Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Basketbol Transfer Dosyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Orta mesafe atsa yeter demiştik. Cooley, şu anda oynanan Pistons maçında üç üçlük denedi, birinde isabet buldu.
    Hangi kanal, sahur öncesi izleyelim.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      NBA TV'de oluyor Ben izlemiyorum ama sarmıyor pek

Yorum

• En az 3 transfer daha lazım. iki yerli ve bir yabancı..
        3 yerli 2 yabancı desem daha gerçekçi olur

Plan nedir, ne yapacaklar ? bekliyoruz..

Yorum

Orta mesafe atsa yeter demiştik. Cooley, şu anda oynanan Pistons maçında üç üçlük denedi, birinde isabet buldu.
          9 sayı 4 ribaund ile bitirmiş maçı Oğuz, ben bakamıyorum maçlara, GM'lerin gözüne girebilecek mi Cooley.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kusura bakma Cihan, gece görmedim mesajını. NBA TV'de yayınlanıyor. Ayrıca birçok link bulunuyor net üzerinden izlemek için.

İlk olarak Sacit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            En az 3 transfer daha lazım. iki yerli ve bir yabancı..
            3 yerli 2 yabancı desem daha gerçekçi olur

Plan nedir, ne yapacaklar ? bekliyoruz..
            Aynen. Ama yabancı transferi yapmayıp gidişata göre lig başladıktan sonra hareket edilecekmiş, öyle demişti başkan. Geçen seneden ders çıkarmamışlar belli ki.

İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            9 sayı 4 ribaund ile bitirmiş maçı Oğuz, ben bakamıyorum maçlara, GM'lerin gözüne girebilecek mi Cooley.
            Geçen seneki yaz liginde yakaladığı istatistiklerle (15 sayı - 9,2 rib - 1,2 blk) talep edilmediyse bu sene işi daha zor.

İtalya onun için en iyi yer.
            Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Geçen sezon en sıradan takımları dahi hücumda şov yaptıran bir takımımız vardı. Yapılan transferlerde bu gözetildi mi? Marka isimler, havalı başlangıçlar güzel fakat maç kazanmak başka birşey. Geçen sezon play-off için birçok takımın önünde olduğumuz söyleniyordu fakat toplama bakarsak bunu haketmediğimiz ortada. Tabi sakatlıklar, ortada giden maçlara noktayı koyamayaşımız vb. faktörler var. Bu sezon doğal olarak yine play-off deniyor ki bence 8. sıranın da üzerine çıkmalıyız. Geçen sezondan daha zorlu bir yarış olabilir. Diğer taraftan avrupa maçları olacak. Ted'in düştüğü duruma düşer miyiz? İki tarafı götürecek bir kadromuz var mı? Bu yerli kadro ile rotasyonda sorun yaşamaz mıyız? Randle evet çok iyi katkı verdi fakat ne oldu da son anda transferden vazgeçildi? Daha iyisini alamaz mıydık? Geçen sezon kadroda 5 yabancı bulundurmuşken, bu sezon 6. yabancının alınmaması doğru mu? Birçok soru işareti var, umarım herşey en doğru şekilde planlanmıştır da geçen sezonun çok üzerinde bir sezon yaşarız.

Yorum

• avrupa maçlarımızı hangi kanal yayınlayacak daha doğrusu öyle bir kanal varmı?
                2010-2011 sezonu şampiyonu trabzonspor

Yorum

• Uluğ kacanikuyla ilgileniyormusuz sacma sapan isler Uluğ gecen sene Paü de fark mi yaratmis da biz aliyoruz
                  Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• İlk olarak exelans_25 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Uluğ kacanikuyla ilgileniyormusuz sacma sapan isler Uluğ gecen sene Paü de fark mi yaratmis da biz aliyoruz
                    Yeteneğine ihanet eden oyunculardan birisi.. Genç takımlarda izlediğimde çok beğenmiştim kendisini. . Batuhan Karadeniz gibi birşey. . Hep patlama yapması bekleniyor. . Genellikle patlıyor zaten..
                    DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                    ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İlk olarak tahsinsever tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      avrupa maçlarımızı hangi kanal yayınlayacak daha doğrusu öyle bir kanal varmı?
                      Onceki senelerde Trt, Sports TV ve 24 temsilcilerimizin EuroChallenge ve Eurocup maclarini alip yayinliyordu.

İlk olarak exelans_25 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Uluğ kacanikuyla ilgileniyormusuz sacma sapan isler Uluğ gecen sene Paü de fark mi yaratmis da biz aliyoruz
                      Oyle deme kardesim... Ne de olsa kimse tanimiyor. Baskan bir aciklama yapar "Dream Team"i kurduk diye... Herkes yer. Gelsin, o da gelsin. Uc yildir Ikinci Lig'de yasadigi buyuk tecrubeler vardir.

Bu arada Medical Park Spor'un bu transferi hayirli olsun.

O degil de, hani 5+1 yabanci kurali gelince yerli fiyatlari dusecekti. Belli ki dusmemis...
                      En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 08.07.2014, 15:04.
                      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Medical Park Spor'un gonderdigi Can Maxim'i Banvit almis. Banvit, Berkay Candan'i da istiyormus.

Banvit bilmiyor bu isi. Altyapi, genc transferler, iyi yabancilar... Medical Park'i ornek almali tez zamanda!

Yorum

• Can Maxim'in Trabzon'a alışamadığı söyleniyordu bakalım Bandırma'ya nasıl alışacak.

Hayırlısı olsun iki Can da gitti elimizden, yerlerine alınan oyuncu da yok maalesef.

Bu takımın en az üç oyuncuya daha ihtiyacı var ama duyan yok.

Yorum

• uluğla falan uğraşıyorsan hiç play off falan deme sen git maximi bırak uluğu al attan in eşeğe bin.hayırlı işler
                            Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

Aynen. Ama yabancı transferi yapmayıp gidişata göre lig başladıktan sonra hareket edilecekmiş, öyle demişti başkan. Geçen seneden ders çıkarmamışlar belli ki
                              Lig başladıktan sonra hareket etmek çok büyük hatadır.
                              Bu nasıl planlamadır ? ne söyleyeceğim bilmiyorum, her yıl bu kadar amatörlük yapılmaz.

Basketbolu bilmiyorlarsa bıraksınlar, bilmemek ayıp değildir.
                              Biz burada boşuna konuşuyoruz!

Yorum

• Yönetimden Adem Ören hareketi bekliyorum ben. Çare Adem Ören

İlkan da Olin ile anlaşmış, büyük ihtimalle Mirsad Türkcan alacaktır takımı, bugün basketfaul'de o iş yattı diye bir haber çıkmıştı ancak bu transferi başka türlü gerçekleştiremezler.

İlkan 4 numara için iyi bir isim olurdu.
                                En son Murat' tarafından düzenlendi; 08.07.2014, 21:56.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X