Evet BSL deki ilk transferimiz 4 numara pozisyonuna Tofas'tan Berk Demir oldu.Hayirli olsun
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Basketbol Transfer Dosyası
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe alakası var... Çocuğun ailesi İstanbul'da. Galatasaray altyapısına vermişler. Oradan yetişip kaptan olmuş, millî takıma kadar gitmiş. Bunun Trabzonspor'la ilgisi ne? Ne yapmalıydı mesela? 2018'de bizim kulüp kapanınca, Gs'de basketbolu mu bırakmalıydı?
Fatih Tekke adam olsa Bjk forması giymezdi. Tolga adam olsa Bjk'de kaptan olmazdı. Güneş adam olsa en sevdiği renklerin siyah beyaz olduğunu söylemezdi. Bunlar ve benzerlerinin futbolda bir karşılığı var da, basketbol için hiçbir anlamı yok.
Bu basketbol takımının sadece renkleri ve adı Trabzonspor. Ruhunun bizle alakası yok. Duygusallıkla burayı hep kaçırdık. En azından benim için böyle. Ot çeken adamı affediyoruz da, Göksenin'in kabahati nedir? Trabzonlu olması mı?
Bizim takım hiçbir zaman kurumsal bir hüviyet kazanmadı, hiçbir zaman sistemli bir takım olmadı. Hep günü kurtarmak için uğraşıldı. Açıkçası ben de profesyonel bir sporcu olsam İstanbul'da sistemli ve köklü bir takım dururken Trabzonspor'a gelmezdim. Bunun için neden ortalık ayağa kaldırılıyor anlamış değilim.
Ha bu arada Göksenin'in mevcut form durumu hakkında da hiçbir fikrim yok, form durumundan dolayı deseler anlayabilirim ancak Galatasaray'da oynamış diye bu kadar yaygara koparılmasını anlamıyorum. Gören de bizde hiç Fenerbahçeli, Beşiktaşlı basketbolcu oynamadı sanacak.
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen Göksenin Köksal, Trabzonspor'a karşı yanlış bir hareketini hiç hatırlamıyorum. Sosyal medyada anlamadığım bir kampanya başlatılmış. Ben mi yanlış hatırlıyorum acaba? Daha önce teklif yapmışız ama reddetmiş gibi bir şey konuşuluyor ancak bunda da anormal bir şey görmüyorum ben.
Bizim takım hiçbir zaman kurumsal bir hüviyet kazanmadı, hiçbir zaman sistemli bir takım olmadı. Hep günü kurtarmak için uğraşıldı. Açıkçası ben de profesyonel bir sporcu olsam İstanbul'da sistemli ve köklü bir takım dururken Trabzonspor'a gelmezdim. Bunun için neden ortalık ayağa kaldırılıyor anlamış değilim.
Ha bu arada Göksenin'in mevcut form durumu hakkında da hiçbir fikrim yok, form durumundan dolayı deseler anlayabilirim ancak Galatasaray'da oynamış diye bu kadar yaygara koparılmasını anlamıyorum. Gören de bizde hiç Fenerbahçeli, Beşiktaşlı basketbolcu oynamadı sanacak.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe alakası var... Çocuğun ailesi İstanbul'da. Galatasaray altyapısına vermişler. Oradan yetişip kaptan olmuş, millî takıma kadar gitmiş. Bunun Trabzonspor'la ilgisi ne? Ne yapmalıydı mesela? 2018'de bizim kulüp kapanınca, Gs'de basketbolu mu bırakmalıydı?
Fatih Tekke adam olsa Bjk forması giymezdi. Tolga adam olsa Bjk'de kaptan olmazdı. Güneş adam olsa en sevdiği renklerin siyah beyaz olduğunu söylemezdi. Bunlar ve benzerlerinin futbolda bir karşılığı var da, basketbol için hiçbir anlamı yok.
Bu basketbol takımının sadece renkleri ve adı Trabzonspor. Ruhunun bizle alakası yok. Duygusallıkla burayı hep kaçırdık. En azından benim için böyle. Ot çeken adamı affediyoruz da, Göksenin'in kabahati nedir? Trabzonlu olması mı?
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen bir şeyleri mi kaçırdım son 15 yılda. Göksenin'in Trabzonspor'a bir yanlışı mı oldu son 15 senede? Profesyonel bir sporcu olarak altyapıdan beri Galatasaray'da oynaması tam olarak nasıl bir sıkıntı teşkil ediyor? Mevcut form durumu konusunda hiçbir fikrim yok bu arada.
Yorum
-
İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefenerbahçe ve beşiktaş niye almıyor da biz alacaz bunu. istanbul'un arka bahçesi miyiz. galatasaray'ın artıklarına bu camiada yer yok.
Ayrıca İstanbul'dan da teklif aldığı bir kulüp yok.
Ancak bizim Nüfuzu büyük bölümden, bizim takıma alın baskısı geldiğini söyleyelim şimdilik..
Yorum
-
İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle61 numara giyen galatasaraylı tip trabzonspor forması giyemez. ben istemiyorum. kulübün felsefesine aykırı. burası kayseri, konya, samsun değil. bu gibi istanbul artıklarının trabzonspor'da işi olmamalı.
(Bence) Tecrübesi ve düşük bir kontratla memleketinde basketbolu bırakabilir.
Birikmiş birkaç konu var:
*Aliağa'yla birlikte Europe Cup'a katılabiliriz. Bir iki güne netleşir.
* Efes'ten ayrılan Doğuş Özdemiroğlu olabilir. Doğuş kesinleşirse Gordon ve C. Uğur kalmayabilir.
* Yabancı uzun olarak Olaseni, Delgado ve birkaç yıl önce Yalova'da oynayan Marcus Lee olabilir. Delgado için EL'DEN teklif vardı.
* Ege de devam etmeyebilir. Ahmet Düverioğlu'nu söyledi bir dost.En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 20.06.2025, 16:40.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSaygı duyuyorum. Ama Ege, Okben vs giydi formayı.
(Bence) Tecrübesi ve düşük bir kontratla memleketinde basketbolu bırakabilir.
Birikmiş birkaç konu var:
*Aliağa'yla birlikte Europe Cup'a katılabiliriz. Bir iki güne netleşir.
* Efes'ten ayrılan Doğuş Özdemiroğlu olabilir. Doğuş kesinleşirse Gordon ve C. Uğur kalmayabilir.
* Yabancı uzun olarak Olaseni, Delgado ve birkaç yıl önce Yalova'da oynayan Marcus Lee olabilir. Delgado için EL'DEN teklif vardı.
* Ege de devam etmeyebilir. Ahmet Düverioğlu'nu söyledi bir dost.
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Sil baştan kadro yapıyoruz anlaşılan.
Forum kapalıyken Doğuş haberi düştü. Zor ama olursa gard rotasyonunda parkede bir savunmacı tutabileceğiz kırk dakika boyunca. Doğuş - İ. Cem ikilisi bence önemli...
Hele Grant gibi undersized bir atıcı alınmışken, kısa savunmacı daha önemli.
Sanırım Göksenin olayına herkes tepkili. Ben değilim. Uygun kontratla gelip iki sezon savunma yapsın... Yasaklı madde kullanan çocuğa bu kadar tepki gösterilmedi.
Doğuş olmazsa; İ. Cem - C. Uğur - Göksenin - Berk gibi belli rolleri olan tecrübeli yerlilere sahip oluruz. Kabaca şöyle olur:
Grant - İ. Cem
Gordon (Net değil) - C. Uğur
xxx - Göksenin
xxx - Berk
Ege (Net değil) - xxx
Doğuş gelirse;
Doğuş - İ. Cem
Grant - Göksenin
Xxx - xxx
xxx - Berk
Xxx - Ege
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAslında her gün bir oyuncuyu, özelliklerinden bahsederek yazacaktım. Zaman olmadı, bu mesajda toplayayım.
Genel olarak genç, düşük bütçeli takımlar için, takım oyununa uygun oyuncuları derledim. Hepsinin (Kolejdekiler dahil) maçlarını seyrettim. Menajer tuzağına düşmeden, ikilik oyuncuya beş vermeden taraftarı salona çekecek bir takım kurulur inşallah.
(Yedi yabancı kuralına göre)
SKORER PG
Tavis Pistol SMITH - 1999 - Handlova (Slovak Ligi) / Montreal (Kanada)
SAVUNMACI COMBO GARD
Joel AMINU - 1997 - Rasta Vechta (Almanya)
Drew THELLWELL - 2002 - Iowa (NCAA)
SKORER KANAT
Rawle ALKINS - 1997 - H. Galil Elyon (İsrail)
Chris CLARKE - 1996 - Obras (Arjantin)
3D
Keith JORDAN - 1998 - Prievidza (Slovakya)
Savion FLAGG - 1999 - L. Rytas (Litvanya)
Jeremy JONES - 1996 - Rio Grande (G-League)
PF
Damiree DJ BURNS - 2001 - Prishtina (Kosova) / M. Rishon (İsrail)
Will VORHEES - 1995 - Obera (Arjantin)
PİVOT
Chris SILVA - 1996 - B. Herzeliya (İsrail)
Chris HORTON - 1994 - Trapani Shark (İtalya)
Aziz BANDAOGO - 2001 - Cincinnati (NCAA)
Ogni estate si ripete lo stesso schema: budget limitati, poche alternative, e alla fine la scelta ricade su un profilo costoso con curriculum rassicurante. Ma oggi, tra rookie in rampa di lancio,...
Yedi yabancı hakkının kullanılmasından yana değilim. Ama üç yabancı uzun alınacaksa, üçüncüsü böyle hem PF hem C oynayabilen potansiyelli bir genç olabilir.
En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 23.06.2025, 17:13.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Dae Dae Grant'in ilk profesyonel sezonundaki istatistikleriimage.pngGP GS MIN 2FG 2FA 3FG 3FA FTG FTA PTS OR DR TR AST STL TO BLK Y-BLK F Y-F Feniks 3 3 104 14 21 12 23 21 24 85 8 11 19 15 4 6 1 1 5 17 Radnicki 9 9 283 31 73 33 67 45 48 206 10 39 49 47 11 33 0 8 23 52 Breogan 23 22 588 53 124 56 138 52 60 326 19 45 64 71 13 57 3 11 54 61 TOTAL 35 34 975 98 218 101 228 118 132 617 37 95 132 133 28 96 4 20 82 130 AVERAGE 27,9 2,8 6,2 2,9 6,5 3,4 3,8 17,6 1,1 2,7 3,8 3,8 0,8 2,7 0,1 0,6 2,3 3,7 45,0% 44,3% 89,4% En son admin tarafından düzenlendi; 24.06.2025, 14:32.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum