Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Basketbol Transfer Dosyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ya hadi artik yonetim herkes kadroyu kurdu calismalara basladi bizde tık yok
    Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu arada herkesin dilinde bir "büyük bütçe"...

10 Milyon TL = 3,9 M Euro

Kleiza Fb Ülker'den yıllık 3,3 M Euro alıyor.

Bir kenarda dursun.
      Beşiktaş'ın feda demesiyle ligin beşinci en büyük bütçesine sahibiz tahminimce, üst tarafla aramızdaki makasın ağzı açık ama alt taraftan da iki adım öndeyiz. Lige yeni çıkmış bir takım için mükemmel bir kaynak bence.

Kleiza'ya verilen para da piyasayı gerçekçi göstermiyor, benzer tarzları olmasa bile bence ondan daha değerli bir oyuncu olan Papanikolaou Barcelona ile 1,8 milyon euro gibi bir paraya anlaştı. Ha Ülker'in bütçesi yüksek mi; yüksek. Buna bir itirazım yok, şu aşamada rakibimiz olmadıklarından önemli de değil. Belki ilerde o günleri de görürüz.

Yorum

• bu arada bu sene basketbol maçlarını dijitürk vereceği için işimiz zor çünkü sadece istanbul takımlarının maçlarını veriyorlar bizde ancak onlarla (gs.fb.bjk.efes)maç yaparsak izleye biliriz tıpkı futbolda 10sene önce olduğu gibi ne diyim inşallah basketboldada büyüklüğümüzü gösterir ve reytingi olan büyükbir takım oluruz.
        2010-2011 sezonu şampiyonu trabzonspor

Yorum

• Hasan Özmeriç ile neden devam etmek istenmiyor anlayamıyorum ben.

Yorum

• Şutör olarak Yunus Çankaya ve Ersin Görkem ikilisinden biri alınabilir. Hasan Özmeriç konusuna gelirsek bence Hasan hocayla bu sene ilk 8'i zorlarız gibime geliyor kesinlikle devam edilmeli.
            Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• İlk olarak deadpool tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Beşiktaş'ın feda demesiyle ligin beşinci en büyük bütçesine sahibiz tahminimce, üst tarafla aramızdaki makasın ağzı açık ama alt taraftan da iki adım öndeyiz. Lige yeni çıkmış bir takım için mükemmel bir kaynak bence.

Kleiza'ya verilen para da piyasayı gerçekçi göstermiyor, benzer tarzları olmasa bile bence ondan daha değerli bir oyuncu olan Papanikolaou Barcelona ile 1,8 milyon euro gibi bir paraya anlaştı. Ha Ülker'in bütçesi yüksek mi; yüksek. Buna bir itirazım yok, şu aşamada rakibimiz olmadıklarından önemli de değil. Belki ilerde o günleri de görürüz.
              Küçümsemiyorum. Sağlıklı bir örnek olmamakla birlikte Partizan'ın 3,5 M $'a (Euro değil) Vujosevic'le F4 yaptığını hatırlıyorum.

Geçen sene TED, ondan önceki yıl Aliağa, daha önce Olin, çok daha önce Bornova, Erdemir, Mersin BŞB vs. gibi takımlar daha düşük bütçelerle play-off gördüler. Yabancı transferleri görmeden konuşmak erken ancak şu günkü durumda Uşak, Olin, Erdemir, Mersin, Kolejliler'i geçebilecek kadro kurma imkanımız var (Yerli farkını gözeterek söylüyorum ve kağıt üzerinde). Hatta iyi yabancı seçimleriyle Tofaş ve G. Antep'i de... "Zaten bu takımları geçen play-off yapar" diyebilirsiniz, farkındayım, amacım laf arasında çıta yükseltmek değil. Basamak basamak gitmek gerek. Ama imkanları da değerlendirmeliyiz. Neyse, bunları ileride daha detaylı konuşuruz.

Chatman'i, Shipp'i ikna edebilirsiniz, tıpkı zamanında Rasic'i getirdiğiniz gibi. Ama Tanjevic'in 5 M $'lık takıma gelmesini beklemek aklıma pek yatmadı. Çünkü Tanjevic'in ücreti zaten çok yukarılarda.

Barcelona örneği de çok net değil. Çünkü değişken Yunan ve Rus takımları gerçeği var. Hatta buna Maccabi'yi de ekleyebiliriz. Rüzgar nereden eserse misali... Zaten bu da bizim EL takımlarını etkilerse etkiler. Tıpkı Teodosic görüşmelerinde ya da geçen senelerde Efes-Huertas ilişkisinde olduğu gibi... İç pazara direkt yansıması beklenmez.

