Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Basketbol Transfer Dosyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Teşekkür ederim ağabey.

Ben de tam bahsettiğin gibi o kadar bahsedilmemesine rağmen sahada çok kıymetli işler çıkardığına düşünüyorum. İlgimiz olur mu bilmem ama Gordon'la birbirlerini tamamlayacaklarına inandığım bir profil, sen de yorumlarınla desteklemişsin zaten.
    Koç konusunu belirlemek lazım. Ernak ısrarı gereksiz. Özhan Hoca, Aliağa'ya gitti. Kaldı, Sarıca.

Ben olsam Emil Rajkovic tarzı genç bir koçla başlar, sabırla giderim. Dört yıl Polonya, altı sezon VTB'de çalıştı. Maksat basketbol olsa, onlar da böyle yapardı.
    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Koç konusunu belirlemek lazım. Ernak ısrarı gereksiz. Özhan Hoca, Aliağa'ya gitti. Kaldı, Sarıca.

Ben olsam Emil Rajkovic tarzı genç bir koçla başlar, sabırla giderim. Dört yıl Polonya, altı sezon VTB'de çalıştı. Maksat basketbol olsa, onlar da böyle yapardı.
      Ernak hocanın 3. Lük maçları varmış.

10-13 ve muhtemel 16 sında.

Bu maçlardan sonra açıklanacakmış..

12 kişilik kadronun 5 yerlisi olarak

İsmail cem
      okben
      ege
      can uğur
      Yiğitcan saybir

Yorum

• İlk olarak haas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ernak hocanın 3. Lük maçları varmış.

10-13 ve muhtemel 16 sında.

Bu maçlardan sonra açıklanacakmış..

12 kişilik kadronun 5 yerlisi olarak

İsmail cem
        okben
        ege
        can uğur
        Yiğitcan saybir
        İşte bu tiyatro... 2018 öncesi gibi olmasın diye dua ederken oralara döndük. Geçen yılki çaba bunun için olmamalıydı.

Bana attığınız videodaki yorumcu ne diyordu:

"Bu büteçeyi İstBasket başkasına yedirmez!"

Trabzonspor'dan bağımsız insanlar bile olan biteni görüyor. Bizim camiamız yine uykuda. Trabzonspor adı, arması, renklerinin meze edilmesine üzülüyorum üstadım.
        En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 12.06.2025, 08:03.
        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

İşte bu tiyatro... 2018 öncesi gibi olmasın diye dua ederken oralara döndük. Geçen yılki çaba bunun için olmamalıydı.

Bana attığınız videodaki yorumcu ne diyordu:

"Bu büteçeyi İstBasket başkasına yedirmez!"

Trabzonspır'dan bağımsız insanlar bile olan biteni görüyor. Bizim camiamız yine uykuda. Trabzonspor adı, arması, renklerinin meze edilmesine üzülüyorum üstadım.
          En alttan buraya gelmesini isteyen federasyon ve işbirlikçilerine hemen teslim olmuşuz hocam.

Bari istbasket parayı yerken kaliteli oyuncular getirse diye temenni de bulunalım!!

Yorum

• hay türküreyim yapacaklari ise yaa... getirin Sarica'yi... ne Ernak'i yaa
            Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Tofaş Orhun Ene ile, Bahçeşehir Koleji de Radonjic ile yolları ayırmış.

Selçuk Ernak'ın takımı Anwil ilk maçını kazanmış, serinin ikinci maçı 13 Haziran'da.

Yıllar sonra ilk kez foruma girdim bu arada, sebebi de basketbol takımı. Herkese merhabalar.

Yorum

• Erok Ufuk Sarica'yi aliyormus nereden bu paralarin kaynagi soran yok resmen basketbolun Basaksehir'i oldular
                Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• Erok'un butce 5 milyon civariymis galiba

Yorum

• İlk olarak exelans_25 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Erok'un butce 5 milyon civariymis galiba
                    Yuh diyorum, bu kadar parayı nerden buluyorlar.

İddia ve yayın gelirlerinden maksimum bir milyon gibi bir şey gelir.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yuh diyorum, bu kadar parayı nerden buluyorlar.

İddia ve yayın gelirlerinden maksimum bir milyon gibi bir şey gelir.
                      Onlar bulur. Büyükçekmece bulsaydı, problem olurdu.

Yorum

• 4 milyon dolar uzeri butce konuşuluyor bu durumda belli ki Ty Gordon ile falan anlasilmaz daha ust duzey isimlere gidilir

Yorum

• Geçen hafta kulübü üzerinden "Haberler yalan, kimseyle görüşmedim" diyen Ernak dün "Beş takımdan teklif aldım. Seri bitince oturup yönetimle görüşeceğim" demiş.

Biz zaten ilk açıklamaya inanmamıştık Selçuk Hocam.

İlk olarak exelans_25 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Erok Ufuk Sarica'yi aliyormus nereden bu paralarin kaynagi soran yok resmen basketbolun Basaksehir'i oldular
                          Mavi gömleğiyle Onuncu Yıl Marşı söyler mi acaba (olmayan) Esenler taraftarlarıyla?

İlk olarak exelans_25 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          4 milyon dolar uzeri butce konuşuluyor bu durumda belli ki Ty Gordon ile falan anlasilmaz daha ust duzey isimlere gidilir
                          Üst düzeyden kasıt daha pahalı oyuncu mu? Önce geçmiş borçları ödesinler. İlk sezonu Gordon'la geçse ne kaybeder?
                          En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 12.06.2025, 17:41.

Yorum

Geçen hafta kulübü üzerinden "Haberler yalan, kimseyle görüşmedim" diyen Ernak dün "Beş takımdan teklif aldım. Seri bitince oturup yönetimle görüşeceğim" demiş.

Biz zaten ilk açıklamaya inanmamıştık Selçuk Hocam.

Mavi gömleğiyle Onuncu Yıl Marşı söyler mi acaba (olmayan) Esenler taraftarlarıyla?

Üst düzeyden kasıt daha pahalı oyuncu mu? Önce geçmiş borçları ödesinler. İlk sezonu Gordon'la geçse ne kaybeder?
                            Sosyal medyada yere sağlam basan istikrarlı bir yapı kurma fikrinden vazgeçildiği ve üst sıraları hedefleyen takım kurulacağı haberini nasıl yorumluyorsun abi?

Yorum

• İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sosyal medyada yere sağlam basan istikrarlı bir yapı kurma fikrinden vazgeçildiği ve üst sıraları hedefleyen takım kurulacağı haberini nasıl yorumluyorsun abi?
                              Yeniden merhaba Cihan, nasılsın?

Cevap, soruda saklı: "Yere sağlam basan istikrarlı yapı kurma fikrinden vazgeçiş..."

Plansız, olmayan paraların taahhüdü... 2018 kapanma sürecine böyle gidildi. 2015 hariç başarı olmadan on yıl geçirdik istenilen modelle.
                              En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 12.06.2025, 18:36.

Yorum

Yeniden merhaba Cihan, nasılsın?

Cevap, soruda saklı: "Yere sağlam basan istikrarlı yapı kurma fikrinden vazgeçiş..."

Plansız, olmayan paraların taahhüdü... 2018 kapanma sürecine böyle gidildi. 2015 hariç başarı olmadan on yıl geçirdik istenilen modelle.
                                Teşekkür ederim abi sen de iyisindir umarım.

Peki bu yapıda hoca tercihin kimden yana olur. Orhun Ene ve Radonjic de boşta şuan.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X