Kim gelirse gelsin, 3-4 başarılı sonuçtan sonra ne anası kalacak, ne babası. Twitter baktım da, insanlar Şenol Güneş'e küfür ediyor lan. "Sen kimsin? Sen Trabzonspor için ne yaptın da, Şenol Güneş'e küfür edebiliyorsun" diyesim geliyor. Sonra vazgeçiyorum. Gamze'nin dediği gibi, denizde kum, bizde hoca.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yönetime Yönelik Eleştiriler...
Daraltma
X
-
Daha öncede kısmen dile getirmiştim sezon başından beri oynadığımız oyun bir şeye benzeseydi yönetim çoktan TFF'ye karşı yeni bir savaş ilan etmişti. Ama halimiz ortada olduğundan onların da sesi bir noktaya kadar çıkıyor. Ali Ece'ye de helal olsun "hakemlerin verdiği kararların Trabzonspor'un TFF ile girdiği mücadele neticesinde şekillendiği apaçık ortada" dedi...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYılmaz Vural gelsede şu Barış Özbeki 5 öğün tokatlasa ne güzel olurdu......
Yorum
-
Geretz para sever olarak tanınıyor. Eğer Şenol hoca bırakmayı düşünüyorsa yerine Mustafa Reşit Akçay, Co Adriaanse, Zico gibi adaylar uygun olur diye düşünüyorum. Yarımcıları da Fatih Tekke, Osman Özköylü gibi isimler olabilir. Gelecek olan ismin altyapıda reform yapması şartTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
orunu sadece teknik direktör sorunu olarak görürsek , bu kısır döngü bir 30 sene daha devam eder.
Futbolculardan verim alamıyoruz. Bunun sebebi de şehir. Şehir bekar oyunculara göre değil.
Genç bekar bir oyuncu olduğunuzu düşünün. Paranız var. Audi Q7 ye biniyorsunuz ya da Ferrari ye.
Populersiniz Trabzonda mı yaşamak isterseniz Istanbul da mı ?
Selçuk, Burak,Olcan gibi küçük burjuvaları takımda tutamazsınız.
Bize evli, çocuklu oyuncu lazım. Ya da Umut gibi mütevazi oyuncu lazım.
Colman dan niye verim aldık senelerce ? Çünkü adam evli ve çocuklu.
Onunda şimdi okul problemi baş gösterdi gerçi.
Bize evli çocuklu mütevazi oyuncular lazım.
Transfer kriterimiz bu olmalı.Şenol Güneş , iyi ki varsın hocam.
Alex Ferguson Manu ya ilk geldiğinde takımı 11.
2. senede 2. yapmış. 3. sene de yine 11. yapmış.
Bize gelseydi Allah muhafaza futboldan anlamıyo diye teneke takarak kovardık.
Yorum
-
İlk olarak oflukaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehasan yener geçen haftalarda sahada kimseye ezilmedik demiş bjk son 10 dk hariç iyi tamam güzelde kimi ezdin ?Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum