Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Basketbol Transfer Dosyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Aydın Örs Gündemdeki isimmiş.Bu Nedir yahu bir Ergin Ataman kaldı.Onuda alırsak tamamdır.
    Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
    Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Ligde sadece Fenerbahçe Ülker'in salon kapasitesi 12500 , diğerlerinin hepsi 5000'in altında.

Taraftar olarak ezicez belliki.
      En son Halit Akyüz tarafından düzenlendi; 01.06.2010, 10:39.

Yorum

• Genel Direktörümüz Doğan Hakyemez, "Önümüzdeki yıl Beko Basketbol Ligi’nde yer alacak takımımızın, başarılı olabilmesi için kadromuza Michael Wright’ı katmış bulunuyoruz" dedi.

Hakyemez, sözlerini şöyle sürdürdü; "Başkanımız Sayın Saner Ayarve Yönetim Kurulu'nun vermiş olduğu destekle ve Sponsorumuz Medical Park Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Muharrem Usta’ nın katkılarıyla gerçekleştirdiğimiz bu transferlerin ardından, oyun kurucu bölgesine bir takviye daha yapmak istiyoruz. Teknik olarak da ülkemizin en değerli antranörlerinden Sayın Aydın Örs ile de önümüzdeki günlerde anlaşacağız. Böylece Trabzon şehrine layık bir basketbol takımını yaratacağız"

Trabzonsporbasket.com

Yorum

• aydın örs çok isabetli olmuş ve bize faydası kesinlikle olacaktır.aydın hocanın yanına basketbolu bilen,seven ,hayatı basketbol olan ve kendini yetiştirmiş trabzonlu hocalar( osman ekici,can vb gibi) verilirse (ancak yönetim tarafından yaratılmış hocalar olmasın ltf!!!!!) trabzon basketbolunu alt yapısı uzun yıllar için sağlama alınmış olur.yönetimimizi başta saner bey,dodo olmak üzere tebrik ederim.ellerinize, emeğinize sağlık
          sıra bizde tribünleri doldurmada,kombine almada

Yorum

• Dodo geldiginde bayaa bi elestiri almisti, fakat müthis isler yapiyor.
            Helal Olsun...

Aydin Örs'ü ayni zamanda Altyapi Sorumlusu yapsak cok isabetli olur.
            Gelecek'de cok faydasini görürüz.
            *
            * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• gerçekten mikemmel gidiyoruz. yeni sezon için şimdiden heycanlamaya başladım. bide salonumuz yetişse...
              Ben Size Torunlarınıza Anlatabileceğiniz Bir Hikaye Yazdım, Nasıl Anlatacağınız Size Kalmış !!!

Şenol GÜNEŞ

Yorum

• ''AVRUPA'YA DA GİDEBİLİRİM, BURADA DA KALABİLİRİM''

Geçen sezon Beşiktaş Cola Turka'da forma giyen Engin Atsür, yeni sezon için durumunun netleşmediğini, Türkiye ve Avrupa'dan transfer teklifleri aldığını bildirdi.

Bu sezon Beko Basketbol Ligi'ne çıkan Trabzonspor'un kendisini istediğini dile getiren Engin, ''Doğan Hakyemez istediğini belirtti, ben de çok sevindim, ama şu an daha erken. Türkiye'de ve Avrupa'da sezon bitmedi. O yüzden bir gelişme yok'' dedi.

Engin, ''Fenerbahçe Ülker'den teklif geldi mi?'' sorusu üzerine, ''Sezon bitmediği için teklif değil de bir ilgi belirtiliyor. Şu anda tamamen beklemedeyim. Avrupa'dan da teklifler var. Her şey olabilir, Avrupa'ya da gidebilirim, burada da kalabilirim. Tamamen teklifle ve benim takımdaki rolümle orantılı faktörlere bağlı. Ona göre bir karar vereceğim. Şu an belli bir şey yok'' şeklinde konuştu.
                Milli basketbolcu, ''Avrupa Ligi'nde oynayacak bir takımı mı tercih edeceksin?'' sorusunu ise ''Avrupa Ligi tabii ki en yüksek seviye olduğu için güzel olur'' diye yanıtladı.

Yorum

• İlk olarak bigben tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Serkan, İspanya'da, 2 yıllık sözleşmesi var.

Serhat FB'de, ancak sakat, Almanya'daydı ameliyat için...
                  Serhat iyileşirse saglam bi yedek olabilir her mac 15 dk goz kapalı oynayabılecek bır oyuncu bence..

Yorum

• İstanbul takımlarının birbirleriyle oynadıkları maçlarda rakip taraftar olarak maçlara gitmek yasak.

Umarım Trabzonspor İstanbul'da oynacağı maçlarda böyle bir durum söz konusu olmaz ..
                    Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                    Real Madrid
                    Manchester United
                    twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• oyun kurucu olarak vidas genevicius (78 doğumlu milli oyuncu),igor miloseviç (86 doğumlu sırp),alexander capin (82 doğumlu boşnak) yada benim favorim gelişmeye çok açık zalgiris in yetenekli oyun kurucusu Šarūnas Vasiliauskas düşünülebilir. evet litvanya tercihim.

Yorum

• Efsaneden Trabzonspor Açıklaması!

Beko Basketbol Ligi'nin yeni takımı Medical Park Trabzonspor ile ismi anılan Türk basketbolunun önemli antrenörlerinden Aydın Örs, Karadeniz temsilcisi hakkında ilk kez Medyaspor'a konuştu.

MEDYASPOR ÖZEL

İlk olarak şunu belirtmekte fayda var. Aydın Örs'e röportaj talebimi belirtmek için konuşurken, konu doğal olarak Medical Park Trabzonspor'a geldi.

Bazı yayın organlarında yazıldığı gibi "kesin olarak" anlaşmanın yapılmadığını vurgulayan Örs, bu açıklamaların yalanlama olarak anlaşılmamasının da altını çizdi.

"Karadeniz ekibiyle anlaştınız mı" sorusuna "Henüz resmi olarak masaya oturmadık" cevabını veren başarılı çalıştırıcı sözlerine şöyle devam etti:

"Özel nedenlerimden dolayı, 45 senelik arkadaşım olan Genel Menajer Doğan Hakyemez'den 2 hafta süre istedim. Kendilerine yardımcı olacağımı belirttim. Benim ismimin Trabzon ile anılması, başta Trabzon halkını ve basınını da heyecanlandırıyor. Dediğim gibi resmi olarak yöneticilerle masaya oturmadık, profesyonelce konuşmadık. Kısacası kesinleşmiş bir şey yok"

Oğuz YENİHAYAT / oguzyenihayat@medyaspor.com

Kaynak: Medyaspor Özel

Yorum

• Cevher Beşitaş'tan ayrılmak istediğini açıklamış.Acaba şuan bütçede ona pay ayırabilirmiyiz.?

Yorum

• Wright transferinden sonra bir de Cevher transferi o bölge için çok gereksiz olur bence.

Serhat takımda kaldı görünüyor Evren'in transferinden dolayı e takımda Hadi ve Hakan Yapar da var.Cevher de gelirse tam 5 isim olacak o bölgede.

O yüzden Cevher Özer'i transfer edeceğimizi düşünmüyorum ben.

Kaldı ki Hakan ve Hadi'den birisyle yollar ayrılacak galiba.

Yorum

• galatasaray da Oktay Mahmuti'yi getirdi, bir tek o eksikti bizde, bir de Ergin Ataman ve Erman Kunter'i alsak tamamdi ha ne bu yaaa Aydin Örs, inanmasi zor yaaa

INSAALLAH gelir
                              Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                galatasaray da Oktay Mahmuti'yi getirdi, bir tek o eksikti bizde, bir de Ergin Ataman ve Erman Kunter'i alsak tamamdi ha ne bu yaaa Aydin Örs, inanmasi zor yaaa

INSAALLAH gelir
                                Aman kalsın.
                                Colmandante

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X