En az 3 transfer daha lazım. iki yerli ve bir yabancı..
3 yerli 2 yabancı desem daha gerçekçi olur
Plan nedir, ne yapacaklar ? bekliyoruz..
Aynen. Ama yabancı transferi yapmayıp gidişata göre lig başladıktan sonra hareket edilecekmiş, öyle demişti başkan. Geçen seneden ders çıkarmamışlar belli ki.
Geçen sezon en sıradan takımları dahi hücumda şov yaptıran bir takımımız vardı. Yapılan transferlerde bu gözetildi mi? Marka isimler, havalı başlangıçlar güzel fakat maç kazanmak başka birşey. Geçen sezon play-off için birçok takımın önünde olduğumuz söyleniyordu fakat toplama bakarsak bunu haketmediğimiz ortada. Tabi sakatlıklar, ortada giden maçlara noktayı koyamayaşımız vb. faktörler var. Bu sezon doğal olarak yine play-off deniyor ki bence 8. sıranın da üzerine çıkmalıyız. Geçen sezondan daha zorlu bir yarış olabilir. Diğer taraftan avrupa maçları olacak. Ted'in düştüğü duruma düşer miyiz? İki tarafı götürecek bir kadromuz var mı? Bu yerli kadro ile rotasyonda sorun yaşamaz mıyız? Randle evet çok iyi katkı verdi fakat ne oldu da son anda transferden vazgeçildi? Daha iyisini alamaz mıydık? Geçen sezon kadroda 5 yabancı bulundurmuşken, bu sezon 6. yabancının alınmaması doğru mu? Birçok soru işareti var, umarım herşey en doğru şekilde planlanmıştır da geçen sezonun çok üzerinde bir sezon yaşarız.
Uluğ kacanikuyla ilgileniyormusuz sacma sapan isler Uluğ gecen sene Paü de fark mi yaratmis da biz aliyoruz
Yeteneğine ihanet eden oyunculardan birisi.. Genç takımlarda izlediğimde çok beğenmiştim kendisini. . Batuhan Karadeniz gibi birşey. . Hep patlama yapması bekleniyor. . Genellikle patlıyor zaten..
Uluğ kacanikuyla ilgileniyormusuz sacma sapan isler Uluğ gecen sene Paü de fark mi yaratmis da biz aliyoruz
Oyle deme kardesim... Ne de olsa kimse tanimiyor. Baskan bir aciklama yapar "Dream Team"i kurduk diye... Herkes yer. Gelsin, o da gelsin. Uc yildir Ikinci Lig'de yasadigi buyuk tecrubeler vardir.
Bu arada Medical Park Spor'un bu transferi hayirli olsun.
O degil de, hani 5+1 yabanci kurali gelince yerli fiyatlari dusecekti. Belli ki dusmemis...
En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 08.07.2014, 15:04.
Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Aynen. Ama yabancı transferi yapmayıp gidişata göre lig başladıktan sonra hareket edilecekmiş, öyle demişti başkan. Geçen seneden ders çıkarmamışlar belli ki
Lig başladıktan sonra hareket etmek çok büyük hatadır.
Bu nasıl planlamadır ? ne söyleyeceğim bilmiyorum, her yıl bu kadar amatörlük yapılmaz.
Basketbolu bilmiyorlarsa bıraksınlar, bilmemek ayıp değildir.
Biz burada boşuna konuşuyoruz!
Yönetimden Adem Ören hareketi bekliyorum ben. Çare Adem Ören
İlkan da Olin ile anlaşmış, büyük ihtimalle Mirsad Türkcan alacaktır takımı, bugün basketfaul'de o iş yattı diye bir haber çıkmıştı ancak bu transferi başka türlü gerçekleştiremezler.
İlkan 4 numara için iyi bir isim olurdu.
En son Murat' tarafından düzenlendi; 08.07.2014, 21:56.
Yorum