Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Basketbol Transfer Dosyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Moody
    Hardy
    Alper
    Serhat
    Wright
    Dusan

Elde var altı, geriye kaldı altı oyuncu daha. Serhat işi kesin olarak açıklanmadı yalnız.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Moody
      Hardy
      Alper
      Serhat
      Wright
      Dusan

Elde var altı, geriye kaldı altı oyuncu daha. Serhat işi kesin olarak açıklanmadı yalnız.
      aynen murat, serhat işi bitmiş diye bir şey yok

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        aynen murat, serhat işi bitmiş diye bir şey yok
        Serhat ile anlaşıldığını varsayalım. Geriye altı tane daha transfer yapmamız gerekiyor. Ben bu sene beş yabancı ile mücadele etmemiz taraftarıyım o yüzden iki tane daha yabancı transferi yapılsa geriye kalıyor dört yerli. Bu piyasada dört yerliyi nasıl bulacaklar gerçekten merak ediyorum, çok geç kaldık.Yeşil Giresun, Gaziantep ve Ted Koleji daha bir tane bile oyuncu transfer etmemişken yerli piyasası iyice daraldı, piyasada yerli oyuncu kalmadı.

Yorum

Serhat ile anlaşıldığını varsayalım. Geriye altı tane daha transfer yapmamız gerekiyor. Ben bu sene beş yabancı ile mücadele etmemiz taraftarıyım o yüzden iki tane daha yabancı transferi yapılsa geriye kalıyor dört yerli. Bu piyasada dört yerliyi nasıl bulacaklar gerçekten merak ediyorum, çok geç kaldık.Yeşil Giresun, Gaziantep ve Ted Koleji daha bir tane bile oyuncu transfer etmemişken yerli piyasası iyice daraldı, piyasada yerli oyuncu kalmadı.
          herkes tamamen futbola odaklanmış durumda , kimse basketbolu düşünmüyor

Yorum

• yabancılar hakkında Başkan İpucunu verdi aslında
            Stefan Moody'in geldiği takıma bakın gelecek oyuncular muhtemelen oradan olacak

Yorum

Yıllardır aynı terane.
              Yerlilerden hiçbir zaman tam anlamıyla verim alamamıştık zaten.
              Görüntü o ki rotasyon için bile pek alternatif kalmamış gözüküyor.
              +
              Taze damat Oğuz gelse de güzel haberler getirse bize. (=
              ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• erol can cinko transfer etmisiz.
                serhat cetin den haber varmi? Tecrübesine ihtiyacimiz var.

Yorum

• İlk olarak kanterts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  erol can cinko transfer etmisiz.
                  serhat cetin den haber varmi? Tecrübesine ihtiyacimiz var.
                  Serhat Çetin olayı kesinleşmedi halen, bence büyük ihtimal olmayacak.

Erolcan Çinko'ya gelecek olursak.

Banvit, Olin Edirne, Tofaş ve son olarak da TED forması giydi. 3 numara pozisyonunda oynuyor. Kalan yerliler arasında alınabilecek en iyi isimlerden bana göre. Geçen sene 14 dakikada; 5,87 sayı, 0,97 ribaund, 0,57 asist ortalamaları ile bitirdi.

Kadromuz şimdilik şu şekilde oldu.

Moody
                  Hardy
                  Alper
                  Nikolov
                  Wright
                  Dusan
                  Erolcan

Üç yabancımız var, bunların yanına iki tane daha yabancı alınır büyük ihtimalle. Geriye kalıyor üç yerli daha.

Yorum

Serhat Çetin olayı kesinleşmedi halen, bence büyük ihtimal olmayacak.

Erolcan Çinko'ya gelecek olursak.

Banvit, Olin Edirne, Tofaş ve son olarak da TED forması giydi. 3 numara pozisyonunda oynuyor. Kalan yerliler arasında alınabilecek en iyi isimlerden bana göre. Geçen sene 14 dakikada; 5,87 sayı, 0,97 ribaund, 0,57 asist ortalamaları ile bitirdi.

Kadromuz şimdilik şu şekilde oldu.

Moody
                    Hardy
                    Alper
                    Nikolov
                    Wright
                    Dusan
                    Erolcan

Üç yabancımız var, bunların yanına iki tane daha yabancı alınır büyük ihtimalle. Geriye kalıyor üç yerli daha.
                    Hayırlı olsun. Geçen sene Ted'de fena değildi. Ted demişken Victor Sanikidze'ye el atsak mı acaba?

Yorum

• Devşirme olarak Keith Simmons'ın maaşını karşılayamaz mıyız?

Yorum

• Haislip gelse iyi olurdu her sene yazıyorum bize 25 sayi atıyodu sirf 3luk ve smactan

Yorum

• Sanki yönetim beni duydu hemen harekete geçmişler keşke olsa süper olurdu.

Trabzon’da Hedef Sanikidze Ancak İşler Kolay Değil

Gelecek sezon için kadrosunu güçlendirme çalışmalarını devam ettiren Trabzonspor Medicalpark’ta yeni hedef geçtiğimiz sezonu Türkiye’de TED Kolejliler’de geçiren Gürcü oyuncu Viktor Sanikidze ancak bu transferde işleri pek kolay değil.
                          Viktor Sanikidze, Türkiye’de geçtiğimiz sezonu iyi geçirdi ve oyuncunun tek talibi Trabzonspor değil. Oyuncuya şimdiden ciddi bir teklif yapan takım Yunanistan’dan ARIS ve taraflar şu an için anlaşmaya yakın gibi görünüyor. Trabzonspor Medicalpark’ın oyuncu için yapacağı hamlenin ne olacağını önümüzdeki günler gösterecek.
                          Sanikidze geçtiğimiz sezon Türkiye’de normal sezonu 12.3 sayı, 7.9 ribaund ve 2.8 asist ortalamalarıyla tamamlamıştı.
                          Kaynak :Eurohoops

Yorum

• Okben ve Emircan Koşut Yeşil Giresun'a transfer oldu.

Yorum

Okben ve Emircan Koşut Yeşil Giresun'a transfer oldu.
                              Bence akıllıca hamle yaptılar 2'de rahat süre bulacağı takıma gitti. Gelişimlerine bakacağız ne olacak.

Yorum

• İlk olarak axelman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bence akıllıca hamle yaptılar 2'de rahat süre bulacağı takıma gitti. Gelişimlerine bakacağız ne olacak.
                                Biz niye almadık bu adamları anlamış değilim

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X