*

Bjk bütçesi de 5,5 M $ civarındaymış.
              En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 31.07.2013, 16:08.
              Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Kongre dediniz, oldu. Sponsor dediniz, bulundu. Sorun ne, neden beklenen hamleler yapılmıyor?

Yorum

Küçümsemiyorum. Sağlıklı bir örnek olmamakla birlikte Partizan'ın 3,5 M $'a (Euro değil) Vujosevic'le F4 yaptığını hatırlıyorum.

Geçen sene TED, ondan önceki yıl Aliağa, daha önce Olin, çok daha önce Bornova, Erdemir, Mersin BŞB vs. gibi takımlar daha düşük bütçelerle play-off gördüler.

Chatman'i, Shipp'i ikna edebilirsiniz, tıpkı zamanında Rasic'i getirdiğiniz gibi. Ama Tanjevic'in 5 M $'lık takıma gelmesini beklemek aklıma pek yatmadı. Çünkü Tanjevic'in ücreti zaten çok yukarılarda.

Barcelona örneği de çok net değil. Çünkü değişken Yunan ve Rus takımları gerçeği var. Hatta buna Maccabi'yi de ekleyebiliriz. Rüzgar nereden eserse misali... Zaten bu da bizim EL takımlarını etkilerse etkiler. Tıpkı Teodosic görüşmelerinde ya da geçen senelerde Efes-Huertas ilişkisinde olduğu gibi... İç pazara direkt yansıması beklenmez.
                  Abi zahmet olmazsa şuanda boşta olan oyuncuları yazar mısın? Ona göre yorumlarımızı yazalım ilk 5'imizi bulmaya çalışalım.
                  Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• İlk olarak Berky61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Abi zahmet olmazsa şuanda boşta olan oyuncuları yazar mısın? Ona göre yorumlarımızı yazalım ilk 5'imizi bulmaya çalışalım.
                    Son günlerdeki hareketliliği bilmiyorum ve genç oyuncuları vs. katmıyorum.

H. Köseoğlu (PG) - H. Demirel (PG) - B. Güney (PG/SG) - Barış Özcan (SG) - Yunus Çankaya (SG/SF) - Ersin Görkem (SF) - Bekir Yarangüme (SF) - Eren Beyaz (C) (((Eren'in sözleşmesinden tam emin değilim)

Başkaları da vardır elbet.

*

Önceki sayfalarda da yazmıştım, şu tabloda ekstra hareketlere girişmeden;

H. Köseoğlu - B. Güney - Y. Çankaya dış yerli rotasyonu için yeterli olabilir.

Önder Külçebaş'ı 4 numara back upı için düşünebiliriz. Devşirme hakkı için uzun oyuncu Wright'ı kovalayabiliriz.
                    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Rakiplerden alınabilecek adam yok mu? gelmezler mi?yoksa pahalı mı olur?
                      Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

H. Köseoğlu (PG) - H. Demirel (PG) - B. Güney (PG/SG) - Barış Özcan (SG) - Yunus Çankaya (SG/SF) - Ersin Görkem (SF) - Bekir Yarangüme (SF) - Eren Beyaz (C) (((Eren'in sözleşmesinden tam emin değilim)

*

Önder Külçebaş'ı 4 numara back upı için düşünebiliriz. Devşirme hakkı için uzun oyuncu Wright'ı kovalayabiliriz.
                        Basketbol transfer komitemiz hala neyi bekliyor, ben anlamıyorum. Ali Karadeniz Türk statüsünde ve kesinlikle ihtiyacımız olan oyuncu. Ersin Görkem eski oyuncumuz fayda sağlayacağından eminim. Önder Külçebaş Beko basketbol ligi geçmişi var bu sezon bize fayda sağlayacağından eminim.
                        Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Kongre dediniz, oldu. Sponsor dediniz, bulundu. Sorun ne, neden beklenen hamleler yapılmıyor?
                          Mazbata, devir-teslim vs. vardır. Belki anlaşmalar hazırdır, açıklamak için zaman gerekiyordur.

İlk olarak Necmettin ALTUNTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Rakiplerden alınabilecek adam yok mu? gelmezler mi?yoksa pahalı mı olur?
                          Abi, takip edebildiğim kadarıyla kontratından çıkarılacak, buna değecek oyuncu yok diye biliyorum. Sürpriz olur. Ama hatırlamıyorum.

