inş. son anda bi sorun çıkmaz transferde
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Basketbol Transfer Dosyası
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Sakatlıklar, maddi sıkıntılar derken neşemizi yitirmeyelim arkadaşlar.
Bu hafta, takımımız iki ABDli'sinin sakat olması ve Evren'i yitirmesine rağmen (zaten oyun kurucu da yok) Rixos turnuvasında adına yakışır bir mücadele sergiledi.
Alman takımı Düsseldorf'a son topta kaybedip, Rus Dinamo Moskova'yı yendi. Gs ile ilk yarı başa baş mücadele edip yorgunluk, kadro darlığı ve tecrübesizlikle maçı kaybetti.
Bu turnuvada forma giyen 8 oyuncumuz vardı. İlker-Caner-Hadi-Hakan-Serhat geçen yılki kadrodan, Ersin-Derrick-Mutlu ise yeni transferlerimiz. Genç kardeşimiz İsmet ise süre alamadı ne yazık ki...
Dün gece A. Rasic transferini tamamladığımızı öğrendik, resmi imzalar da atılır en kısa zamanda inşallah.
Şimdi gelelim asıl meseleye...
Maddi sorunlar er-geç çözülür, sonuçta burası TRABZONSPOR!
İşte bu güvenle birlikte, biz TRABZONSPOR taraftarları takımımızda NBA'den bir oyuncu görmek istiyoruz.
Gerçekçi olmak gerekirse süper yıldız filan değil beklentimiz.
Takımımıza tecrübe katacak ve en zayıf olduğumuz "SAF OYUN KURUCU" pozisyonuna ekonomik bir oyuncu iyi olmaz mı? Biraz da Avrupa'yı tanısa hiç fena olmaz...
Tecrübeli?
Ekonomik?
NBA'den?
Avrupa'yı bilen?
İşte o isim:
CHUCKY ATKINS!
Bu sene kontratı biten henüz emekliliğini açıklamamış olan Atkins'i bir seneliğine takımıza katmak zor da olmasa gerek.
Haydi Sayın Hakyemez! Haziran ayında Spormax'te "çok iyi bir oyuncu getireceğiz" sözünüz vardı. Belki Atkins, mükemmel bir oyuncu değil, ama bize katkısı inanılmaz olur. Rasic'i iki numarada da kullanma imkanımız olur. Kenarda otursa sorun olmaz. Mali külfeti de çok değildir.
CHUCKY ATKINS TRABZONSPOR'A GELSİN!
*
Şahsi isteğimi genelleştirdim; kusura bakmayın. Ama böyle bir transfere de kimse hayır demez sanırım...
O zaman; TAM DESTEK HEP DESTEK...Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
İlk olarak bigben tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
yani bu tip emekli adamların ülkemize geleceğini düşünmüyorum,hele trabzon da yaşaması son derece güç. maddi anlamda tatmin edemeyiz,etsek de mutlu edemeyiz. litvanya ekolü ile edirneliler iyi iş yapmış oldu. bizde de gürcistan yada rus ekolü olmalı.
sergey monja
ramunas siskauskas
vitali fridzon
un durumları araştırılmalı.
yine de kampanyayı destekliyorum oguz cugum.
Yorum
-
İlk olarak Ayhan Çolak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyani bu tip emekli adamların ülkemize geleceğini düşünmüyorum,hele trabzon da yaşaması son derece güç. maddi anlamda tatmin edemeyiz,etsek de mutlu edemeyiz. litvanya ekolü ile edirneliler iyi iş yapmış oldu. bizde de gürcistan yada rus ekolü olmalı.
sergey monja
ramunas siskauskas
vitali fridzon
un durumları araştırılmalı.
yine de kampanyayı destekliyorum oguz cugum.
Litvanyalıları seneye bekliyoruz.
Bu geçiş yılında Atkins gibi birisiyle deneyim kazanmanın getirilerini düşünmüştür.
İlk mesajda da belirttiğim gibi, son günlerdeki kara bulutları dağıtalım istedim.
Her şakanın altında bir gerçek vardır amaAkıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
İlk olarak bestrafer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOlin Gençlik hangi transferleri yaptı abi? Bayağı konuşuldu. Araştıramadım af buyrun.
Edit: Seibutis'i almışlar, ona rastladım sadece
Erdal Bibo
Tufan Ersöz
Alican Güney
Seth Deliboa
V. Genivicius
P.Samardziski...Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
İlk olarak bigben tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCan Akın
Erdal Bibo
Tufan Ersöz
Alican Güney
Seth Deliboa
V. Genivicius
P.Samardziski...Aynı zamanda Can Akın, Tufan Ersöz ve Erdal Bibo transferleri de iyi bence.
Ayrıca; Brevin Knight nasıl olurdu acaba? Kendisi deli gibi asist yapabilen bir oyuncu. Ama emekli oldu mu bunu bilmiyorum.
Yorum
-
hazırlık maçı
Olin Edirne (64): Alican Güney 6, Can Akın 3, Hüseyin Doğan 3, Ömer Ünver 12, Caner Ercan 2, Ahmet Kaplan 6, Erdal Bibo, Ege Taşpınar, Lee Dixon 2, Seth Doliboa 5, Predrag Samardziski 3, Simonas Serapinas 10, Vidas Ginevicius 12
burada serepinas ta gözüküyor,denemeye aldılar herhalde..
bu arada üç ismi de ekliyorum dodo abime duyurulur:
-simas jasaitis -hala free agent gözüküyor.
-martynas pocius- gelecek vaadeden litvanyalı şutör.
- mantas kalnietis- o bir genç profesör.2011 litvanya ondan çok şey bekliyor.
En son Miraç Atalay Çiftçi tarafından düzenlendi; 18.09.2010, 14:35.
Yorum
-
Arkadaşlar TBL'de genelde takımların seyirci ortalaması ne kadar oluyor? Takımlar taraflarından ne derece destek alıyorlar? Aliağa Petkim, Olin, Banvit gibi isim olarak eften püften takımlar var. Bizim sırf adımızla bile bunlardan her anlamda daha iyi olmamız gerekmez mi?
Yorum
-
İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar TBL'de genelde takımların seyirci ortalaması ne kadar oluyor? Takımlar taraflarından ne derece destek alıyorlar? Aliağa Petkim, Olin, Banvit gibi isim olarak eften püften takımlar var. Bizim sırf adımızla bile bunlardan her anlamda daha iyi olmamız gerekmez mi?
Ayrıca da basketbolu bilen bir seyirci profili..
Biz hala stadlardan devşirme; laylaylalalalala diye bağıranlardan oluşuyoruz...
Oğuz sıkça söyler:"Serbest atıştaki oooooo niye yapılır mantığını çözemiyorum.."
Biz daha emekleme aşamasındayız.. Şu seneyi hele bir yaşayalım..Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum