Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ahmet Kuru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Başkanın herşeyiyle millet eleştirdi. Şimdi konuşması ile eleştirmeye kalkıyor. Ulan o senin kültürün ile konuşuyor.neyini eleştiriyorsun hadsiz? Demezler mi adama ? en azından ben derim...

Bu tarzda olan taraftarlara inat gidip sarılasım geliyor Başkana .
    güzel imza ile uygun bir yorum !!!!!
    13 Vitor Hugo

Yorum

• İlk olarak cyberentalpi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      güzel imza ile uygun bir yorum !!!!!
      anlamadım?
      Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
      Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• Başbakan'ın "şike yoktur" demediğini söyleyen vatandaşa sormak lazım şikeden dolayı Avrupa'da bunca cezalar verilmişken "şike vardır" demiş midir muhterem başbakanınız?
        “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
        Malik bin Dinar

Yorum

• Taraftarı aptal yerine koyan böyle bir yönetim gelmedi. Madem para yok alamayacağız deyin. Ve çekin gidin. rezil ettiniz verilen sözler tutulmuyor...
          En son UğuR tarafından düzenlendi; 06.01.2014, 11:06.
          hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Trabzonda güneş açınca da benim gidip başkancağıza sarılasım geriliyor.

Yeterki nefes alayım. Nasıl olsa kimisine sarılmak için kimisine oy vermek için bir sebep bulurum.

Koyverdim gitti trabzonspora.

Yorum

• Sadri Şener zamanında kötü yöntetiliyorduk hemde çok kötü yönetiliyorduk....

Şimdi ise yönetilmiyoruz hemde hiç yönetilmiyoruz.... korkunç bir yönetim boşluğu var....
              Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Sadri Şener zamanında kötü yöntetiliyorduk hemde çok kötü yönetiliyorduk....

Şimdi ise yönetilmiyoruz hemde hiç yönetilmiyoruz.... korkunç bir yönetim boşluğu var....
                Bu yönetim sabri sarıoğluysa, Sadri Şener messi dir messi.
                Tengri Biz Menen

-Aga önemli olan memleket meselesi yani, yoksa varya...
                -Tabi lan manyakmısın.

Yorum

• BEN SADRI SENERIN gıtmesıne karsıydım herkez burada ıstıfa dıye bagırırken yapmayın dıyordum ve bır dunya laf yıyordum sımdıde dıyorumkı ihonun arkasında durun aynı sey olacak.. ve unutmayın gelen gıdenı daima aratacak ben bıldım bılelı takımımızda ısler bu sekılde yuruyor...
                  Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• 2001-2003 yılı arasında Trabzonspor Kulübü Başkanlığı görevi yürüten Özkan Sümer, Hacıosmanoğlu’nun Başkanlığa seçildiği tarihe kadar kulüp bünyesinde maaşlı olarak çalışıyordu.

Hacıosmanoğlu’ nun Başkan seçilmesi ve göreve başlamasının ardından kulüp ile bağları kesilen Özkan Sümer, harekete geçti.

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’na karşı derinden çalışmalar yürüten Özkan Sümer, Başkana muhalefet yapan herkesle bir araya gelmeye devam ediyor.

Trabzonspor Başkanına muhalif kalemlerden Hasan Al’ın da katıldığı, İstanbul Bağdat Caddesinde bir kafeteryada gerçekleşen kahvaltılı toplantıda Hacıosmanoğlu’na karşı sert eleştiriler yapılırken, Hacıosmanoğlu’na karşı yıpratıcı planların yapıldığı iddia edildi.

Trabzonspor Başkanına karşı sert bir tutum sergileyen Bordo Mavi Net oluşumunun yöneticilerinin de yer aldığı kahvaltı sonrası, Özkan Sümer’in isteklerinin geri çevrilmediği öğrenildi.

Kaynak hiç bir şekilde güvenmediğim bir yer fakat BMN'i neden bu konuya dahil ettiklerini anlamakta güçlük çekiyorum açıkçası.
                    En son cewat tarafından düzenlendi; 13.01.2014, 10:53.
                    Sadece Trabzonspor..

Yorum

• Trabzonspor nasıl bir gelecek istiyor bu sorgulanmalı. Ondan sonra bu beklentiyi karşılayacak insanlar yönetime getirilmeli. Yoksa orası çiftliğe dönmeye devam eder. Olan taraftara olur, başkasına olmaz
                      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Derin Trabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu yönetim sabri sarıoğluysa, Sadri Şener messi dir messi.
                        o kadar da değil abi....

klübü neredeyse iflas noktasına getiren ve Hacıosmanoğluna bile muhtaç hale getiren en önemli aktördür Sadri ŞENER.....

Yani Hacıoanoğlu kara kaşıkta Sadri ŞENER AK kaşık değil hemde hiç değil.....
                        Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak cewat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          2001-2003 yılı arasında Trabzonspor Kulübü Başkanlığı görevi yürüten Özkan Sümer, Hacıosmanoğlu’nun Başkanlığa seçildiği tarihe kadar kulüp bünyesinde maaşlı olarak çalışıyordu.

Hacıosmanoğlu’ nun Başkan seçilmesi ve göreve başlamasının ardından kulüp ile bağları kesilen Özkan Sümer, harekete geçti.

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’na karşı derinden çalışmalar yürüten Özkan Sümer, Başkana muhalefet yapan herkesle bir araya gelmeye devam ediyor.

Trabzonspor Başkanına muhalif kalemlerden Hasan Al’ın da katıldığı, İstanbul Bağdat Caddesinde bir kafeteryada gerçekleşen kahvaltılı toplantıda Hacıosmanoğlu’na karşı sert eleştiriler yapılırken, Hacıosmanoğlu’na karşı yıpratıcı planların yapıldığı iddia edildi.

Trabzonspor Başkanına karşı sert bir tutum sergileyen Bordo Mavi Net oluşumunun yöneticilerinin de yer aldığı kahvaltı sonrası, Özkan Sümer’in isteklerinin geri çevrilmediği öğrenildi.

Kaynak hiç bir şekilde güvenmediğim bir yer fakat BMN'i neden bu konuya dahil ettiklerini anlamakta güçlük çekiyorum açıkçası.
                          Özkan Sümer'le futbol dolu bir kahvaltı edildiği doğru da gerisi tamamen işkembe-i kübradan sallamasyon.
                          BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Şike sürecinin en hararetli zamanlarında şike medyasının önde gelen tuvalet kâğıtlarından hürriyet'te köşe yazarlığı yapan bilin bakalım kimdi?

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Özkan Sümer'le futbol dolu bir kahvaltı edildiği doğru da gerisi tamamen işkembe-i kübradan sallamasyon.
                              Tahmin ettiğim bir şeydi aslında ve hiç şaşırmadım. Sağol abi bilgi için.
                              Sadece Trabzonspor..

Yorum

• * Allahını seven göstersin Hangi Yönetim ?

* İHO'nun yaptığı geri vitesleri saymaya kalksam Dünyayı 3 kez felan dolaşır herhalde...
                                Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                                Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                                ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X