İlk olarak Maniack61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Türkiye Basketbol Ligleri
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
fenerbahce son hucumdan once top kaptirdiginda yorumcu resmen " aaa haydi"
dedi. Bu kadar mi tarafli olur bir ulkenin basini. sanki skyturk degilde fbtv de izledik maci .bu serinin en güzel tarafi seriyi 2-0 dan kaybeden fenerlilerin yüz ifadesi
Çalınan her kapı hemen açılsaydı; Beklemenin, ümidin, sabrın ve susmanın ne önemi kalırdı.
Yorum
-
İlk olarak 4EVERTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSinan Güler'e atmadı yahu , Charles Smith'e attı ?En son ilhan tarafından düzenlendi; 18.06.2009, 07:55.
Yorum
-
Maç Abdi İpekçi'de ve böyle bir maça bir elin parmakları kadar polis... Efes Pilsen'li oyuncuları daha başka nasıl baskı altına alınabilirdi bilmiyorum. Yazıklar olsun sebeb olanlara. Kendilerinin ne olduğunu bir kez daha gösterdikleri için, insanlıktan gram nasibini almamış fenerbahçe taraftarını da ayrıca tebrik ediyorum.Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √
Yorum
-
O ezikler için söylenecek çok şey var ama burda söyleyemem. Yenilgiyi hazmedememek bu olsa gerek. Şimdi bunlara verilecek cezayı bekliyorum bakalım kaç maç ceza alacaklar.
Teşekkürler Efes'im 2-0 dan seriyi çevirmek kolay değildi ama sen zoru başardın.Ezikleri yerle br ettiğin için tekrra teşekkürler.
Şampiyonluk hakkındı,söke söke de oldun...
Yorum
-
Ben bizim çocuklara teklif ettim gelin Efesi destekleyelim diye maç biletlerinin fiyatına baktım biletix'den
febe bileti 10 lira öğrenciye 5 lira
Efes bileti 110 lira!
Hatta günün eğlencesi başlığında link paylaştım."Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."Ali Kemal Denizci
Yorum
Yorum