cedric simmonsun yedeği olarak alınmış arkadaşlar..twitterdan hasan aktaş öyle söyledi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Basketbol Transfer Dosyası
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Genel Sayman Hasan Aktaş: "Simmons'ın 5 Ağustos'a kadar çıkış opsiyonu var. Biz kendisiyle anlaşma imzaladık."
Genel Sayman Hasan Aktaş: "Bugün kendisinin menajeriyle de tekrar görüştüm, herhangi bir sıkıntı gözükmüyor."
Hasan Aktaş ayrıca, Stipanovic'in sözleşmesini Simmons'ı yedeklemesi amacıyla uzattıklarını da sözlerine ekledi.
Genel Sayman Hasan Aktaş: "Tabii ki yerli uzun gündemimizde var, yakın zamanda bu transferi de gerçekleştireceğiz."...TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGenel Sayman Hasan Aktaş: "Simmons'ın 5 Ağustos'a kadar çıkış opsiyonu var. Biz kendisiyle anlaşma imzaladık."
Genel Sayman Hasan Aktaş: "Bugün kendisinin menajeriyle de tekrar görüştüm, herhangi bir sıkıntı gözükmüyor."
Hasan Aktaş ayrıca, Stipanovic'in sözleşmesini Simmons'ı yedeklemesi amacıyla uzattıklarını da sözlerine ekledi.
Genel Sayman Hasan Aktaş: "Tabii ki yerli uzun gündemimizde var, yakın zamanda bu transferi de gerçekleştireceğiz."Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Cedric Simmons'in menajerlik firmasi oyuncunun Trabzonsppr'da oynayacagini soyledi.
Oly, opsiyonu kullanirsa ya yine FIBAlik olacagiz ya da buy-out odeyecegiz.
Pardon, "Medical Park Spor" Fibalik olacak veya buy-out odeyecek.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Oguz, bir yolunu bulup basketbolu Trabzonspor Kulubu bunyesine katmamiz ve yonetimini elimize gecirmemiz lazim...
Yoksa bu sekilde heba olup gidecek basketbol takimi(miz).Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
You'll Never Walk Alone...
https://twitter.com/UgurBerkin
Yorum
-
İlk olarak UğurB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOguz, bir yolunu bulup basketbolu Trabzonspor Kulubu bunyesine katmamiz ve yonetimini elimize gecirmemiz lazim...
Yoksa bu sekilde heba olup gidecek basketbol takimi(miz).
Tarih: 10/05/2011
BİR ÖNERİ
MP Trabzonspor Basketbol takımının daha sağlıklı bir yapıya kavuşması üzerine düşünmeliyiz, tartışmalıyız. Görülmüştür ki Sayın Saner Ayar’ın düşündüğü model Trabzonspor’u birinci lige taşısa da yükseklerde esen sert rüzgârlara karşı dayanmak zordur.
Öncelikle iki başlılık sona ermeli, kulüp içinde kulüp olma garipliği son bulmalıdır. Yani yuva, çatı… vs. ne derseniz deyin ayrı bir basketbol takımı değil Trabzon”SPOR” Kulübü’ne ait basketbol şubesi oluşturulmalıdır. Burada hukuki devir gibi kavramlar karşımıza çıkmaktadır. Bunlar kısa sürede çözülebilir. İşte bu şube, Trabzonspor yönetim kurulunda yer alan bir idareci tarafından temsil edilmelidir. Fakat sportif işler teknik ve idari yetkileri belirlenmiş, basketbolu bilen bir profesyonel tarafından yürütülmelidir. Bu şubenin sponsorluk ve diğer gelirleri basketbola aktarılmalı, basketbol için harcanmalı.
*
Son yaşanan takım içi ödeme krizi sonrasında basına yansıyan haberlere göre sponsor firma bu yükü karşılayacak fakat sistemde daha fazla söz hakkına sahip olacak. Aynı sponsor firma Galatasaray bayan basketbol takımına da destek veriyor. Benzer bir aksaklıkta aynı kararları alabilir mi, hatta düşünmeye cesaret edebilir mi?
Ne demek bu? Trabzonspor’un sadece adını taşıyan bu takım gitgide Medical Park Spor olacak!
Hâlbuki Trabzonspor, basketbola inansa, sahip çıksa, bu takımla ilgilenecek bir yönetici atasa böyle mi olurdu? Trabzonspor’un büyüklüğü, ağırlığı ne yazık ki basketbolda hissedilememektedir.
Benim önerdiğim modelde Trabzonspor Başkanı aynı zamanda basketbol takımının da doğal olarak başkanı oluyor. Basketbol Şube Sorumlusu ise temsil ve denetim noktasında. Ayrıca profesyonel basketbol yöneticisini (idari, teknik, genel menajeri) o seçer. Basketbol Şube Sorumlusu ve profesyonel menajer tarafından hedef belirlenir ve bütçe planlaması yapılır. Teknik kadroyu menajer oluşturur, yaptığı işe karışılmaz, süreç ve sonuçlar değerlendirilir.
Merkezi Trabzonspor desteği dışında ana ve yan sponsorlar edinilir. Ayrıca TV yayın gelirleri, Spor Toto Teşkilatı’ndan gelen paylar, doğru yönetilebilirse yeni salondan sağlanacak bilet gelirlerle de kaynak yaratılabilir.
Yine de ana sponsorun önemini biliyoruz. Fakat sponsor olmak demek kulüp üzerinde büyük hak sahibi olmak değildir. Bu anlaşmanın şartları yeniden gözden geçirilmelidir.
Her şeyin olduğu gibi bu modelin de eksik tarafları olabilir. İsteğimiz, daha iyisini bulmak için fikir alış-verişinde bulunmak."
Övünülecek bir alıntı değil bu. Sonuçta kahin değilim, sadece analiz yeteneğimi kullanmıştım.
Geçen seneki satış veya devir işleminden sonra takım artık Usta'nın olmuştur Uğur Abi. O canı isteyip bırakana kadar, bu üye yapısıyla takımın yeniden TRABZONSPOR olması çok zor.
Yeni korkum şu: "İstanbul'daki Trabzonsporluları(!) mutlu etmek için takımı İstanbul'a taşıyalım".
Olmaz diyemiyorum...En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 18.07.2014, 12:10.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSon maç iyiydi. 4 maçta 3/5 üçlük attı.
Bu şut meselesini kafaya koymuş belli ki. Bir de pick and roll oynamayı bilen gardla oynayınca nasıl etkili oluyor...
Yorum
-
İlk olarak Mustafa Hazıroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleJack Cooley'in bize gelme ihtimali yok daha dimi ?
Bu Yaz Ligi'ndeki performansıyla NBA'e gitme ihtimali yok gibi. Yine de belli olmaz, farklı bir tarzı var. Düşük bir kontrat da alabilir.
Avrupa'ya dönerse ciddi piyasası oluşacaktır.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYerli 3-4 numara transferleri yapılacak mı çok merak ediyorum, 4 numara için İlkan'a hiç kimse hayır demez herhalde.
Yorum
-
İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlkan hayır der
Yorum
-
Koçum BasketFaul.com!
Haberdeki ince görüşe bak:
"Geleneksel Cevat Soydaş Turnuvası 10-13 Eylül tarihlerinde Bursa'da yapılacak.
Turnuvaya Beşiktaş Integral Forex, Royal Halı Gaziantep, Tofaş, Pınar Karşıyaka, Trabzonspor ve Artland Dragons katılacak."
Her takımın sponsoru var, TRABZONSPOR'u sponsorsuz yazmışlar!
İşte bu! Medical Park Sporlular şimdi resmi siteden açıklama yaparlar. Başkanları, saymanları, sponsorları, genel menajerleri ve sağ kolu ortalığı yıkarlar.
Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum