Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Basketbol Transfer Dosyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• hayırdır, Sırbistandan Dış Temsilcilik görevi, ünvanı falan mı aldık....
    Hayırlı olsun ne diyelim

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      İstatistiklerine bakacak olursak bu oyuncu da bize fayda sağlayamayacak gibi.
      sakota ısrarla istemiş Murat, vardır bir bildiği...geldiği takım az buz bir takım değil üstelik....

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        sakota ısrarla istemiş Murat, vardır bir bildiği...geldiği takım az buz bir takım değil üstelik....
        Daha önce galiba Iraklıs'ta koçlugunu yaptı oradan biliyor olabilir.Ama çok potansiyelli bir oyuncu olduğunu biliyorum.Gençler şampiyonasında izlemiştim sanırım 2007 yılında yunanistan formasıyla takımın yıldızıydı...

Yorum

• Bence Lynn Greer'in Fb Ülker tarafından serbest bırakılmasını değerlendirilmeliyiz.
          Henüz resmi bir şey yok ama yakında haberi alırız.
          ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• İlk olarak kemalist tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bence Lynn Greer'in Fb Ülker tarafından serbest bırakılmasını değerlendirilmeliyiz.
            Henüz resmi bir şey yok ama yakında haberi alırız.
            Sene başında Lynn Greer'in bol sıfırlı kontratını FBÜ, Avrupa'da hiçbir takıma iteleyemediği için elinde patlamıştı.Yoksa Greer'i daha sezon başında sepetlemişlerdi.Artık Euroleague'de başarı için içeri girmeyi göze alarak kontratı feshedecekler sanırım.Yaşlı ve gamsız bir guard Greer.Bu saatten sonra Avrupa'nın play off hedefleyen takımlarından birine ya da Rusya'ya gider.Milosevic'in serbest atış yüzdesine dikkat ettim.Adam Euroleague'de yüzde 66 ile atıyor.Bir pg için çok düşük bir yüzde. Euroleague'de tanıdık sima tombul kelebek lakaplı Khalid El Amin'i yedekliyordu.Jasikevicius da gelince zaten rotasyonun tamamen dışına düştü.Ben skora katkı yapacak bir pg beklerken benim için bir hayalkırıklığı oldu.Takımda ekstra katkı sağlayacak değil yedek Wright dışında ilk beş oyuncusu bile yok.Eski Mersinli sallapati Dominic James bile bu yoklukta iş yapar.
            Tarihte ilk kez yaşandığında trajedi sayılan olaylar ikinci kez yaşanırsa komediye dönüşür.

Yorum

• İlk olarak omam bıyık tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sene başında Lynn Greer'in bol sıfırlı kontratını FBÜ, Avrupa'da hiçbir takıma iteleyemediği için elinde patlamıştı.Yoksa Greer'i daha sezon başında sepetlemişlerdi.Artık Euroleague'de başarı için içeri girmeyi göze alarak kontratı feshedecekler sanırım.Yaşlı ve gamsız bir guard Greer.Bu saatten sonra Avrupa'nın play off hedefleyen takımlarından birine ya da Rusya'ya gider.Milosevic'in serbest atış yüzdesine dikkat ettim.Adam Euroleague'de yüzde 66 ile atıyor.Bir pg için çok düşük bir yüzde. Euroleague'de tanıdık sima tombul kelebek lakaplı Khalid El Amin'i yedekliyordu.Jasikevicius da gelince zaten rotasyonun tamamen dışına düştü.Ben skora katkı yapacak bir pg beklerken benim için bir hayalkırıklığı oldu.Takımda ekstra katkı sağlayacak değil yedek Wright dışında ilk beş oyuncusu bile yok.Eski Mersinli sallapati Dominic James bile bu yoklukta iş yapar.
              belki o gelince Rasic skora daha fazla katkıda bulunacaktır, bunu düşünmüz olamaz mı sakota?

