Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Basketbol Transfer Dosyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Teşekkür ederim abi sen de iyisindir umarım.

Peki bu yapıda hoca tercihin kimden yana olur. Orhun Ene ve Radonjic de boşta şuan.
    Teşekkürler iyiyim.

Selçuk Hoca'nın adı basına düşmeden önce konuşuluyordu:

Screenshot_20250612-212643_WhatsApp.jpg

Ernak gelmiş artık. Yalanlamalar vs biraz prosedür, kamuoyu oyalaması... Açıkçası Faruk Koç'un gönderilme şekli şık olmadı. Haliyle o tepki Ernak'a da kaydı.

Radonjic Kızılyıldız'a dönecek deniyordu, Sfairopoulos devam ediyor orada. Orhun da Gs'yi bekliyordur, sezon içinde oraya geçebilir.

Tabii Büyükçekmece ve Merkezefendi'nin devam durumuna göre Ankaragücü ve iLab davet edilebilir. Özellikle bütçeli İstanbul takımları için Ene değerli bir aday.
    En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 12.06.2025, 22:03.
    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Selamlar. Bu x de dönen muhabbet ne? Bizim basket sayfası yöneten birisi tehdit ediliyormuş??
      Bütçemiz ne acaba,kimler nasıl transferler yapılacak ne zaman netlik kazanır. Oğuz'un dediği gibi Menejer kucağına düşecek isek geçmişi aramayiz bu konuda inşallah. Ve tabiki şampiyon yapmış hocanın üstelik prensipte devam edileceği de söylendikten sonra bu şekil ayrılması şık olmadı bencede.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Geçen hafta kulübü üzerinden "Haberler yalan, kimseyle görüşmedim" diyen Ernak dün "Beş takımdan teklif aldım. Seri bitince oturup yönetimle görüşeceğim" demiş.

Biz zaten ilk açıklamaya inanmamıştık Selçuk Hocam.

Mavi gömleğiyle Onuncu Yıl Marşı söyler mi acaba (olmayan) Esenler taraftarlarıyla?

Üst düzeyden kasıt daha pahalı oyuncu mu? Önce geçmiş borçları ödesinler. İlk sezonu Gordon'la geçse ne kaybeder?
        Hocam bence de Ty Gordon devam etmeli ama daha mailyetli birini cakarlar bize
        Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• Ertuğrul Doğan'ın olduğu yerde siz sistemli birşey mi hayal etmiştiniz??
          I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Gokselin gayseyden ayrilmis 1 yilligina takima abilik yapsa nasil olur tecrubesiyle is yapmazmi gelmezmi bize ,bildigim kadariyla trabzon kokenli de..hedef kumede kalmaksa hic macera aramaya gerek yok creek imzalamadiysa bir yerle alin gelin gordonla birlikte ikisi tek basina ligde tutar bizi ha ust siralara oynamaksa ki bence su asamada gereksiz daha borc meselesi duruyorken o zaman farkli strateji belirlemek yeni adamlara gitmek lazim tranaferde..
            1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
            2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
            3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Gokselin gayseyden ayrilmis 1 yilligina takima abilik yapsa nasil olur tecrubesiyle is yapmazmi gelmezmi bize ,bildigim kadariyla trabzon kokenli de..hedef kumede kalmaksa hic macera aramaya gerek yok creek imzalamadiysa bir yerle alin gelin gordonla birlikte ikisi tek basina ligde tutar bizi ha ust siralara oynamaksa ki bence su asamada gereksiz daha borc meselesi duruyorken o zaman farkli strateji belirlemek yeni adamlara gitmek lazim tranaferde..
              Hocam naçizane görüşüm kapıdan içeri bile girmemeli o şahıs..

Yorum

Gokselin gayseyden ayrilmis 1 yilligina takima abilik yapsa nasil olur tecrubesiyle is yapmazmi gelmezmi bize ,bildigim kadariyla trabzon kokenli de..hedef kumede kalmaksa hic macera aramaya gerek yok creek imzalamadiysa bir yerle alin gelin gordonla birlikte ikisi tek basina ligde tutar bizi ha ust siralara oynamaksa ki bence su asamada gereksiz daha borc meselesi duruyorken o zaman farkli strateji belirlemek yeni adamlara gitmek lazim tranaferde..
                ben kokuyu aldim bize gelecek gibime geliyor yoksa 1 sene uzatirdi conconla, ama ben istemem açikçasi, yürüyen concon kendisi, salla gitsin
                Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Anwil kaybetti.

