istediğim dev kontenjanını da kapatır. Kuymaktı köfteydi biraz kilo aldırdıkmı tamamıdır bu iş
Bu arada Jordan Crawford u PG ye alamaz mıyız? Adam çin ligine gitmiş şimdide dönmüş D-League de oynuyor. 2 sene önce Boston da çok iyi oynuyordu oysaki, mevzusu nedir bilemedim, ayrıca 1 milyon doların üzerinde isteyecektir ama gelirse bence iyi olur, hem de Detroit doğumlu OğuzKusur değil, çare bulun.
Henry Ford
Yorum
-
İlk olarak Tunç Tosun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence de güzel kadro olmuş. Duşan Cantekin takımda görmek istediğim dev kontenjanını da kapatır. Kuymaktı köfteydi biraz kilo aldırdıkmı tamamıdır bu iş
Bu arada Jordan Crawford u PG ye alamaz mıyız? Adam çin ligine gitmiş şimdide dönmüş D-League de oynuyor. 2 sene önce Boston da çok iyi oynuyordu oysaki, mevzusu nedir bilemedim, ayrıca 1 milyon doların üzerinde isteyecektir ama gelirse bence iyi olur, hem de Detroit doğumlu OğuzÇünkü Crawford 2 numarada verimli olmuştu, tam PG değil.
Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir ay sonra transfer haberleri dönmeye başlar.
Markovic'e güveniyorum.
2007-08 Panionios (Dörüdüncü hafta göreve geldi)
2009-10 Panionios (Tam sezon)
2010-11 Panionios ( İkinci hafta sonunda ayrıldı)
2012-13 KAOD (16. Hafta çalışmaya başladı)
2013-14 KAOD (Tam sezon)
2014-15 Trabzonspor Medical Park (Sekizinci hafta göreve geldi)
*
:
*
2009-10 Panionios
PG: Rice
SG: Kalambokis -Zoroski
SF: BJ Elder - Papanikolaou
PF: Erceg - Charitopoulos
C: T. Bryant
*
2013-14 KAOD
PG: J'Covan Brown -Stiggers
SG: L. Jones
SF: Zaras
PF: J. Vaughn - Slaftsakis
C: E. Bavcic - N. Markovic
* İki kadro da dikkat çeken kendine pozisyon yaratbilen, bire biri olan skorer kısalar (T. Rice ve J. Brown), şutör uzunlar (Z. Erceg, Bavcic, Markovic) ve atletik PF/C'ler (J. Vaughn ve T. Bryant).
* Top dağılımı denk.
(Bu sezon bizde de böyleydi.
11 top Hardy
10 top Velickovic
8,5 Stipanovic
8,2 Marshall
7,0 Bost
6,0 Ivanov
4,5 Can A. gibi)
* Rotasyonda kullanılan oyuncu sayısı az. Her iki takımda da 8 kişilik ana rotasyonu kullanmış. Burada süre dağılımına bakmak lazım:
Panionios'ta en çok süre alan T. Rice 28,9 dk.en az süre alan Charitopoulos 16,6 dk;
KAOD'da en çok süre alan J. Brown 30,6 dk. en az süre alan Slaftsakis 18,7 dk.
Bizde;
Hardy 30,9
Bost 28,1
Stipanovic 25,7
Velickovic 25,4
Marshall 23,3
Can A. 20,2
Ivanov 19,9
Alper 13,1
Nusret 12,3 dk süre aldı.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum