Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ynt: Yönetime Yönelik Eleştiriler

İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    O 1 puan bizi kesin şampiyon yapar, İbrahim Hacıosmanoğlu küçük bir Aziz Yıldırım olma yolunda hızla ilerliyor. Birilerinin bu dilden anladığı bariz belli, yalnız ben böyle bir adamın kulübün başında olmasını istemiyorum, bu benim görüşümdür, kimisi de kodumu oturtan bir başkan ister buna da saygı duyarım.
    O 1 puan şerefsiz sikecileri şampiyonluktan edecek.

Bunların hakkından başka türlü gelinmiyor..

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      O 1 puan bizi kesin şampiyon yapar, İbrahim Hacıosmanoğlu küçük bir Aziz Yıldırım olma yolunda hızla ilerliyor. Birilerinin bu dilden anladığı bariz belli, yalnız ben böyle bir adamın kulübün başında olmasını istemiyorum, bu benim görüşümdür, kimisi de kodumu oturtan bir başkan ister buna da saygı duyarım.
      Hocam yıllardır üsluplu başkanlarımız oldu(?) ya ne oldu? hep ezilmedik mi? Hakemler doğramadı mı? Konuştular mı(?)

Fikrine saygı duyarım.. Bence kodumu oturtmalı. -ki böylelerine az bile-
      MCMLXVII

Yorum

1 puanin bizi ne yapacagini kimse bilemez konu da zaten o degil

Cezayi baskan odesin mantigini cozemiyorum, kisilerle kurumlar ayrilsin dusuncesine yakin bi dusunce

Yorum

• Yönetime Yönelik Eleştiriler

Aksine bende tff ye karsi bu yonde olan bir baskan istiyorum..hatta yetmez daha sert olmali..sakalarla inceden giydirecek baskan istemiyorum..baskanin suanki tutumu benim karakterimi yansitiyo tsli durusunu yansitiyo...
          tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• Artık destek zamanı millet!
            Cok üstümüze geliniyor.
            Elestirelim, mitinglerde gezmesine kizalim. Cok yanlis evet.
            Ama lütfen birlik olup destek verelim baskanimiza yönetimimize!
            *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
            ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

Zaten taraftar ödemiyor mu?
              Desteklemek bu olsa gerek ...
              Nefsin icin sevme

Yorum

• İlk olarak İlkhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hocam yıllardır üsluplu başkanlarımız oldu(?) ya ne oldu? hep ezilmedik mi? Hakemler doğramadı mı? Konuştular mı(?)

Fikrine saygı duyarım.. Bence kodumu oturtmalı. -ki böylelerine az bile-
                Hacıosmanoğlu döneminde ezilmedik demek çok ama çok yanlış olur, ben bu dönem kadar hakem hatalarına kurban gittiğimiz başka bir sezon hatırlamıyorum, yani Hacıosmanoğlu'nun kükremesinin de bir işe yaradığı yok, yarasaydı kupayı şimdiye dek almıştık zaten, bence o mitinglerde falan kükresin, hem seçimler de yaklaşıyor.

Yorum

• Sana hep destek tam destek başkan. Yıldıramazlar!
                  Milli Takımım TRABZONSPOR
                  Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                  Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                  Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Hacı konuşmasaydı nasıl biçecektiler şimdi daha çok merak ettim.

Yorum

• Abi destek destekte plansız programsız transfer politikalarının bedelini ödüyoruz.
                      Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• Şike davasını satarsan siyasilere yalakalık yaparsan sonun bu olur.Gerçekçi konuşmak gerekirse var olan kadro 20 yıl bir arada oynasa yinede şampiyon olamaz.

Hakeme,demirörene küfretmekle olmuyor bu işler isyanı başlatacaksın eylemlerini yapacaksın başka çarasi yok bunun.

Yorum

• Yönetim hazır "takımı çekerim" resti modunda iken daha büyük restlere, dünya'da ses getirecek eylemlere başlamalı...

Trabzon şehrinin, camianın, Trabzon futbolunda etkisi olan siyasiler bu işe nasıl bakarsa baksın....Ortada seçilmiş bir yönetim ve başkan var....

Cezası nedir bilmiyorum, ancak Napoli maçına çıkacak takım başlama düdüğünde sonra top bizde ise rakip sahaya atıp olduğu yerde beklesin her gol sonrası tekar topu rakibe versin.....

bu şekilde 2-3 golden sonra maçı tehir/iptal edecek hakem sonrası UEFA'nın vereceği karar sonrası Avrupa'dan 5-10 sene men edilelim....ülkeyi başka takımları temsil etsin....

bizim aldığımız puanlarla niye başkaları nemalansın Şampiyonlar Ligi'nde...

Bir Trabzonlu'nun herşeyi futbol veya Trabzonspor değildir....Ortada bir şehre bir milliyete hakaret var...

Bir Atletice Bilbao duruşu bekliyorum....
                          ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• @KEREM77

Kardeşim yapılması gereken hareket bellidir.Tüm kurullarını toplayıp ligden çekilmeyi ciddi ciddi tartışırsın.Hepsi bu.
                            İğrenç düzen seni tasfiye etmeden gururunla,şerefinle ligden çekilmek !
                            (Malum bir telefon görüşmesi bizi şike suçlaması ile başbaşa bıraktı.Devamını büyük ağabeyleri UEFA ile birlikte getireceklerdir.)
                            Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• Olsun sene sonu bir 20 transfer daha yaparız ,

yine kadro otursun deyip bir kaç sene daha bekleriz...

nasılsa alıştık....
                              Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak halil ibo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                @KEREM77

Kardeşim yapılması gereken hareket bellidir.Tüm kurullarını toplayıp ligden çekilmeyi ciddi ciddi tartışırsın.Hepsi bu.
                                İğrenç düzen seni tasfiye etmeden gururunla,şerefinle ligden çekilmek !
                                (Malum bir telefon görüşmesi bizi şike suçlaması ile başbaşa bıraktı.Devamını büyük ağabeyleri UEFA ile birlikte getireceklerdir.)
                                ligden çekilsen kimsenin umrunda olmaz.tek yapılması gereken doğru transferlerle en iyi cevabı sahada vermek.yoksa her atarlanmada adamlar gereken cezayı bize heryerde kesiyor.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X