Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Basketbol Transfer Dosyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak axelman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Küçülüyoruz Cengiz abi. Başka açıklaması yok.
    Küçülen takım Rus milli takımının coach'unu almaz agah

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Küçülen takım Rus milli takımının coach'unu almaz agah
      Abi Bazarevich'te sıkıntılar olduğunu okudum ama nerede okuduğumu hatırlamıyorum. Ekonomik olarak dardayız, gelmeyebilir.

Yorum

• İsmail Şenol ‏@ismailsenol 8 saat önce
        Trabzonspor Medical Park'ta koç Sergei Bazarevich'in ilk transferi oyun kurucu pozisyonuna: Çaylak Stefan Moody. Özel seyircisi olur.
        Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

• TrabzonsporBasketbol ‏@TSBaskeTaraftar 8 dk.8 dakika önce
          Kulübümüz, son olarak Hapoel Jerusalem'de forma giyen kısa forvet Donta Smith (32 - 2,00) ile görüşüyor.

Yorum

• Merak edenler için karşınızda Donta Smith. Acayip güçlü bir adam

Yorum

• Yabancı olarak iyi isimler alıyoruz galiba ama yerlide yine sınıfta kalırız.
              Mustafa Yumlu.

Yorum

• Daha ortada camia, taraftar, kamuoyuyla paylaşılan bir planlama, bütçe, hedef vs. yok. Daha koç bile resmen açıklanmamışken transfer söylentileri ilginç.

*

Moody'yi tanımıyorum. Ama D. Smith Avrupa'nın veteran forvetlerindendir. Takıma liderlik yapabilecek bir karakterdir. Blake Schilb'in istikrarlısı diyebilirim.

Bir çaylak, bir veteran başlangıcı diğer pozisyonlarda da devam eder umarım.
                Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Moody benle aynı boyda Hardy bizde mi hala?

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Daha ortada camia, taraftar, kamuoyuyla paylaşılan bir planlama, bütçe, hedef vs. yok. Daha koç bile resmen açıklanmamışken transfer söylentileri ilginç.

*

Moody'yi tanımıyorum. Ama D. Smith Avrupa'nın veteran forvetlerindendir. Takıma liderlik yapabilecek bir karakterdir. Blake Schilb'in istikrarlısı diyebilirim.

Bir çaylak, bir veteran başlangıcı diğer pozisyonlarda da devam eder umarım.
                    Herkes gider Mala kalır.
                    Çünkü Trabzon da basketbol demek Mala demek.
                    ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• Koç konusu kesinleşti büyük ihtimalle. Bazarevich yeni koç. TrendBasket sitesinde Fiba Eurocup'a Gaziantep,B.Çekmece ve bizim katılacağımızı okudum.

Yorum

• Şu kıytırık turnuvada Makendonya,Finlandiya takımlarını yenip kendimizi tatmin etmektense bütün ağırlık lige verilmeli.

Yorum

• Sergei Bazarevich ile anlaşmaya varıldı https://t.co/Oe19QvOOZR https://t.co/TUUAvLnRpm
                          Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                          Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Sergei Bazarevich hayırlı olsun.

Yorum

• Seneye sadece BSL'de mücadele edeceğiz. Mütevazı bir kadro kurulacak söylenenlere göre.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Seneye sadece BSL'de mücadele edeceğiz. Mütevazı bir kadro kurulacak söylenenlere göre.
                                Doğrusunu yaparlar murat, mutevazi kadrolarla her zaman daha iyi şeyler yapıyoruZ..şu devirde savurganlığa hiç gerek yok

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X