Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Basketbol Transfer Dosyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Sacit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hasan Aktaş : Uşak Sportif'ten Alper Saruhan'ı transfer ettik, gelecek sezon bizimle olacak
    Hakan hocanın Karşıyaka'dan eski öğrencisi, 3 numara pozisyonu için yeterli olur inşallah.

Yorum

• Şimdi sırada 4 numara transferi var, İlkan ya da Orhan Hacıyeva'yı aldık mı tamamdır.

İki oyuncu da henüz takım bulamadı.

Yorum

• Kadroya göre 1,2,3,4,5 numaralarda ilk 5 çıkacak olanları ve onları yedekleyen oyuncuları yazabilir misiniz?

Hani ben çok iyi bilmemekle beraber alttaki düzeni yazsam eksikleri ve doğrusunu yazar mısınız. Özellikle 2 numarada ilk 5 kim çıkıyor? Sean Marshall 2 mi 3 mü oynuyor veya 1 numarada oynayanlardan biri oraya mı kaydırılacak kafam karıştı biraz.

1-Dwight Hardy - Tutku - Randle
        2-
        3-Sean Marshall - Alper
        4-N. Velickovic -
        5-Cedric Simmons - Stipanovic
        En son erolizmts tarafından düzenlendi; 23.07.2014, 22:23.
        "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

• Başkan bir yerli oyuncunun daha alınacağını söylemiş, o da muhtemelen dört numara için olur.

Orhan Hacıyeva ve İlkan Karaman isimlerinden birisi faydalı olur diye düşünüyorum, İlkan'ın sakatlığını düşündüğümde Orhan Hacıyeva daha iyi bir hamle olur diye düşünüyorum.

Yorum

• Gözlerim oğuzu arıyor ama cezalı galiba.
            Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

• Darüşşafaka > Jamon Gordon

Tofaş > Lance Harris

Beşiktaş > Cem Coşkun

Yorum

• tutku-randle
                hardy-caner-yunus
                marshall-alper
                velickovic-???
                simmons-stipanovic

kagit üstünde fena durmuyor
                Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• hakan hoca ne kadar eski öğrencisi varsa aldırdı galiba..yarın öbür gün hakan hoca gönderilirse halimiz duman..
                  Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                  bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Tuğrul, altıncı yabancı Stipanovic oldu.

Yeni yabancı düzenlemesi bizim gibi takımların lehine mi, zaman gösterecek. Ancak şu var ki girenin çıkanı aratmadığı geniş rotasyonlu (doğru orantılı olarak yüksek bütçeli) takımlar bizim gibi takımlara büyük üstünlük kuracaktır.

Sonuçta 5 yabancı sahada 40'ar dakika kalmayacak. O yüzden benchten gelecekler önem kazanıyor. Bizim yerli kadromuzun yeterli olmadığını düşünüyorum. Banvit örneğinde Erkan, Cevher, Ermal, hatta Simmons gibi yerliler vardı. Yabancıları EuroLeague ayarında: Meija, Markovic, C. Davis...

Biz henüz oralarda değiliz bence Tuğrul.
                    Yüksek bütçeli takımların ligi dominesi için takım kimyasının ve sistemin iyi oturması, işlemesi lazım.

Piangani dönemindeki fb, David Blatt döneminde Efes'in halini gördük.

Kaldı ki ülkemizdeki takımlar bir Real, Barca, Olym, Maccabi, CSKA gibi kadro kalitesine ve derinliğine sahip değil.

6 yabancılı düzende yerli oyuncuların etkisi azalmıştır. Yerli oyuncular artık yan parça olacaktır. Ana etken olmayacaktır.

Ne varki yerli rotasyonunda öyle endişe edilecek noktada değiliz. Tutku/Alper/Caner ve iki uzunla yerli sorunumuz kalmayacaktır.

Bütün mesele yabancılarda.

Bu yorumları kağıt üzerinden değerlendiriyorum tabiki herşey parkeye çıkıldığı zaman belli olacak.

İlk olarak UğurB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Sizin gibi iyimser olabilmeyi isterdim.
                    Sadece yabancilar uzerinden konusacak olursak.

Sean Marshall ve Velickovic savunmada cok yumusaklar. Velickovic'in kariyeri sakatlandigindan beri hep asagi dususte. Umudum ayaga kalkmasi.
                    Cedric Simmons - Euroleague seviyesindeki rakiplerimize karsi cok yeterli olmayabilir.
                    Kisisel olarak Dwight Hardy'den umutluyum...
                    Turk kadrosu olarak ise geriye bile gittik diyebiliriz.
                    O yuzden ben play-off yaparsak kendimizi basarili sayacagim.

Parker ve Ginobili de savunma olarak yumuşaklar.

Ama takım halinde yardımlaşarak savunma yaptıklarından pek problem yaratmıyorlar.

Velickovic'in son halini bilmiyorum ama guardların alanını açmak için uzun mesafe şutları ile önemli bir oyuncu olacaktır.
                    En son Tuğrul tarafından düzenlendi; 26.07.2014, 19:49.

