Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Basketbol Transfer Dosyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Batista haberlerinin icerigine dikkat ederseniz Ksk icin fiyat yukseltme mesajlari var. Trabzonspor menajeri neden cikip aciklama yapmaz? Ayni senaryo Serhat haberleri icin de gecerli.
    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak UğurB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yabanci kurali ile ilgili anladigim, 6 degilde 5 cikmasinin sebebi devsirme oyuncular. Devsirme oyuncularin yabanci statusunde oynamasi kanunen mumkun degil. Eger 6 yapar ve devsirmede oynatirsan 7 oluyor ki, bircok takim icin Turk oyuncuya ihtiyac kalmamasi demek oluyor. Ornegin TED Kolejliler gecen sene Avrupa Kupalarinda bazi maclarda Turk oyunculara minimum sure vererek oynadi. Khimik Yuzne maci Turk oyuncularin aldigi sure 33 dakika.

http://www.eurocupbasketball.com/eur...2013#!boxscore
      Abi ben yabanci sayisinin artmasinin hatali oldugunu dusunen azinlik gruptanim. Nedenlerini siklikla yazmistim. Fakat bir iki gundur gorduk duyduklarim dusuncelerimi (biraz da ofkeyle artarak) radikal sekilde degistirdi.

Alt liglerde bile 2-3 yabanci oynatan koclarin onu acilmali diyordum, beter olsunlar. Dacka Spahija'yi getiriyormus, getirsin. Bizim Turk koclara mustehak. Batur Abiler, Yalcin Abiler, Ismet Abiler'in alt yapi - yerli hoca cirpinislari anlamsizdir artik.

Hatta yabanci yonetici getirilmeli, ki fb Gherardini'yi getirdi, sikeci de olsa onlara da helal olsun.
      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Abi ben yabanci sayisinin artmasinin hatali oldugunu dusunen azinlik gruptanim. Nedenlerini siklikla yazmistim. Fakat bir iki gundur gorduk duyduklarim dusuncelerimi (biraz da ofkeyle artarak) radikal sekilde degistirdi.

Alt liglerde bile 2-3 yabanci oynatan koclarin onu acilmali diyordum, beter olsunlar. Dacka Spahija'yi getiriyormus, getirsin. Bizim Turk koclara mustehak. Batur Abiler, Yalcin Abiler, Ismet Abiler'in alt yapi - yerli hoca cirpinislari anlamsizdir artik.

Hatta yabanci yonetici getirilmeli, ki fb Gherardini'yi getirdi, sikeci de olsa onlara da helal olsun.
        Oğuz Orhun ne oldu? daçkadan ayrılıyor mu?

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Oğuz Orhun ne oldu? daçkadan ayrılıyor mu?
          Ivkovic'in yardımcısı olacağı söyleniyor Cengiz Abi.

Yorum

• Ben de Ivkovic'in yardimciligi icin Ahmet Caki ismini duydum. Kisisel gorusum Ahmet Caki, Orhun Ene'den daha potansiyelli bir koc.
            Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
            You'll Never Walk Alone...
            https://twitter.com/UgurBerkin

Yorum

• Bonservisi Anadolu Efes'te olan ve kiralık gittiği Pınar Karşıyaka'da sergilediği performansla adeta yeniden doğan Esteban Batista'ya Trabzonspor Medical Park'ın talip olduğu öğrenildi.

Fırtına, ligde 15.8 sayı, 8.9 ribaund ortalaması yakalayan pivot için harekete geçti. Batista için Pınar Karşıyaka da girişimlerini sürdürüyor. Trabzon’un ayrıca TED Ankara Kolejliler forması giyen pivot Vladimir Golubovic ile de görüştüğü öne sürüldü. Golubovic ligde 13.1 sayı ve 10.1 ribaund ortalamasıyla oynadı.

Fanatik

Umarım Batista gelmez.Çok antipatik bir oyuncu.
              Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
              Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• Bora gereksiz değil mi?

Yorum

Ben de Ivkovic'in yardimciligi icin Ahmet Caki ismini duydum. Kisisel gorusum Ahmet Caki, Orhun Ene'den daha potansiyelli bir koc.

Abi, Ahmet Caki hem Tanjevic'in hem de geçen sene adı bizimle de geçen Zare Markovski'nin asistanlığını yapmıştı. Çok genç ve gelecek vaad eden bir hoca. Orhun'u Ivkovic istemiş olabilir.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bora gereksiz değil mi?
                    Pivot yedeği olarak fena değil aslında. 15 dk civarı alsa yeter.

Yorum

• Penney kadar iyi bir sutor 3-4 numara Sirp var. Euroleague sampiyonlugu var kariyerinde. Bakalim, yarin daha net bilgi alinca paylasirim.
                      En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 05.06.2014, 23:38.

Yorum

• VLADIMIR GOLUBOVIC geldi mi kesin olarak?

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Penney kadar iyi bir sutor 3-4 numara Sirp var. Euroleague sampiyonlugu var kariyerinde. Bakalim, yarin daha net bilgi alinca paylasirim.
                          Yuksek ihtimal bahsettigin oyuncu Marko Keselj. 2012'de Istanbul'da Olympiacos ile sampiyonlugu var.
                          Son iki yilini genel olarak Fransa'da gecirdi. Bence yeteri sertligi olmaya, istikrarsiz bir oyuncu. Bir gun 25 sayi atabilir, ertesi mac 2 sayi atar...
                          Takimin yapisina derinlik katmasi acisindan iyi bir transfer olur.
                          Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...

Yorum

Yuksek ihtimal bahsettigin oyuncu Marko Keselj. 2012'de Istanbul'da Olympiacos ile sampiyonlugu var.
                            Son iki yilini genel olarak Fransa'da gecirdi. Bence yeteri sertligi olmaya, istikrarsiz bir oyuncu. Bir gun 25 sayi atabilir, ertesi mac 2 sayi atar...
                            Takimin yapisina derinlik katmasi acisindan iyi bir transfer olur.

Beni düşündüren nokta Doğan Hakyemez zamanındaki BEOBASKET odakli transferler ve sonunda FIBA'dan gelen transfer yasağı...

Öğleden sonra netleşir diye tahmin ediyorum.

Keselj hakkindaki fikrim ise kariyerinin devamının, çıkışı kadar parlak olmadığı yönünde. Statik bir şutör. Penney kadar komple bir oyuncu kesinlikle değil. Büyük ihtimalle ondan daha da maliyetlidir.

Tabii şu da var: Sayın başkan 4 transfer demişti, bu iddialar doğruysa 4'ten fazla transfer olacak gibi.
                            En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 06.06.2014, 08:28.

Yorum

• Yıllardır ABD lilerle çalışan biri olarak şunu tecrübe ettim takımda 1 ABD li çok iyidir 2 yeterlilidir 3 çok fazladır. seçeceğimiz 5 yabancının en fazla 2 tanesi ABD li olmalıdır. takıma kesinlikle Sırp veya hırvat ilk 5 oyuncusu almalıyız. (Oyun aklı için gerekli)

Yorum

• Oguz, Efes Pilsen'in Perperoglou transferi icin ne dusunuyorsun?
                                Dedikodular Efes Pilsen'in Micic, Teodosic, Langford (devsirme), Perperoglou, Saric ve ya Doellman, Kristic seklinde yabancilarinin olacagini gosteriyor.
                                Kisisel gorusum bu sekilde iyi bir cekirdek olur. Saric'i Doellman'a tercih ederim ve Kristic yerine Louvergne ya da Ajinca olsa cok iyi olurdu. Eger Doellman 4numaraya, Kristic 5 numaraya alinacaksa Efes'in Lasme, Dunston, Alex Tyus ya da Richar Hendrix tipi bir uzuna ihtiyaci olur...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X