Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Kulübü Olağan Seçimli Genel Kurul | Ertuğrul Doğan: 1571 - Boş Oy: 1014

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu yönetimin projesi yok demek resmen iş bilmemektir.

Televizyonundan HES projelerine, ölmek üzere olan ürün satışlarından kombinelere kadar her türlü alanda kalıcı gelir kaynağı yaratmak için çabalıyorlar.

Durup "herşeyi devletten beklemek" geyiğine getirmeyelim mevzuyu.

Yarıştığın rakiplerin 150-200 milyonluk borçları karşılıksız spor kompleksi yapmak için aldıkları arazilere toplu konutlar, alış veriş merkezleri dikerek kapatıyorlar.
    Hem de istanbulda, hem de bunların bir kısmı boğazda.

Yalan yok, 3 istanbul cücesi içinde bu konuda en temizi, sevsem de sevmesem de fenerdir.

Diğer ikisi kendi pisliklerini örtmek için her türlü densizliğe bulaştılar.

Karşında bu imkânlar sunulan rakipler varken, burada kendi stadına migros açmasına izin verilmeyen bir kulüp var.
    Başkanın taleplerini dün yazdık buraya.

Merdiven istemiş adam, tribüne rahat girilsin diye.
    Atla deve değil, merdiven.

Cevap dahi alamamışlar.

Nasıl rekabet edeceksin?

Kayserisinden sivasına bursasına kadar her kulübe belediyeler, valiler devlet imkânlarını sunarken, bir merdiveni dahi belediyesine yaptıramayan bir takım nasl rekabet edecek????

NANKÖRLÜĞÜN bir sınırı olmalıdır.
    Sınırları zorlamayalım.
    Tskler renktas

Cok nankör bi toplumuz maalesef. Maddiyat icin vijdanini satanlar temizlenmedikce TS yi birakin TR de isler düzelmez.

Yorum

• Anadoludaki diğer takımların tamamına yakını Belediye destekli yürürken, Trabzonspor Belediye Köstekli olarak İstanbul takımları ile mücadele ediyor.

Yorum

• Ben de yeri doldurulamayacak kimse yoktur derim her zaman.

Ama bunun yanında da marifet iltifata tabiidir.

Adam arkasına kendi belediyesinden bile zırnık destek alamadan bir yılda bu kadar yol almışken, tutup işi "defolsun gitsin, yerine adam buluruz" demek sınırları zorlamaktır.

Yorum

• fener stad yaptı
          stadın bir tarafında migros alışveriş merkezi var
          birtarafında feneryum var
          bir tarafındada kumarhane var

bize stad yaptırmıyorlar

ben ist. büyükçekmecde oturuyorum buranın belediye başkanı TRABZON / araklı 'lı HASAN AKGÜN adında bir hemşerimiz koyu bir ğs ' li linconlu ğsye aldıran herif şalke başkanın ile ortaklar cok yakınlar.
          bu herif ğs ye sadece lincon konusunda değil b.çekmece gölü kenarında büyük bir arsa tahsıs etti. ğs şimdilik bu arsayı kullanmıyo ancak ileride bu arsa cok para eder.

benim bizat şahit olduğum olay olduğu için buraya yazdım .

fb ğs 8jk nın devlet tarafında nederece beslendiğini kimse bilmiyo
          bir önceki genel kurmay başkanın fb için gizli işlerle neler yaptığını kimase bilmiyo
          bu fedarasyonun istyanbul takımlarına uşaklık yaptığı nedense unutuluyo
          ancak dünyanın en büyük şehir takımı TRABZON SPOR kendi şehrinden faydalanamıyo
          __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

• Camia öyle bir belirsizliğin içindeki..
            Başkan aday olacak mı ? Olmayacak mı ?
            Teknik direktör kim olacak ?
            Giden kalanlar kimler olucak..
            Transferler ne zaman gerçeklişicek..
            En önemlisi borç ne olacak.. Offf Offf..

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu yönetimin projesi yok demek resmen iş bilmemektir.

Televizyonundan HES projelerine, ölmek üzere olan ürün satışlarından kombinelere kadar her türlü alanda kalıcı gelir kaynağı yaratmak için çabalıyorlar.

Durup "herşeyi devletten beklemek" geyiğine getirmeyelim mevzuyu.

Yarıştığın rakiplerin 150-200 milyonluk borçları karşılıksız spor kompleksi yapmak için aldıkları arazilere toplu konutlar, alış veriş merkezleri dikerek kapatıyorlar.
              Hem de istanbulda, hem de bunların bir kısmı boğazda.

Yalan yok, 3 istanbul cücesi içinde bu konuda en temizi, sevsem de sevmesem de fenerdir.

Diğer ikisi kendi pisliklerini örtmek için her türlü densizliğe bulaştılar.

Karşında bu imkânlar sunulan rakipler varken, burada kendi stadına migros açmasına izin verilmeyen bir kulüp var.
              Başkanın taleplerini dün yazdık buraya.

Merdiven istemiş adam, tribüne rahat girilsin diye.
              Atla deve değil, merdiven.

Cevap dahi alamamışlar.

Nasıl rekabet edeceksin?

Kayserisinden sivasına bursasına kadar her kulübe belediyeler, valiler devlet imkânlarını sunarken, bir merdiveni dahi belediyesine yaptıramayan bir takım nasl rekabet edecek????

NANKÖRLÜĞÜN bir sınırı olmalıdır.
              Sınırları zorlamayalım.
              Zaten hep böyle oluyor

Birileri kötü gün buldu mu hazırlatılıyor metinler hani mailler geliyorya 10 kişi gönder yoksa çarpılırsın millete empoze edilmeye çalışıyor
              Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• İlk olarak Mehmet_Mercanlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                fener stad yaptı
                stadın bir tarafında migros alışveriş merkezi var
                birtarafında feneryum var
                bir tarafındada kumarhane var

bize stad yaptırmıyorlar

ben ist. büyükçekmecde oturuyorum buranın belediye başkanı TRABZON / araklı 'lı HASAN AKGÜN adında bir hemşerimiz koyu bir ğs ' li linconlu ğsye aldıran herif şalke başkanın ile ortaklar cok yakınlar.
                bu herif ğs ye sadece lincon konusunda değil b.çekmece gölü kenarında büyük bir arsa tahsıs etti. ğs şimdilik bu arsayı kullanmıyo ancak ileride bu arsa cok para eder.

benim bizat şahit olduğum olay olduğu için buraya yazdım .

fb ğs 8jk nın devlet tarafında nederece beslendiğini kimse bilmiyo
                bir önceki genel kurmay başkanın fb için gizli işlerle neler yaptığını kimase bilmiyo
                bu fedarasyonun istyanbul takımlarına uşaklık yaptığı nedense unutuluyo
                ancak dünyanın en büyük şehir takımı TRABZON SPOR kendi şehrinden faydalanamıyo
                İleride gs floryadaki tesisleri buraya alacakmış duyduğuma göre. buranın değerlenmesi yanında floryadaki tesislerde bayağı bir gelir olacak.

Yorum

• Siyasi emellerini gerçekleştirmek için komik olan insanlar var ne garip

Yorum

• İlk olarak Gürkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    İleride gs floryadaki tesisleri buraya alacakmış duyduğuma göre. buranın değerlenmesi yanında floryadaki tesislerde bayağı bir gelir olacak.
                    gürkan abi senınde buolaydan haberin var

evet bende öyle biliyorum hata önümüzdeki sene ğs stadı bitiğinde tesislerde başlacak cunkü tem yolu uzeri yanı yeni stada 15 dk uzaklık oluyo
                    florya dan aldıkları para ile boçlarınıöderler

biz hala kendi içimizde uğraşalım duralım
                    __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

• İlk olarak eflatun2001 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Herkeze merhaba

Trabzonspor başkanı Sadri Şener’in başkan olduğu kongrede sandık görevlisiydim. Başkanın o zaman ki konuşmasını dikkatle dinledim baya güzel açılımlar yapmıştı kulübü harika bir ekiple, süper projelerle ileriye taşıyacağının sözünü verdi bizde çok heyecanlandık ve ona inandık.

Gel zaman git zaman baktık ki başkanın anlattığı gibi değil olay meğer ortada ne ekip var ne de yönetim. Ortada ticari anlamda başarısız olan ve bankalara trilyonlarca borcu olan parasız bir başkan, amacı Trabzonspor’u bir yerlere getirmek değil sadece onu kullanmak olan ona buna yalakalık ve artislik yapan Asbaşkan Hayrettin hacısalihoğlu ve birkaç tane yönetici var. Bu 3-4 kişi karar alıyor başka kimseye sormadan Trabzonspor’u yönetiyor. Bu durumdan rahatsız olan çok yönetici var ama Trabzonspor zarar görmesin diye ses çıkarmıyor.

Gelelim bu patlak veren olaya başkan diyor ki sahildeki arsayı bana verin, binaları da bana verin. Sen bana istediğimi istediğim şekilde ver dersen ve buna mecbursunuz tavrı takınızsan bunlar başına gelecektir. Kimin malını kimden istiyorsun. Ayrıca öz kaynak yaratmayacaksam, yönetici katkısı koymayacaksam, belediyeden arsa isteyeceksem böyle bende yönetici olurum.

Bir başkan o na kızdım, o bana niye mesaj çekti, o arsa ve bina bana niye verilmedi deyip ben istifa ediyorum ve oloğan üstü kongre kararı aldım diyorsa Trabzonspor’un böyle bir başkan ve ekibiyle yönetilmemesi gerekir. Böyle bir başkana ihtiyacı da yoktur.

Kimse vazgeçilmez değildir. Giderin yeri dolmaz diye bir kural yoktur.

Ayrıca Sadri Şener ve ekibi Trabzonspor’u ağır bir borcun altına sokmuştur. Trabzonspor’u böyle batırarak hiçbir yere gidemezsin hasap vereceksin. Trabzonspor sahipsiz değildir.

ne ilginç ya adı sanı belli olmayan ama kulübün bu kadar içerisinde(?) olan kişilerin işler kötüye gittiği zaman ortaya çıkmaları! nedense siyasetçiler parti gözetilmeksizin eleştirildiği zaman hep "birileri" çıkıp ; "siyasileri eleştirmeyin, bu kulüp sahipsiz değildir" mantığında şeyler yazıyorlar. allahtan buradaki insanlar belli bir zeka seviyesinin üzerinde kişiler de böyle şeylere prim vermiyor! yoksa başkalarının ağızlarından konuşanların etkileri nice olurdu kim bilir.
                      Siyasetin "bizden olduğu sürece" yer aldığı, karşıda olduğu zaman "siyasete bulaştığı" büyük kulüp/taraftar camiası Trabzonspor

Yorum

• Hayır bide bizi gerizekalı yerine koyup bunları yedirebiliceklerini düşünüyorlar o zoruma gidiyor.Bide bunu yapan hesapta Trabzonspor'lular o dahada zoruma gidiyor.

Yorum

• Farkındamısınız öyle mesajlar yazanların hep mesaj sayısı 2-3 ,10 oluyor adamların işi gücü yok kaos buldumu üye olup metni yerleştiriyor

Yorum

• İlk olarak eflatun2001 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Herkeze merhaba

Trabzonspor başkanı Sadri Şener’in başkan olduğu kongrede sandık görevlisiydim. Başkanın o zaman ki konuşmasını dikkatle dinledim baya güzel açılımlar yapmıştı kulübü harika bir ekiple, süper projelerle ileriye taşıyacağının sözünü verdi bizde çok heyecanlandık ve ona inandık.

Gel zaman git zaman baktık ki başkanın anlattığı gibi değil olay meğer ortada ne ekip var ne de yönetim. Ortada ticari anlamda başarısız olan ve bankalara trilyonlarca borcu olan parasız bir başkan, amacı Trabzonspor’u bir yerlere getirmek değil sadece onu kullanmak olan ona buna yalakalık ve artislik yapan Asbaşkan Hayrettin hacısalihoğlu ve birkaç tane yönetici var. Bu 3-4 kişi karar alıyor başka kimseye sormadan Trabzonspor’u yönetiyor. Bu durumdan rahatsız olan çok yönetici var ama Trabzonspor zarar görmesin diye ses çıkarmıyor.

Gelelim bu patlak veren olaya başkan diyor ki sahildeki arsayı bana verin, binaları da bana verin. Sen bana istediğimi istediğim şekilde ver dersen ve buna mecbursunuz tavrı takınızsan bunlar başına gelecektir. Kimin malını kimden istiyorsun. Ayrıca öz kaynak yaratmayacaksam, yönetici katkısı koymayacaksam, belediyeden arsa isteyeceksem böyle bende yönetici olurum.

Bir başkan o na kızdım, o bana niye mesaj çekti, o arsa ve bina bana niye verilmedi deyip ben istifa ediyorum ve oloğan üstü kongre kararı aldım diyorsa Trabzonspor’un böyle bir başkan ve ekibiyle yönetilmemesi gerekir. Böyle bir başkana ihtiyacı da yoktur.

Kimse vazgeçilmez değildir. Giderin yeri dolmaz diye bir kural yoktur.

Ayrıca Sadri Şener ve ekibi Trabzonspor’u ağır bir borcun altına sokmuştur. Trabzonspor’u böyle batırarak hiçbir yere gidemezsin hasap vereceksin. Trabzonspor sahipsiz değildir.

bu yönetimmi plan ve projeden yoksundu sen ve senin gibileri nuri albayrak paklar ancak belediyede sınırlarını zorlamasın diğer belediyiler takımlarına neler veriyor bizimkiside köstek oluyor ama bir dahaki seçimide var hangi yüzle gelecek ve oy isteyecekler bilmiyorum
                            Adalet herkese eşit uygulanırsa güzeldir!!

Yorum

• Bu arada sahildeki arazi yanlış bilmiyorsam zaten Trabzonsporun.
                              3 yıllığına verildi.

Kulüp bunu uzun vadeye yayarak 30 yıllık kullanım hakkı istiyor.

Kimse kimseden karşılıksız birşey istemiyor.

Araziyi bana verin, vermezseniz çizerim diyen de yok.

Bu kulüp bu şehrin şah damarı, biraz destek istiyor başkan.

Fazlası değil.

Yorum

• eflatun2001 in yazisian gördügüm tepkileri görünce cok seviniyom Allaha sükür yeni bi nesil cikiyor ve her anlatilana baliklama atlamiyor. Bu böyle devam ederse Allahin izniylen yakinda iyi günler bizi bekler. provokatörlerin gazina gelip vurup kirdigimiz zamanlarida bilirim.

BIDE BUN DEMEK ISTIYOM KIMSE KUSURSUZ DEGIL BASKAN DAHIL AMA EN AZ HATAYLAN SUAN TS YI YÖNETEN SADRI SENERDIR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X