Belki şu olabilir: Örneğin Efes'te zaten yerli yok. Yabancı pivotları (en azından birini) elden çıkarmaya çalışıyorlar. Batista/Barac'tan birini tek sezonluk kullanabiliriz (Bu tamamen örnek, gerçekçi veya değil, sadece örnek).

Yorum

*

evet doğru bu isimler bu sene içinligde kalmak adına yeterli olabilir ama taraftar ligde kalmak ile yetincek midir? hayri gürde bir fener maçında kleiza ile önderi yada kalırsa erdem türetken ile karşı karşıya oynuyoken ezildiğini görmeyi taraftar kaldırabilecek mi ?

ben koç için orhun ene yada tanjevic i ligde kalmak için değil playoff da en azından bir ilk turu geçebilmek için söyledim ki bence de Trabzon basketin hedefi yüksek olmalıdır.
                            'Suç yokken suçlu arayanlar, suç varken suçlu bulamıyorlar.'

Yorum

• Şuanda boşta olan bazı oyuncularla ilgili 2012-2013 sezonu istatistikleri;

Barış Güney(PG/SG): Boy:1.93, Yaş:30

2012-2013 Normal Sezon: Bu sezon oynadığı maç sayısı 29.

Ortalamaları:

Sayı; 4,93
                              Hava topu; 2,48
                              Sayı pası; 3,38
                              Verimlilik; 6,93
                              Attığı sayı; 143

Barış Özcan(SG) Boy: 1.92, Yaş:33

2012-2013 Normal Sezon: Oynadığı maç sayısı 24.

Ortalamaları:

Sayı; 4,46
                              Hava topu; 0,83
                              Sayı pası; 1,13
                              Verimlilik; 2,00
                              Attığı sayı; 107

Yunus Çankaya(SG/SF): Boy: 1.98, Yaş: 28

2012-2013 Normal Sezon: Oynadığı maçı sayısı 25.

Ortalamaları;

Sayı: 5,56
                              Hava topu: 2,04
                              Sayı pası: 1,84
                              Verimlilik: 5,20
                              Attığı Sayı: 139

Ersin Görkem(SF): Boy: 1.93 , Yaş: 35

2012-2013 Normal Sezon: Oynadığı maç sayısı 27.

Ortalamaları;

Sayı; 11,04
                              Hava topu; 3,44
                              Sayı pası; 1,44
                              Verimlilik; 10,07
                              Attığı sayı; 300
                              En son Berkay Yılmaz tarafından düzenlendi; 31.07.2013, 16:34.
                              Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

Geçen sene TED, ondan önceki yıl Aliağa, daha önce Olin, çok daha önce Bornova, Erdemir, Mersin BŞB vs. gibi takımlar daha düşük bütçelerle play-off gördüler. Yabancı transferleri görmeden konuşmak erken ancak şu günkü durumda Uşak, Olin, Erdemir, Mersin, Kolejliler'i geçebilecek kadro kurma imkanımız var (Yerli farkını gözeterek söylüyorum ve kağıt üzerinde). Hatta iyi yabancı seçimleriyle Tofaş ve G. Antep'i de... "Zaten bu takımları geçen play-off yapar" diyebilirsiniz, farkındayım, amacım laf arasında çıta yükseltmek değil. Basamak basamak gitmek gerek. Ama imkanları da değerlendirmeliyiz. Neyse, bunları ileride daha detaylı konuşuruz.

*

Bjk bütçesi de 5,5 M $ civarındaymış.
                                Ben sponsorluk ücretine ve bu miktarla yapılabilecekler karşı bir şikayet olarak algılamıştım, yanlış anlamışım.

http://skorer.milliyet.com.tr/potada...64/default.htm

Bu haberden hareketle Beşiktaş'ın bütçesinin bizden düşük olacağını yazmıştım, demek ki sponsor bulmuşlar. Yanılmıyorsam geçen senki bütçeleri 5 milyon doların altındaydı ve buna rağmen Euroleagu'de ilk turu geçmişlerdi. Kimya önemli.

İmkanlarımız mevcut artık şu koç konusunu nihayete erdirirsek yabancılar konusunda isimler de netleşmeye başlar. Tanjeviç'i gerçekçi bulmamak ve istememekle beraber takıma akıl hocalığı yapması fikrine şahsen sıcak bakarım. Koç olarak da bu durumda Nihat İziç mantıklı olacaktır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X