Bursa bile 1 yılda stat yaptı bizde 5 yıldır yapıyoruz halen daha.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yönetime Yönelik Eleştiriler...
Daraltma
X
-
İlk olarak bkandil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKimden yönetici olur?
Ülkedeki spor kulüplerinin yöneticilerinin büyük çoğunluğu müteahhit, kuyumcu, oto galerici, bankacı, fabrikatör, holding sahibi, v.s. gibi futbolla uzaktan yakından alakası olmayan iş grubundan insanlar. Hatta boş gezenin boş kalfası olan (işi gücü ne olduğu belli olmayan) insanlar bile yönetimlerde -tüm kulüpler için geçerli- yer alabiliyorken, kuyumcudan neden yönetici olamıyor?
Nevzat Şakar'dan yönetici olmaz diyebilirsiniz mesela. Ama bütün meslek erbabını işin içine katmak pek doğru değil zannımca...
ülke futboluna bak, takımlarımızın haline bak, benim aklımda olan fikir başkan hariç yönetimin %90 lık kısmını yabancı yerli futbol geçmişi olan insanlardan oluşturmak.. başarılı olur mu olur, kanunlar buna imkan tanıyormu bilmiyorum, ama bu sistemin yürümediği ortada,
düşünsenize sportif direktörün veya alt yapıdan sorumlu olan kişinin luis figo olduğunu, tamam belki abartıyorum ama buna benzer isimler olabilir, bugün luis figo'ya veya benzerlerine 1,5 milyon euro ver yıllık adam koşa koşa gelir eminim..Şampiyon yap bizi cehennemde yak bizi...
Yorum
-
fayda/ücret dengesi denilen şey türkiyede yok....................
bugün ben işe gitmesem direkt uyarı verirler, ücretimide ödemezler, iyi çalışmazsam gözümün yaşına bile bakmazlar burda, direkt kapı önü, çünkü sırada bekleyen o kadar çok kişi varki, bugün sen Adriana milyonlarca euro sayarken verilen ücrete göre sana ne kadar katkı vereceğini az çok hesap ettinmi,
cevap : etmedin, çünkü kulübün parası ya tutarsa, bir kere seyrettinmi bu futbolcuyu, bence hayır...
neyse çok uzatmaya gerek yok, yapılanların hepsi yanlış, transferler yanlış,yapılanma yanlış, verilen ücretler yanlış, kısacası durum hiç iyi değil...Şampiyon yap bizi cehennemde yak bizi...
Yorum
-
Bugün Trabzonspor'u ziyaret eden milletvekili Umut Oran'ın Aziz Yıldırımla ilgili sözleri:
-Doğrusu ben Aziz Yıldırım'ın neyle suçlandığını anlamadım. Kendisi de bilmiyor, şaşkın. Ama kendine güveniyor. Ortada bana göre de somut bir delil yok. Baştan söylenenler, açıklanmış olan birçok unsur, iddianamede yer almadı. Tutarlılık yok...
--------------
Bu tür kişileri kulübe sokup, forma hediye edenleri kınıyorum. Hiçbir siyasi parti lideri ya da yöneticisinin Trabzonspor Kulübünden içeri adım atamaması lazım.
Yorum
-
'''
Doğrusu ben Aziz Yıldırım'ın neyle suçlandığını anlamadım. Kendisi de bilmiyor, şaşkın. Ama kendine güveniyor. Ortada bana göre de somut bir delil yok. Baştan söylenenler, açıklanmış olan birçok unsur, iddianamede yer almadı. Tutarlılık yok'''
diyerek şikeci fenerbahçe için kendini yıpratan azılı Trabzonspor düşmanlarını kulübe davet eden eski chp il başkanı nevzat şakar'ın yaptığı aymazlıktır,terbiyesizliktir,Trabzonspor düşmanlığıdır!!!!
Yorum
-
İlk olarak TameRHan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle'''
Doğrusu ben Aziz Yıldırım'ın neyle suçlandığını anlamadım. Kendisi de bilmiyor, şaşkın. Ama kendine güveniyor. Ortada bana göre de somut bir delil yok. Baştan söylenenler, açıklanmış olan birçok unsur, iddianamede yer almadı. Tutarlılık yok'''
diyerek şikeci fenerbahçe için kendini yıpratan azılı Trabzonspor düşmanlarını kulübe davet eden eski chp il başkanı nevzat şakar'ın yaptığı aymazlıktır,terbiyesizliktir,Trabzonspor düşmanlığıdır!!!!ıslak imza....
Yorum
-
Her zaman söylüyorum. Zaman zaman kızsakta, Trabzonspor tarihinin en iyi iki üç başkanından biri de Sadri Şener dir.
Sadri Şener yönetiminin bezen hatalar yapmasının başlıca sebebi, Sadri Şener'in hep yalnız mücadele vermesidir.En son okg_53 tarafından düzenlendi; 01.11.2012, 14:41.Teşekkürler cesur insanlar Erman Toroğlu ve Uğur Meleke
Gâfil ne bilir neş've-i pür şevk-i vegâyı, Meydân-ı celâdetteki envar-ı sefâyı.
Merdân-ı gazâ aşk ile tekbirler alınca, Titretti yine rûyı zemin arş-ı semâyı.
Allah yolunda cenk edelim, şan alalım şan. Kur'an da zafer vâdediyor hazreti Yezdân.
Yorum
-
İlk olarak cakalkerem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizde 5 tane Oğuzhan varda oynatan yok malesefArafilboylu
Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...
Yorum
-
neden hocam diğerleri yanlış yada yanlımı yazıyoruz sence?
Ben sadece Trabzonspor'un iyiliği için yönetimi ve hocayı eleştiriyorum....
Bir sürü para verilipte yararlanılmayan yabancı futbolcu pazarı olan, tek ve en büyük heyecanı futbol olan bir şehri futbola küstürenlere kızıyorum ve onları eleştiriyorum diye mi bana katılmıyorsunuz....
O kadar gencimiz varken 1 tanesini zar zor takıma sokabilen hocaya kızıyorum diyemi katılmıyorsunuz....
Şampiyonlar liginden gelen para, şike yılında kazanılan bir sürü para, tv gelirleri reklam gelirleri, HES ten gelen paranın , Kartal sahilyolunda ki benzin istasyonundan gelen paraların nelerlerde olduğunu sorguladığımız için bana katılmıyorsunuz....
4 yılda yapılan 180 milyon dolar borcun nasıl yapıldığını sorduğumuz için mi katılmıyorsunuz...
Bu maçta yanlış oyuncu değiştirdik herhalde diyen hocayı eleştirdik diyemi katılmıyorsunuz....
Neyse tabii ki katılıp katılmamak sizin düşünceniz saygı duyarım....
Ama ne bu yönetim ne de bu takım bana ışık vermiyor, zevkli bir maç izleyemiyorum.....
Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum