Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Basketbol Transfer Dosyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tabzonspor Mitch Creek ile Süper Lig kadrosu için görüşüyor. Trabzonspor’un teklifi ile Creek'in isteği yakın aslında ama Trabzon tarafının bir türlü resmi adım atmaması işi biraz çıkmaza sürükledi. Creek’e Süper Lig'den başka talipliler de var. Bu konu hafta içi epey ısınır.

Kaynak: Çağlar Torun (Twitter)

Kendisi Creek transferini ve gittiginde donecegini ilk aciklayan kisidir yani guvenilir bir kaynak
    Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• Alpha Kaba: Daha önce Gaziantep formasıyla ligimizde başarılı bir performans sergilemişti. Maccabi'de pek forma şansı bulamadı. Akıbeti nedir bilmiyorum ama çok maliyetli olmayacaksa pota altına böyle bir pivot isterdim.

Devin Williams: Büyükçekmece'yle çok iyi bir giriş yapmıştı lige. Sonrasında Tofaş ve Bahçeşehir'de de oynadı. 4 ve 5 oynayabiliyor. Asya pazarında piyasası var. Maliyetine bakmak lazım.

Tomislav Ivisic: NCAA'yı takip etmiyorum ama oyuncu bakarken birkaç videosuna denk geldim. Bayağı hoşuma gitti. Buradan izleyen arkadaşlar varsa daha detaylı bilgi verebilir belki. Illinois'de iyi bir sezon geçirmiş. Modern uzun dediğimiz şeyin tanımı gibi. Şutu ve bitiriciliği temiz. Kısa devrilmelerde ve alçak postlarda takım arkadaşlarına pozisyon hazırlama becerisi yüksek. Atletizm eksikliği var ama. Yani ayakları hızlı kısalara karşı savunmada zaaf yaratabilir. Dario Sariç havası var çocukta.
      İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
      Karl Marx
      анархія-мама

Yorum

• İlk olarak exelans_25 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Tabzonspor Mitch Creek ile Süper Lig kadrosu için görüşüyor. Trabzonspor’un teklifi ile Creek'in isteği yakın aslında ama Trabzon tarafının bir türlü resmi adım atmaması işi biraz çıkmaza sürükledi. Creek’e Süper Lig'den başka talipliler de var. Bu konu hafta içi epey ısınır.

Kaynak: Çağlar Torun (Twitter)

Kendisi Creek transferini ve gittiginde donecegini ilk aciklayan kisidir yani guvenilir bir kaynak
        Creek'in menajerinin attırdığı bir post muhtemelen.

Yorum

• JJ Frazier üç ay ceza almış. Okben'inki henüz açıklanmadı.
          Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            JJ Frazier üç ay ceza almış. Okben'inki henüz açıklanmadı.
            Okben de muhtemelen o düzeyde bir ceza alır.

Açıkçası ben takımda kalmasından yanayım, lig Ekim ayında başlar, Ekim ayına kadar cezasını çoktan tamamlamış olur.

Yorum

• Durumlar ne zaman netlesecek herhangi bir kipirti yok

Yorum

• Sponsor bulunamamis kocla da anlasma yokmus klasik Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak exelans_25 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sponsor bulunamamis kocla da anlasma yokmus klasik Trabzonspor
                  Bir hafta sonra, "Trabzonspor, BSL'deki haklarını devredecek takım arıyor." haberi çıkarsa şaşırır mıyız? Bence hayır! Ama burada sadece yönetime sitem etmek doğru olmaz. Koca Trabzonspor'un sponsorluk bulamaması, bu camianın genel bir ayıbıdır.
                  İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
                  Karl Marx
                  анархія-мама

Yorum

• İlk olarak adiloş bebe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bir hafta sonra, "Trabzonspor, BSL'deki haklarını devredecek takım arıyor." haberi çıkarsa şaşırır mıyız? Bence hayır! Ama burada sadece yönetime sitem etmek doğru olmaz. Koca Trabzonspor'un sponsorluk bulamaması, bu camianın genel bir ayıbıdır.
                    Gerçekten de böyle bir şey olursa hiç şaşırmam. Bu takımın iki üç tane sponsor bulamaması ne ne demek ya. Çok söyledik bu sene neden iki üç tane forma sponsorumuz neden yok diye. Şampiyon olunca sponsorlar da gelir dediler ama gelen giden bir şey yok.

Yorum

• Su durum gercekten cok sıktı hadi eskiden bahane vardi kulup bünyesinde degildi simdi sezona rezil bir sekilde girersek aciklamasi ne olacak

Yorum

• Aslında her gün bir oyuncuyu, özelliklerinden bahsederek yazacaktım. Zaman olmadı, bu mesajda toplayayım.

Genel olarak genç, düşük bütçeli takımlar için, takım oyununa uygun oyuncuları derledim. Hepsinin (Kolejdekiler dahil) maçlarını seyrettim. Menajer tuzağına düşmeden, ikilik oyuncuya beş vermeden taraftarı salona çekecek bir takım kurulur inşallah.

(Yedi yabancı kuralına göre)

SKORER PG

Tavis Pistol SMITH - 1999 - Handlova (Slovak Ligi) / Montreal (Kanada)

SAVUNMACI COMBO GARD

Joel AMINU - 1997 - Rasta Vechta (Almanya)

Drew THELLWELL - 2002 - Iowa (NCAA)

SKORER KANAT

Rawle ALKINS - 1997 - H. Galil Elyon (İsrail)

Chris CLARKE - 1996 - Obras (Arjantin)

3D

Keith JORDAN - 1998 - Prievidza (Slovakya)

Savion FLAGG - 1999 - L. Rytas (Litvanya)

Jeremy JONES - 1996 - Rio Grande (G-League)

PF

Damiree DJ BURNS - 2001 - Prishtina (Kosova) / M. Rishon (İsrail)

Will VORHEES - 1995 - Obera (Arjantin)

PİVOT

Chris SILVA - 1996 - B. Herzeliya (İsrail)

Chris HORTON - 1994 - Trapani Shark (İtalya)

Aziz BANDAOGO - 2001 - Cincinnati (NCAA)
                        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Hocanın ayrılması sürpriz oldu benim için. Acaba ne oldu ne konuşuldu şartlar da mi anlaşılamadı. Futbol da olduğu gibi baskette vizyonsuzluk olacak demek ki. Hocamıza emekleri için teşekkür ederim.

Yorum

• Selcuk Ernak haberi girdi basketfaul

Yorum

• Özhan Hoca olsaydı iyiydi.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X