Luke Petrasek, Creek'in Polonya şubesi gibi... Solak, atletik, şutör. Selçuk Hocam gelirken Luke kardeşimi de getirebilir.

İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Tonyalı.

Konya'daki Oğulcan Baykan Şalpazarı'ndan (Takımıyla uzattı, TBL'de devam edecek).

Bu sezonu Ankaragücü'nde geçiren Mithat Can Özalp de Trabzonlu.
                  En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 14.06.2025, 08:11.
                  Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ben kokuyu aldim bize gelecek gibime geliyor yoksa 1 sene uzatirdi conconla, ama ben istemem açikçasi, yürüyen concon kendisi, salla gitsin
                    trabzonsporlu basketci oldugunu sanmiyorum o ise bakarsak durum sıkıntılı hicbir yerli adam almamiz lazim.yararli olur gibime geldi 1 seneligine asolan klubun menfaatleri diye dusunuyorum bu konuda en az 1 sene daha oynar iste yapar gibi tecrubesiyle biz almasak baskasi alacak.klube bir terbiyesizligi saygisizligi olmadiysa profesyonel bakmak lazim olaya
                    En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 14.06.2025, 11:44.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Anwil kaybetti.

Luke Petrasek, Creek'in Polonya şubesi gibi... Solak, atletik, şutör. Selçuk Hocam gelirken Luke kardeşimi de getirebilir.

Tonyalı.

Konya'daki Oğulcan Baykan Şalpazarı'ndan (Takımıyla uzattı, TBL'de devam edecek).

Bu sezonu Ankaragücü'nde geçiren Mithat Can Özalp de Trabzonlu.
                      Selcuk hoca isi kesinmi simdi ne oldu bitti mi geliyormu her kafadan bir ses cikiyor sosyal medyada..

Yorum

trabzonsporlu basketci oldugunu sanmiyorum o ise bakarsak durum sıkıntılı hicbir yerli adam almamiz lazim.yararli olur gibime geldi 1 seneligine asolan klubun menfaatleri diye dusunuyorum bu konuda en az 1 sene daha oynar iste yapar gibi tecrubesiyle biz almasak baskasi alacak.klube bir terbiyesizligi saygisizligi olmadiysa profesyonel bakmak lazim olaya
                        Yerli alalım da bizim oralı olup gs efsosu olanı almayalım derim yoksa haklısın diğer konularda
                        Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• galatasarayli götsenin trabzonspor formasi giyemez. adam olsa trabzonspor'u tutardı.
                          https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            galatasarayli götsenin trabzonspor formasi giyemez. adam olsa trabzonspor'u tutardı.
                            Ben bir şeyleri mi kaçırdım son 15 yılda. Göksenin'in Trabzonspor'a bir yanlışı mı oldu son 15 senede? Profesyonel bir sporcu olarak altyapıdan beri Galatasaray'da oynaması tam olarak nasıl bir sıkıntı teşkil ediyor? Mevcut form durumu konusunda hiçbir fikrim yok bu arada.

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              galatasarayli götsenin trabzonspor formasi giyemez. adam olsa trabzonspor'u tutardı.
                              Ne alakası var... Çocuğun ailesi İstanbul'da. Galatasaray altyapısına vermişler. Oradan yetişip kaptan olmuş, millî takıma kadar gitmiş. Bunun Trabzonspor'la ilgisi ne? Ne yapmalıydı mesela? 2018'de bizim kulüp kapanınca, Gs'de basketbolu mu bırakmalıydı?

Fatih Tekke adam olsa Bjk forması giymezdi. Tolga adam olsa Bjk'de kaptan olmazdı. Güneş adam olsa en sevdiği renklerin siyah beyaz olduğunu söylemezdi. Bunlar ve benzerlerinin futbolda bir karşılığı var da, basketbol için hiçbir anlamı yok.

Bu basketbol takımının sadece renkleri ve adı Trabzonspor. Ruhunun bizle alakası yok. Duygusallıkla burayı hep kaçırdık. En azından benim için böyle. Ot çeken adamı affediyoruz da, Göksenin'in kabahati nedir? Trabzonlu olması mı?
                              En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 15.06.2025, 23:02.

Yorum

• Sosyal medyada ve burda çok acayip yorumlar okuyorum. Hayatı da bu kadar uçlarda yaşamıyorsunuzdur umarım.
                                www.x.com/zykmda

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X