bence arada Hakan, Hadi , Serhat üçlüsünden birini gönderecekler...bu herhalde Serhat olur (sakota tabi ne düşünür bilinemez) ... Caner'in de katkısının olmadığı düşünüldüğünde mutlaka yerli oyuncu alacaklar, tabi almış olmak için mi yoksa gerçekten faydalanmak için mi oyuncu bakacaklar bilemiyoruz...
bence arada Hakan, Hadi , Serhat üçlüsünden birini gönderecekler...bu herhalde Serhat olur (sakota tabi ne düşünür bilinemez) ... Caner'in de katkısının olmadığı düşünüldüğünde mutlaka yerli oyuncu alacaklar, tabi almış olmak için mi yoksa gerçekten faydalanmak için mi oyuncu bakacaklar bilemiyoruz...
Kim bırakır ki iyi oyuncusunu abi? Bonservis ödeyebilecek gücümüz de pek yok gibi.
Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Cengiz abi bahsettiğin oyuncuları göndersek bile oyuncu falan alamayız.Bir kere boşta olan tek bir oyuncu bile yok.Bu oyuncuları gönderdik mi yerlerine bile oyuncu bulamayız valla.
Cengiz abi bahsettiğin oyuncuları göndersek bile oyuncu falan alamayız.Bir kere boşta olan tek bir oyuncu bile yok.Bu oyuncuları gönderdik mi yerlerine bile oyuncu bulamayız valla.
Dodo bu işi beceremedi ben bunu bilir bunu söylerim.
ben daha çok söylüyorum Murat ...hatta Alaeddin hocadan çok kabahat onda...belki geçen sene o gelmeseydi 1. lige çıkamayacaktık ama daha sağlam ve sindirerek gelecektik...
Nereden nereye geldik, şu anda neleri konuşur durumdayız.
Alpella'yı satın aldığımızdaki genç kadromuzdan mademki bugüne bir iskelet taşıyamadık, biz çook daha bunları konuşuruz.
Can Özcan ve Birkan Batuk kesinlikle elde tutulmalıydı. O sene bu iki çocuğu ne yapın ne edin takımda tutun diye söylemediğimiz kimse kalmadı. Bu çocuklar elimizde olsaydı, geçen 3 sezonda makine gibi olmuşlardı.
Şu anki kadro, takım kimyasına uymamış anlaşılan.
Snow sıradan bir oyuncu,
Obasohan tam bir hayal kırıklığı,
Caner bir türlü kendini ileriye taşıyamıyor,
Jamison sakat olmasa şu kadroda kesinlikle ilk 5 oyuncusudur ve iş yapar. Ama sakat, gönderilmesi lazım.
Oyuncu göndersen parasını vereceksin, yeni oyuncu alsan parasını vereceksin.
Bizim elimizde ise şu anda öyle sıcak bir para yok maalesef.
Kısacası nerseinden bakarsak bakalım durum hiçde iyi değil.
Son ağaç kesildiğinde, Son nehir kirlendiğinde, Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...
Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.
ben daha çok söylüyorum Murat ...hatta Alaeddin hocadan çok kabahat onda...belki geçen sene o gelmeseydi 1. lige çıkamayacaktık ama daha sağlam ve sindirerek gelecektik...
Hedefi surekli yukarlara koyan yonetimdi ancak bu islerde tecrubeli olan Dodo'nun bunu yonetime aciklamasi gerekiyordu.
Olin'de Dodo'dan daha tecrubeli birisi var mi, yok ama ilk seneleri olmasina ragmen ligi yukarlarda goturuyorlar.
Yorum