Yorum

• İlk olarak axelman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Daha önce galiba Iraklıs'ta koçlugunu yaptı oradan biliyor olabilir.Ama çok potansiyelli bir oyuncu olduğunu biliyorum.Gençler şampiyonasında izlemiştim sanırım 2007 yılında yunanistan formasıyla takımın yıldızıydı...
                Iraklis'te değil, Kızılyıldız'da birlikte çalıştılar.
                Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  belki o gelince Rasic skora daha fazla katkıda bulunacaktır, bunu düşünmüz olamaz mı sakota?
                  Pek fazla ihtimal veremiyorum aslında.Belki Snow'un gitmesiyle daha fazla şut kullanıp istatistiklerini düzeltme şansı olacaktır ama Rasic kariyerinin hiçbir döneminde oynadığı takımların skor opsiyonu olmadı zaten.Kendisi bir makine düzeneğinde işleyen Partizan'da ve Sırbistan milli takımında takımın balansını ayarlayan oyuncuydu.Geçen sene McCalebb ve Teodosic'le oynayan Rasic için Snow ile oynamak nasıl bir kabustur acaba? Sorunumuz sistemsizlik sorunu.Tek ümidim herkesin rollerinin kesin olduğu bir Sırp sisteminde takımın bir nebze olsun kendini yukarıya çekeceği.Yine de dış şut tehtidi sıfıra yakın bir takım olarak çok zorlanacağımız.Bunun için yedekten de gelecek olsa bir Chris Lofton'a ihtiyacımız var.
                  Tarihte ilk kez yaşandığında trajedi sayılan olaylar ikinci kez yaşanırsa komediye dönüşür.

Yorum

• Şuan için çok şey beklememek lazım takımdan.

Bu transfere de sadece elzem olarak bakıyorum. Düşmemek adına.

Yoksa daha öte hedefler çok uzak çok hemde.

Sandığınızdan çok daha büyük ve ciddi sorunlar var kulüpte...
                    Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• At 6-4 Igor has very good size for a Point Guard and is an average athlete by NBA standards, as mentioned above he doesn’t move well laterally, but he has a quick first step and decent overall floor speed. He has solid strength for his age and his frame should handle the necessary weight he’ll need. Milosevic compares favorably to two known Serbian guards - Igor Rakocevic and Milos Vujanic, but his outside stroke is not on their level. That is one of the reasons why Igor is having less success then those two so far in his career. Milosevic has the talent to get drafted in the 2nd round, but he will have to raise his production and get consistent playing time in order to get attention from NBA teams.

Milosevic is a good ball handler, and gets minutes at the point guard position in Europe, but plays more like an undersized shooting guard for the most part. He shot the ball fairly well during the practices, but his shot wasn’t falling during the game. Milosevic made a nice drive early in the game, making his way past the much taller Kevin Durant, and scoring a layup. That layup along with a three pointer was the entire output of Igor’s offense during the Hoops Summit. When handling the ball, Milosevic displayed limited court vision, and made some bad decisions, which led to 6 turnovers for the game. He was lost a lot of the time on defense as well, as he was physically unable to keep up with the more athletic guards of the U.S. Team. His lack of point guard skills and physical attributes will probably keep Milosevic in Europe throughout his entire career.
                      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Yerli oyuncularımızdan bir tanesi daha takımdan ayrılmak üzere, bakalım neler olacak.

Yorum

• İlk olarak Uğurtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Şuan için çok şey beklememek lazım takımdan.

Bu transfere de sadece elzem olarak bakıyorum. Düşmemek adına.

Yoksa daha öte hedefler çok uzak çok hemde.

Sandığınızdan çok daha büyük ve ciddi sorunlar var kulüpte...
                          Tamamen katılıyorum.Küme düşmek çok büyük bir prestij kaybı olur ve Trabzonspor'un futbol dışı branşlara bakış açısını tamamen negatife çevirir.Konuşulacak çok mesele var transfere kadar.Sanırım kulüpte mutlu olan ve kaostan uzakta duran sadece yabancı oyuncular.Söyleyecek çok şey var ama buradaki birçok kişi zaten sorunları sezebiliyor.Malumu ilam etmenin gereği yok.

Yorum

• Özellikle ceza şutu atamamak Wright'in üzerindeki yükü çok artırdı ve rakipler sürekli gömülerek ona ikili,üçlü yardım getirdi.

1-2 oynayacak Rasiç-Miloseviç ikilisi hem guard pozisyonunu hem de Wright'i rahatlatabilir.
                            ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• Geçen sene Türk Telekom'da iyi iş çıkaran Ricky Davis Çin'deki takımı Jiangsu'dan ayrıldı.

2-3 pozisyonuna atletizm katabilecek bir oyuncu olurdu.

Yorum

• sadece o degil steve francis de kovuldu Cin den

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim