Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ben artık ceza almak istiyorum. TRABZONSPOR forvetsiz Trabzon'da taraftarı kanser eder. EN iyisi saha kapatılsın falan filan...

Yorum

• yönetimin "sözünün eri olmak ", şeffaflık, basiret, doğru konuşmak-yalan söylememek gibi konularda en hafif ifadeyle aciz kaldığını düşünüyorum
      "Bakkaldan dondurma çalarken yakalanan ama içinden çıkan bedavasının hakkı oldugunu savunan çocuk Fenerbahçelidir"
      (ALINTIDIR)

Yorum

• yönetim şike konusunda sınıfta kaldığını gördükten sonra transfer konusu beni çok etkilemiyor
        beşikdüzü_akkese

Yorum

• Sonuna kadar hakettiğimiz 2010-11 Türkiye Süper Lig Şampiyonluk Kupası'nın bize verilmesi sözü karşılığında Demirören'e destek olunması bir nebze anlaşılabilir. Diplomasi dersiniz, peki derim.

Hatta durumunuzu Galatasaray ile karşılaştırıp "kurullara ben adamımı soktum, avantajlıyım" diye yüceltip avunursunuz.

Fakat şikeci güruhun dilinden konuşursak, yani "adli süreç tamamlanınca" tekerlemesinin mazide hoş bir seda olarak antikalaştığı, ligin başlamasına birkaç günün kaldığı şu günlerde hala TFF'ye karşı yaptırım uygulatamıyorsan...

Bırak demeyeceğim çünkü çok bıraktın çok geri geldin.

O yüzden en azından o kurullara soktuğun adamları geri çek, görevi bıraktır. Neye yarayacak dersen; boş boş oturmaktan iyidir. En azından o koltuklarda birileri varmış deriz. İnsanlar transfer beklentisinden sıyrılır, gündem değişir...

Haa... Sahi ya, son TFF Genel Kurulu'nda Galatasaray, Ordu, Kayseri ile birlikte devirecektiniz Demirören'i, ne oldu o iş?

Yine mi hüsran sayın Başkan ve arkadaşları?

Allah aşkına, bize söz vermeyin. Benim için kıymeti yok da, yaşı daha küçük Trabzonspor sevdalıları o sözlere inanıyor. Meraklanıyor, bekliyor ve her defasında hayal kırıklığına uğruyor.

O çocukların heveslerine ve Trabzonspor sevgisine yazık etmeyin...

NOT: Kombine bilet almadım. Yeni sezon formam da yok. Sizin kriterlerinize göre taraftar pardon müşteri de sayılmam, bu sebepten ötürü söz söylemeye hakkım da yoktur belki.
          En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 13.08.2012, 19:18.
          Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Yönetim kendine bir düşman yaratma derdinde.
            Transferdeki faciayı TFF'ye saldırarak unutturmaya çalışıyorlar.

Yorum

• İlk olarak Suha tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              yönetim şike konusunda sınıfta kaldığını gördükten sonra transfer konusu beni çok etkilemiyor
              Haklısın .Yönetim şike konusunda sınıfta kaldı.Şike yapmadıkları için değil mi?
              Ne insanlar var ya!!!
              Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• Suçlu olanlar esip gürlüyor
                sen bir korkak gibi susuyorsun.
                salı günü ne diyecek çok merak ediyorum aziz yıldırıma
                ben olsam ''Çıkalım bir programda yüzyüze bunları konuşalım'' derim.
                Kupamı verin de kupamı verin.
                içi boş söylemler ne kadar etki getirdiğini 13 aydır görüyoruz
                ölümüne trabzon !

Yorum

• Yonetime ortak kizginligimiz senol hocaninda tespitleriyle sabit olan forvet ve stoper transferlerinin yapilmamasidir.insallah bir aksilik olmadan bu bolgelerde aksama olmadan videoton macini atlatiriz,allah korusun asla olmasini dusunmuyoruz ama elenirsek bu yonetimi kimse o koltukta oturtmaz.

Yorum

• İlk olarak Suha tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    yönetim şike konusunda sınıfta kaldığını gördükten sonra transfer konusu beni çok etkilemiyor
                    Şike konusunda nasıl sınıfta kalmışız ya?
                    Bir açıkla da öğrenelim bakalım?
                    RTE'sinden, Fedrasyonuna, iş adamlarından, Trabzonlu godamanlara kadar herkes Fb'Yi destklerken, tek başına ne kadar daha savaşacak adam?
                    Başkan biteceğini bile bile, Cas'a buşvurur ise o zaman efsane başkan olacak benim için.
                    Yemişi transferini...

Yorum

• şike konusunda yönetime yapılacak bir eleştiri yok
                      yönetim davaya katıldı,ve yapılması gereken buydu
                      bunun anlamı şu:eğer yargıtay cezayı onarsa,biz taraf olduğumuz kişinin yanında(savcılık oluyor bu) ilgili kurumlara ve devlete başvurarak zararımızın tazmin edilmesini isteyebiliriz.bu çok önemli.katılma talebinni kabul edilmesi kırılma noktalarından biridir.hakkımız bu şekilde arayacağımızın bir göstergesidir.yönetime her fırsatta çemkirsemde bu hareketlerini takdir etmek lazım

ayrıca yönetim şike işlerine bulaşmadı diye kesinlikle yönetimi alkışlamam.

transfer,zemin ve stad konusunda eleştiren arkadaşlarımızın hepsinin eleştirilerine katılırım.çünkü yönetim olarak baktığımızda yönetim gerçekten sınıfta kaldı.ama şike konusunda değil.çünkü şike konusunda ipler tam anlamıyla bizim elimizde değil.uefanın bu konuda sessiz kalması,hukuk sürecinin oldukça uzun olması bizi ve yönetimi yıpratacak ama taraftarın yönetimin şike konusunda elinin kolunun bağlı olduğunu bilmesi çok önemli.her gün siteden açıklama yapamıyorlar,çünkü biri adil yargılama sürecini etkilemeye yönelik dava açabilir.kazanacakken kaybetmemek gerekli.

ancak tekrar söylüyorum şike konusudnaki neredeyse bütün futbol yönetimi konusunda benim için sınıfta kalmıştır yönetim.
                      şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• Transfer konusunda bazen sinirleniyorum falan da. Ne bileyim içim el vermiyor başkana kızmaya. Seviyorum başkanı, benim gözümde efsane kendisidir. Adamın üzerine tüm Türkiye geldi, geliyor (sadece rte bile yeter zaten. tek adam(!) ya kendisi.) eksiklikleri oldu, oluyor ama karşısında kimler var görüyoruz, nelerle tehdit ediliyor bilmiyoruz. Bizden de yeteri kadar destek görmediği aşikar. Kendi yönetim kurulunun içinde bile ne çatlaklar var adamın. Ben başkana suç bulamıyorum. Eksikleri var, ama kendisini seviyorum.

Yorum

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Haklısın .Yönetim şike konusunda sınıfta kaldı.Şike yapmadıkları için değil mi?
                          Ne insanlar var ya!!!
                          kalmadımı sence,,,kulubü ağlama duvarına çevirdiler

peki MAA ve YD nü desteklemelerine ne diyeceksin,,,,,

ve gelinen sürece
                          Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                          Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Hasan yener neden hala istifa etmedi onun icin Trabzondan daha cok arkadasi ufuk özerten önemliydi. Zaten yapmadiklari transferler yüzünden takim kötü sonu almaya basladiginda taraftar ne yapacagini iyi bilir. Biz fb gibi biat etmeyiz hata varsa elestir yoksa alkislariz
                            Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Siz hepiniz ben tek edebiyatına gerek yok. Namuslu kalmak vazifedir.
                              Bunun için kimseye nişan takacak halimiz yok.
                              Hakkımız yeterince savunulmadı.
                              Birileri birilerine gebe mutlaka. Yoksa bu sessizliğin ve acziyetin başka açıklaması yok.

Yorum

• Evet ben de çok eleştirdim geçmiş sayfalarda yönetimi, çok büyük hataları oldu ama ne olursa olsun kupayı alana kadar bu yönetim kalmalı bu yüzden köprüyü geçene kadar ayıya dayı demek zorundayız. İyice karışmaması için olayların, sabretmeliyiz, bize sabırsız derler ama Trabzonspor diye bir bela sardılar başımıza, sabretmeyide öğrendik çok şükür.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X