İlk olarak axelman tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Basketbol Transfer Dosyası
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKüçülen takım Rus milli takımının coach'unu almaz agah
Yorum
-
İsmail Şenol â€@ismailsenol 8 saat önce
Trabzonspor Medical Park'ta koç Sergei Bazarevich'in ilk transferi oyun kurucu pozisyonuna: Çaylak Stefan Moody. Özel seyircisi olur.
Eski kullanıcı adım:Nurver
Yorum
-
TrabzonsporBasketbol â€@TSBaskeTaraftar 8 dk.8 dakika önce
Kulübümüz, son olarak Hapoel Jerusalem'de forma giyen kısa forvet Donta Smith (32 - 2,00) ile görüşüyor.
Eski kullanıcı adım:Nurver
Yorum
-
Daha ortada camia, taraftar, kamuoyuyla paylaşılan bir planlama, bütçe, hedef vs. yok. Daha koç bile resmen açıklanmamışken transfer söylentileri ilginç.
*
Moody'yi tanımıyorum. Ama D. Smith Avrupa'nın veteran forvetlerindendir. Takıma liderlik yapabilecek bir karakterdir. Blake Schilb'in istikrarlısı diyebilirim.
Bir çaylak, bir veteran başlangıcı diğer pozisyonlarda da devam eder umarım.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDaha ortada camia, taraftar, kamuoyuyla paylaşılan bir planlama, bütçe, hedef vs. yok. Daha koç bile resmen açıklanmamışken transfer söylentileri ilginç.
*
Moody'yi tanımıyorum. Ama D. Smith Avrupa'nın veteran forvetlerindendir. Takıma liderlik yapabilecek bir karakterdir. Blake Schilb'in istikrarlısı diyebilirim.
Bir çaylak, bir veteran başlangıcı diğer pozisyonlarda da devam eder umarım.
Çünkü Trabzon da basketbol demek Mala demek.''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL
Yorum
-
Sergei Bazarevich ile anlaşmaya varıldı https://t.co/Oe19QvOOZR https://t.co/TUUAvLnRpmBize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSeneye sadece BSL'de mücadele edeceğiz. Mütevazı bir kadro kurulacak söylenenlere göre.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum