Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Basketbol Transfer Dosyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzon'du, SIRPzon oldu. (bknz. Beobasket)
    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Yanlış hatırlıyor olabilirim ama Sadri başkan MedyaPark sponsorluk parasının yarısını alacağız diye birşey demişti sezon başında. Var mı öyle birşey?
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yanlış hatırlıyor olabilirim ama Sadri başkan MedyaPark sponsorluk parasının yarısını alacağız diye birşey demişti sezon başında. Var mı öyle birşey?
        eğer Medikal parktan bahsediyorsanız sponsor sadece onlar ama paranın belli bir bölümünü vermişler diye biliyorum...

Yorum

• Evet Medikal Park, yanlış yazdım
          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Geçen sezon başındna beri çok samimi olduğumuz oyuncu topluluğumuzun içine son 3-4 aydır utancımdan giremez oldum. Zira oyuncularımızın ne tür maddi sıkıntılar yaşadığını bilen birisiyim. Onları görünce kendim onlara borçluymuşum gibi hissediyorum. Bundan sonraki yapacak olduğum ilk iş yerli oyuncularımızın hepsine teşekkür etmek . Zira her biri yaparak dökercesine bu camiadan ayrılacak.

kaç aydır buraya 2 satır yazmıyordum. Sabırla atılan adımları bekliyor bir kıvılcım bir ateş bekliyordum. Malesef bu kıvılcım ateş gelmeyecek aksine bizim küllerimizi de yok edecek gibi.

Yazılcak çok şey ama şimdilik susmayı tercih ediyorum zira önümüzde Banvit maçı çok önemli maç.

Hakan Yapar'a katkılarından dolayı , beyefendiliğinden , adamlığından dolayı bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum.
            En son Mustafa Önal tarafından düzenlendi; 28.12.2010, 16:07.
            öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
            MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
            BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• Gerçekten o kadar şey beklediğimiz basketbol takımımızın bu hale düşmesi çok üzücü birşey.
              OSCAR CARDOZO

Yorum

• Allah'tan beterin beteri var.Mersin,Oyak,Erdemir bu sene rezil bir performans gösteriyor.Yine de deplasmanlarda bizim kadar ezilen bir takım görmedim.Bakalım sonumuz ne olacak? Takılmışız bir menajerlik şirketinin kuyruğuna gidiyoruz transferlerde.Bence Cakic çok yetersiz bir oyuncu.Banvit'te iş yapmamıştı zaten.Bizde ne yapacak çok merak ediyorum.Tamam uzun rotasyonunu elbette Avrupalılardan oluşturalım ama bunlardan değil.Snow ligin en berbat oyun kurucusu bence.Ne istikrarlı bir şutu var ne de takımı oynatmayı biliyor.Zayıf takımlarda geçirdiği kariyeri hiç parlak değil zaten.Obasohan'la da kan uyuşması gerçekleşmedi maalesef.Derhal Snow,Obasohan ve Jamison gönderilmeli.Jamison da 35 yaşına geldi artık o zayıf ayakları bu tür sakatlıkları kaldıramayacaktır.Bundan sonra da takım kimyası sağlayacak yabancıları bulup monte etmek çok zor.Run and gun tadında takılacak oyuncularla ne yapacağımıza bakmalıyız.Keşke Chris Lofton veya Sean Marshall tekrar bir Türkiye'ye uzanıp bize dönse çok sevinirdim.NBDL çılgın atan gardların ligi.Avrupa tecrübeli bir iki oyuncu bulabilsek çok iyi olurdu.Tabii bunca sorunun arasında transfer yapmak kaçıncı sıradadır onu da bilmiyorum.
                Tarihte ilk kez yaşandığında trajedi sayılan olaylar ikinci kez yaşanırsa komediye dönüşür.

Yorum

• oyuncuların paralarını verseler bıraz daha iyiperformans ortaya cıkabilir evimizde taraftar gazıyla oynuyorlar ama deplasmanda banane havasındalar...

Yorum

• gidişat hiç içaçıcı değil, bir an önce birşeyler yapılmalı...
                    TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• bir sırp daha geliyor gibi

Igor Milosevic Trabzonspor a çok yakın

Ümit Avcı'nın twitter hesabından bu akşam üzeri ortaya bıraktığı "Trabzon Yunan pasaportlu bir Sırp ile ilgileniyor." yazısını görür görmez...

bunun dışında ali karadenizin bjk den chatman veya m.abi-cevher-cüneyt e. takası da gündeme gelmiş.
                      ancak bugün idmanı takip eden arkadaşların söylediği, ali nin bir yere gitmeyeceği yönünde.
                      En son danger00 tarafından düzenlendi; 31.12.2010, 02:08.
                      3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

• tek skor opsiyonumuz wright var onuda verdikmi 50 sayiyi zor geceriz her mac...
                        İnsan ol evlat!

Yorum

• İlk olarak danger00 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bir sırp daha geliyor gibi

Igor Milosevic Trabzonspor a çok yakın

Ümit Avcı'nın twitter hesabından bu akşam üzeri ortaya bıraktığı "Trabzon Yunan pasaportlu bir Sırp ile ilgileniyor." yazısını görür görmez...

bunun dışında ali karadenizin bjk den chatman veya m.abi-cevher-cüneyt e. takası da gündeme gelmiş.
                          ancak bugün idmanı takip eden arkadaşların söylediği, ali nin bir yere gitmeyeceği yönünde.
                          Sözkonusu sırp mı gelir bilemem ama guard geleceği kesin.
                          Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• * Resmen açıklanmasını bekliyorduk. O ki düşmüş sitelere paylaşalım.

Milosevic haberi doğrudur.

IGOR MILOSEVIC

Doğum Tarihi - Yeri: 14.04.1986 - Belgrad

Boy: 193 (cm)

Kilo: 93 kg

Pozisyon: PG

Alternatif pozisyon: SG

Eski Takımları: 2002 – 2005 Iraklis (Yunanistan)

2005 – 2008 Kızılyıldız ( Sırbistan)

2008 – 2009 Olympiakos (Yunanistan)

2009 – 2010 Marousi (Yunanistan)

2010 - … L. Rytas (Litvanya)

2004 yılında Zaragoza (İspanya)’da düzenlenen U18 Avrupa Şampiyonası’nda 18.0 sayı ve 4,9 asist ;

2005 yılında Moskova (Rusya)’da düzenlenen U20 Avrupa Şampiyonası’nda 10,5 sayı ve 1,9 asist;

2007 yılında İzmir (Türkiye)’de düzenlenen U20 Avrupa Şampiyonası’nda 14,3 sayı ve 3,6 asist ortalamaları yakaladı.

Igor Milosevic, yukarıdaki turnuvalarda Yunanistan milli takımlarında yer aldı.

2008 NBA Draftına katıldı, fakat seçilemedi.

Baş antrenör, D. Sakota ile Kızılyıldız’da birlikte çalışma imkanı bulmuştu.

bknz: www.trabzonbasket.com

*

Ve tabii ki...

Beobasket olmadan transfer mi olurmuş?

"Durmak yok, yola devam"

YORUM: İyi oyuncu ama bir Alex değil...
                            En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 31.12.2010, 09:27.
                            Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Bekliyorduk bir point guard transferi ve yine sırp bir oyuncu alındı.Bakalım işin sonu nereye gidecek.

İyi bir oyuncu Rasiç ile 1-2 oynayabilir. Belki takım düzeni biraz daha yerine oturabilir ama yerli oyunculardan katkı almadan bu iş çözülmez.Rotasyonda bile zorlanırsınız.Sahada en fazla 3 yabancı olabiliyor.Wright ve Ersin dışında oyuna katkı yapan hatta doğru dürüst süre alan yerli oyuncu yok.İlker,Hadi,Caner gibi oyuncuların en azından 10-12 dakika alabilecek kadar performanslarını artırmaları gerekir.

Yanlış hatırlamıyorsam şöyle bir laf vardı hatta M.Murathanoğlu söylemişti sanırım yıllar önce; takımda iki sırp varsa diğer yabancılar gider,üç sırp varsa koç gider(bu sefer koç da sırp gerçi),dört sırp varsa başkan(burada gm olur) gider. Bakalım...
                              ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• İstatistiklerine bakacak olursak bu oyuncu da bize fayda sağlayamayacak gibi.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X