Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Basketbol Transfer Dosyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ayhan Çolak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bagaric in nba tecrübesi de var sanırım.
    o zaman kesin almalıyız..

Yorum

• Öyle bir niyet olduğunu sanmıyorum Cengiz abi..

Eldeki sağlamlarla şu seneyi kurtarmaya bakalım diyeceğim de..

Seneye ne yapacağız? Elde hiç kimse olmadan sıfırdan başlayacağız..

Tüm anlaşmalar 1 yıllık..

Basketbol işi karmakarışık..
      Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• Yapilan transferler var ama katki az simdi adam alsan dert almasan dert. Alsan kimi ve hangi parayla alacan ? eldeki oyunculari ne yapacan ?
        Almasan kalite eksikligi yasayacagiz oda ayri birt dert.

Bana göre en büyük sikinti takim olamamak cok iyi adamlar getirsende takim olamazsan basarili olamazsin.
        Bence bu kadro ile yola devam edip bir takim ruhu olusturup seneyede takim ruhunun üzerine takviye yapmak.

Obashohan desek sezon basi hazirlik döneminde müthis olan adam niye bukadar kötü ? Hadi bizim lig fransadan iyi o ayri ama bukadar verimsiz olmasi normal degil.
        3 sirp oyunculari var kaliteleri okadar kötü görünmüyor fena oyuncular degiler.(Özellikle rasic)(diger 2 sirp oyuncusuda kötü degil)
        Ali K. zaten tartismaya gerek yok.
        Ersin görkem aldigimizda herkes mutluydu herkes olumlu demisti simdi mi kötü oldu ?? Bence kötü oyuncu degil.
        Snow mesela iyi degil gibi görünüyor peki kim getirdi bu adami ?
        Yerli oyuncularda sikinti yasayacigimiz belli Sayin Hakyemez bence bu konuda daha iyi isler yapabilirdi.
        Jamison bence iyi ama sakatlik gecirdi sansizlik oldu.
        Sezon basi evreninde gitmesi dahada kötü oldu zaten yerli oyuncularda sikintiliyken.

Takim yeni kuruldu bu zaten dezavantaj bide sezon basi hic beraber calisamiyinca dahada kötü oldu.

bu sene ligde kalip artik seneye icin iyi bir takim ruhu olusturmak lazim.

Eldekilerin performansini en üst düzeye tasidikdan sonra yeni oyunculara bakmak lazim elimizdekiler bile iyi oynayamazken yenilerini almak bana dogru gelmiyor.
        En son Samet Yildirim tarafından düzenlendi; 27.12.2010, 16:46.
        ...TRABZONSPOR...
        "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• @ Dalibor Bagaric hakkında

Zamanında NBA'e gitmiş yüzlerce Avrupalı büyük umutlardan biri. Sonra olmayıp geri döndü. Avrupa'da belli bir seviyede oynayamadı. Ama potansiyeli olduğu için aylar önce boştayken gündeme getirmeye çalıştım. Oyun tarzı, sertliği, savunma direnci... İdealdi.

Ama talihsizliği bizim kulübün radarındaki menajerlik firmasında olmayışı.

Basketbolda "toplama takım" olmak kötü bir şey değil. Neredeyse her takım, her sene kadrosunu yeniden kuruyor. Geçen yılki Efes'le bu seneki bir mi? Fb bile değişti! Gs'yi, Antalya'yı düşünün. Herkesin öve öve bitiremediği Olin? Aynı işte, yeni oyunculardan kurulu hepsi. (Biliyorduk bunu, hep sabrettik. Sakatlık dedik, fikstür dedik. Ama 11 hafta oldu. Yenilirsin, gayet normal. Peki 30 yemek ne demek? Gece ile gündüz gibi... Şimdi bu takım Banvit'İ mi yenecek demeye çekiniyorum; ne yapacakları belli olmaz.)

Mühim olan kadro mühendisliği! Uygun parçaları bir araya getirebilmek.

Snow-Obasohan uygun parçalar değil. Bunu biz mi abartıyoruz, yoksa yetkililer bu kadarını yeterli mi görüyor; bilemiyorum. Şimdi çıkıp "biz 50 senedir bu işin içindeyiz, dünkü çocuk oturduğu yerden yazıyor" diyebilirler. Haklıdırlar, yaptıkları işlere saygımız var. İyi de hata yapmışlar. Asıl erdem, hatayı kabul edip düzeltmeye çalışmaktır.

Acemiyiz. Yönetimi de, şehri de futbol gibi bakmamalı bu takıma. Futboldaki 30 yılın getirdiği tecrübeyle, basketbolda ikinci ligdeki iki yıl aynı olabilir mi?

Bekledik-bekliyoruz-bekleyeceğiz!

Ama saf değiliz...
          Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Son dakika haberi veriyorum, Hakan Yapar da maddi sorunlardan dolayı takımdan ayrıldı.Ted Kolejliler'le anlaşmış.Trabzon'u da bu sabah terketmiş Hakan.Giderken de 100 milyarlık alacağından vazgeçerek ayrılmış.

Kulübün mali durumu hakkında bilgi veriyor bize bu transfer haberi.

Bu iş bu şekilde ne kadar yürür bilemem.

Şüphesiz Cakic trransferinin de bu olayda etkisi olmuştur.

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Son dakika haberi veriyorum, Hakan Yapar da maddi sorunlardan dolayı takımdan ayrıldı.Ted Kolejliler'le anlaşmış.Trabzon'u da bu sabah terketmiş Hakan.Giderken de 100 milyarlık alacağından vazgeçerek ayrılmış.

Kulübün mali durumu hakkında bilgi veriyor bize bu transfer haberi.

Bu iş bu şekilde ne kadar yürür bilemem.

Şüphesiz Cakic trransferinin de bu olayda etkisi olmuştur.
              Murat takımdaki en sevdiğim adam da gitti üstelik 1. ligden 2. lige, anlayalım yani durum o kadar vahim... peki sen nerden öğrendin? ayrıca maddi duruma bu kadar değiniyoruz ama bjk 3 aydır maaş veremiyor, Antalyanın durumunu bilmeyen yok..
              En son Cengiz Çubukcu tarafından düzenlendi; 27.12.2010, 21:18.

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Murat takımdaki en sevdiğim adam da gitti üstelik 1. ligden 2. lige, anlayalım yani durum o kadar vahim... peki sen nerden öğrendin? ayrıca maddi duruma bu kadar değiniyoruz ama bjk 3 aydır maaş veremiyor, Antalyanın durumunu bilmeyen yok..
                Kaynak bende kalsın Cengiz abi, ama kaynak sağlam onu söyleyeyim, önceden de dediğim gibi geçen seneden beri zamanında ödeyemiyoruz paraları.

Düşünün 100 bin liralık alacağını bırakıp gitmiş Hakan.Oyuncuların canına tak etmiş olabilir Cengiz abi.

Yorum

• Hakan'ın gideceği 1 haftadır konuşulan birşeydi..

Salsa vermiyor bunu ilk kez..

Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• İlk olarak Uğurtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hakan'ın gideceği 1 haftadır konuşulan birşeydi..

Salsa vermiyor bunu ilk kez..

Bu da benden olsun Uğurtan.

Yorum

• Murat sırada inşallah başka oyuncular yoktur...

Yorum

• Bu operasyon bununla kalmaz; devamı gelir!

Bu da benden olsun

NOT: "Adam gibi adam" diyebileceğim oyuncuların başında gelirdi Hakan. İlgili her yazım ve yorumumda kendisine olan sempatimi belirtmiştim. İnşallah onun için iyi olur.

NOT 2: MP Trabzonspor bünyesinde basketbolu bilen kaç kişi var? Merak ediyorum...
                        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• 2. soruna cevap veriyorum Oğuz, one man show Dodo ...

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            2. soruna cevap veriyorum Oğuz, one man show Dodo ...
                            Yarın sabah duyacaklarımız çok daha şaşırtıcı olabilir Cengiz Abi...

Yorum

• Abiler biraz acik konusun ben bu 2.sorunun cevabini hic anlamadim .

Bu arada durumumuz hicte iyi degil...
                              1

Yorum

• Veteran takımımıza gençler lazım!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X