Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Basketbol Transfer Dosyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak winner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sahaya inmeyen Aydın Örs'ün çok fazla bir esprisi olduğunu düşünmüyorum.Aydın Örs koçtur, menajer ya da idareci değil. Bekliyordum zaten fb'ye gitme kararını.Büyük ihtimalle Ertuğrul Erdoğan ile lig devam ederken kısa sürede yollar ayrılacak ve sahaya in denilecek ona. Tanjeviç'i getirirken onu kovmaktan beter etmişlerdi ama o tercini böyle kullandı.Bu olayda hata Dodo'da, kesin konuştu çok umut verdi camiaya ya da Örs onu da feci ters köşe yaptı.

Abi sadece Dodo değil ki, ben Nejat Sayman'a da sordum kesin gelecek dedi, İsmet Badem'e sorduk yüzde 99 gelecek dedi.Onlar bizzat konuşmuş Aydın Hoca ile.Bizi çok fena ters köşeye yatırdı Aydın hoca.Ne diyelim sağlık olsun.

Yorum

• aydın örs ün ezikbahçeden gönderilişini hatırlayanlar vardır. aydın hoca yine de kabul ettiyse söylenecek birşey yok. bu arada vuk un sakat olduğuna dair haberler var,aslı nedir?

Yorum

• Dizinden sakatlık geçirmiş bir süre önce, sağlık testleri yapıldıktan sonra herhangi bir sorun çıkmazsa imza atacak.

Yorum

• resmi sitedeki habere bak nasil yazmış bir süredir bjk ne alaka kardeşim alla bu yeni transfer hangi bölgede oynuyordu
          Eski kullanıcı adı: olikos61
          Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
          Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• İlk olarak Ahmet Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            http://www.trabzonsporbasket.com/Detay.aspx?Id=857

resmi sitedeki habere bak nasil yazmış bir süredir bjk ne alaka kardeşim alla bu yeni transfer hangi bölgede oynuyordu

Beşiktaş'ın elinden bu oyuncuyu kaptık gibi bir ima var haberde ve bence bunda yanlış birşey de yok.

Basketbol takımımız, Vuk Radivojevic’i de kadrosuna kattı.
            Bir süredir Beşiktaş Cola Turka’nın da gündeminde olduğu söylenen 1.95’lik Sırp oyuncu, Kızılyıldız ekolünden yetişti. 5 yıl formasını giydiği Kızılyıldız’da kaptanlığa kadar yükselen 27 yaşındaki guard, 2 yıl da İspanya’da ACB formasını giydi. Crvena Zvezda’da geçen sezon 6.6 sayı ortalamasıyla oynayan Radivojevic’in en büyük özelliği olarak, ilk adımının hızlılığı sayesinde kolayca adam geçmesi gösteriliyor.

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Beşiktaş'ın elinden bu oyuncuyu kaptık gibi bir ima var haberde ve bence bunda yanlış birşey de yok.

Basketbol takımımız, Vuk Radivojevic� de kadrosuna kattı.
              Bir süredir Beşiktaş Cola Turka�ın da gündeminde olduğu söylenen 1.95�ik Sırp oyuncu, Kızılyıldız ekolünden yetişti. 5 yıl formasını giydiği Kızılyıldız�a kaptanlığa kadar yükselen 27 yaşındaki guard, 2 yıl da İspanya�a ACB formasını giydi. Crvena Zvezda�a geçen sezon 6.6 sayı ortalamasıyla oynayan Radivojevic�n en büyük özelliği olarak, ilk adımının hızlılığı sayesinde kolayca adam geçmesi gösteriliyor.
              bu resmi site hani biliyim traftar sitesi değil ki ozaman her aldığımız oyuncu ile ilgilenen takımdan aldık gibi ne bilim acıklamada dersin yazıya ne gerek öle aldık hayırlı olsun

Yorum

• Guard transferini de hallettik.Böylece transferi kapattık sanırım.İyi bir kadro kurduk.Bu kadar etkili isimleri beklemiyordum açıkçası.Transferlerle adımızdan çok söz ettirdik sıra Tbl'de
                -1461 TRABZON-

Yorum

• su eddy gitse de bir oyuncu daha alsak daha iyi olur

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Mustafa , takip etmiyorsun galiba serhat büker kardeşinden sebep kalacak....İsmet Alkan da altyapıdan yetişme zaten....
                    evren buker serhatın kardeşi olduğunu bilmiyordum ama kalsa da rotasyonda süre alamaz bence
                    sadist trabzonsporun mazoşist yaptığı taraftarı

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Abi sadece Dodo değil ki, ben Nejat Sayman'a da sordum kesin gelecek dedi, İsmet Badem'e sorduk yüzde 99 gelecek dedi.Onlar bizzat konuşmuş Aydın Hoca ile.Bizi çok fena ters köşeye yatırdı Aydın hoca.Ne diyelim sağlık olsun.
                      o zaman bunun adına düpedüz satış denir

Yorum

• Fener olmazsa boşta kalmamak için bize gelcekti o yüzden bekletti bizi demek.
                        -1461 TRABZON-

Yorum

• İlk olarak Özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Guard transferini de hallettik.Böylece transferi kapattık sanırım.İyi bir kadro kurduk.Bu kadar etkili isimleri beklemiyordum açıkçası.Transferlerle adımızdan çok söz ettirdik sıra Tbl'de
                          Transfer büyük ölçüde bitti ancak kapandığını sanmıyorum. Lig öncesi hazırlıklarda ve katılacağımız turnuvalarda eksiklere göre rotasyona transfer yapabiliriz.
                          Kusur değil, çare bulun.

Henry Ford

Yorum

• Aydın Örs'den mükemmel bir çalım alkışlıyoruz kendisini
                            .

Yorum

• Aydın Örs bizimle piyasa yaptı kapağı Fener'e attı tebrikler.
                              Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Radivojevic imzaladı!

Beko Basketbol Ligi'nde mücadele edecek Medical Park Trabzonspor, prensipte anlaştığı Sırp oyuncu Vuk Radivojevic ile sözleşme imzaladı.

Bordo-mavili kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, Kızılyıldız ekolünden yetişen 1,95 metre boyundaki Sırp oyuncu Radivojevic ile sözleşme imzalandığı belirtildi.

Açıklamada, 5 yıl formasını giydiği Kızılyıldız’da kaptanlığa kadar yükselen 27 yaşındaki oyuncunun 2 yıl da İspanya’da ACB forması giydiği, Crvena Zvezda’da geçen sezon 6.6 sayı ortalamasıyla oynayan Radivojevic’in en büyük özelliğinin, ilk adımının hızlılığı sayesinde kolayca adam geçmesi olduğu kaydedildi.

www.fanatik.com.tr
                                Yaşamak Direnmektir!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X