Yorum

• Ynt: Basketbol Transfer Dosyası

Cedrid Simmons transferinden vazgeçildi ! Israrla anlaştık, hatta sözleşmesini ben imzaladım diyen yönetici şimdi ne diyecek bakalım? İnsanlar nasıl bu kadar rahat yalan konuşabiliyor aklım almıyor.

Simmons yerine Gani Lawal ile büyük oranda anlaşma sağlanmış.
                      www.x.com/zykmda

Yorum

• Gani Lawal gelirse Cedric Simmons transferinin yattığına sevinirim.
                        33# DRAGO GABRIC
                        61# IBRAHIMA YATTARA #11
                        13# Steve Nash
                        10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• Gani Lawal iyidir iyi.
                          Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• Geçen hafta bu forumda şahsıma edilen hakarete hak ettiği cevabı verdiğim için ceza aldığımdan yazamamıştım; başka bir basketbol forumunda paylaştığım o yorumu aynen yazıyorum:

Olympiacos'un hem kendi resmi sitesi hem de Euroleague sayfasında Cedric Simmons, yeni sezon kadrolarında görünüyor.

The official site of Euroleague Basketball. Check out live matches, stats, standings, teams, players, interviews, fantasy challenge and much more.

Menajerlik şirketi YouFirst ise Trabzonspor'da göstermiş.

Daha önce Simmons'la 2 yıl için 550,000 $ karşılığında anlaşıldığı haberi çıkmıştı. Başkan Hopikoğlu ise resmi siteden yaptığı açıklamada anlaşmanın 1+2 yıllık olduğunu belirtmişti.

Fakat OLY'ye yakın bir Yunan gazetesinde çıkan haberde Simmons'ın Trabzonspor'dan 2 yıllık 1,150,000 $ teklif aldığını yazdı.

OLY ise oyuncuyu bırakmak için 250,000 $ istemiş (Bunu bekliyordum): http://forum.bordomavi.net/showpost....postcount=4912

Karışık işler...

*

Veya Ermal'i (o zaman Daçka’yla anlaşmamıştı) alıp 5 numarayı Ermal ve Stipanovic'le geçip 4 numaraya Velickovic'i tamamlayacak atletik, çabuk bir F/C alınabilir.

Bu hamle Simmons'ın maliyetinden daha düşük olacaktır.
                            *

Ermal'in Daçka'yla anlaşmasının ardından devşirme M. Wright'ı düşünebilirler.

Simmons'ın durumu net değil. Onun yerine Slaughter gibi atletik savunmacı 4-5 düşünülebilir.

PF: Velickovic - Wright

C: Slaughter - Stipanovic uzun rotasyonu fena olmaz. Simmons'ın maliyetine Wright & Slaughter için şartlar zorlanabilir.

Şimdi biz basketbolsever olarak bunu Yunan gazetesinden öğrenebilirken, ne yetkinliği olduğunu çözemediğim yönetici “ben imzaladım”, “b planı” vs. diye hikaye anlatıyor.

Böylelerinin basketbol takımı yönettiği ülkede olan biten hiçbir şeye şaşırmamak lazım.

Gelelim Lawal’a…

Ya arkadaşım, insanda biraz akıl olur. Simmons Trabzonspor’la anlaşmadan önce Uşak filan diye haberler yapılıyordu. O zaman da bu sayfalarda demedik mi “menajerlerin oyununa gelmeyin”! Gördünüz işte karga kılavuzların sizi düşürdüğü hali. Şimdi Lawal için Gs, Daçka, Ksk haberleri yapmayanı dövüyorlar. Trabzonspor da çerez oluyor.

İyi oyuncu alınsın, elbette kaliteli oyuncu izlemek isterim. Ama dayatmayla, işgüzarlıkla getirilene gönlüm razı olmaz.

Mesela Golubovic dendi, Simmons’la anlaştılar. Bunları aynı şekilde mi kullanacaktı koç? Aynı felsefenin oyuncusu mu?

Lawal, Simmons’a göre Velickovic ve Stipanovic’i daha iyi tamamlayabilecek biri. Ama KSK’dan istediği söylenen paraları hak edecek adam mı? O paraya iki tane sağlam oyuncu getirilir.
                            Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• şuana kadar hangi oyuncuları transfer ettik biri kalanları ve gidenleri yaza bilirmi?
                              2010-2011 sezonu şampiyonu trabzonspor

Yorum

• İlk olarak tahsinsever tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                şuana kadar hangi oyuncuları transfer ettik biri kalanları ve gidenleri yaza bilirmi?
                                PG: Randle - Tutku - Yunus

SG: Hardy - Caner

SF: Marshall - Alper

PF: Velickovic - ? - Nusret

C: Simmons - Stipanovic

*

Gecen sezon Turkiye Sampiyonasi'na katilan genc takimdan kampa oyuncu(lar) davet edilecek mi?

Mesela Mehmet Pazarbasi?
                                Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X