Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Kulübü Olağan Seçimli Genel Kurul | Ertuğrul Doğan: 1571 - Boş Oy: 1014

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak S.DEMİRCİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    pahalı transferler dönemi kapanmalı
    istanbul takımlarıyla parayla baş edemeyiz.. bunu herkesin anlaması lazım...
    o nedenle altyapı ve oyuncu takibi işini programlı şekilde yürütmeliyiz...
    yoksa bu borçlanmayla kulübe başkanlık edecek kimse kalmaz..
    abi zaten elde avuçta yok meselesi doğruysa bonservisi cebinde adamlarla anlaşacağız galiba

Yorum

• İlk olarak orhan_05 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      abi zaten elde avuçta yok meselesi doğruysa bonservisi cebinde adamlarla anlaşacağız galiba
      doğru... o nedenle ben burada 2. olmak çok önemli diyordum..3 trilyon civarı fark alacaktık. sponsorlardan gelen para artacaktı... çokta hayırlı olmadı fener maçını kaybetmemiz..

Yorum

• Kizdim oynamiyorum...

Herkeze merhaba

Trabzonspor başkanı Sadri Şener’in başkan olduğu kongrede sandık görevlisiydim. Başkanın o zaman ki konuşmasını dikkatle dinledim baya güzel açılımlar yapmıştı kulübü harika bir ekiple, süper projelerle ileriye taşıyacağının sözünü verdi bizde çok heyecanlandık ve ona inandık.

Gel zaman git zaman baktık ki başkanın anlattığı gibi değil olay meğer ortada ne ekip var ne de yönetim. Ortada ticari anlamda başarısız olan ve bankalara trilyonlarca borcu olan parasız bir başkan, amacı Trabzonspor’u bir yerlere getirmek değil sadece onu kullanmak olan ona buna yalakalık ve artislik yapan Asbaşkan Hayrettin hacısalihoğlu ve birkaç tane yönetici var. Bu 3-4 kişi karar alıyor başka kimseye sormadan Trabzonspor’u yönetiyor. Bu durumdan rahatsız olan çok yönetici var ama Trabzonspor zarar görmesin diye ses çıkarmıyor.

Gelelim bu patlak veren olaya başkan diyor ki sahildeki arsayı bana verin, binaları da bana verin. Sen bana istediğimi istediğim şekilde ver dersen ve buna mecbursunuz tavrı takınızsan bunlar başına gelecektir. Kimin malını kimden istiyorsun. Ayrıca öz kaynak yaratmayacaksam, yönetici katkısı koymayacaksam, belediyeden arsa isteyeceksem böyle bende yönetici olurum.

Bir başkan o na kızdım, o bana niye mesaj çekti, o arsa ve bina bana niye verilmedi deyip ben istifa ediyorum ve oloğan üstü kongre kararı aldım diyorsa Trabzonspor’un böyle bir başkan ve ekibiyle yönetilmemesi gerekir. Böyle bir başkana ihtiyacı da yoktur.

Kimse vazgeçilmez değildir. Giderin yeri dolmaz diye bir kural yoktur.

Ayrıca Sadri Şener ve ekibi Trabzonspor’u ağır bir borcun altına sokmuştur. Trabzonspor’u böyle batırarak hiçbir yere gidemezsin hasap vereceksin. Trabzonspor sahipsiz değildir.

Yorum

• nereye yazacağımı şaşırdım bu kadar borç nerden çıktı?
          devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

• eflatun2001

sana katılmamak mumkun değil ancak bu yönetimin ; senın söyledğine göre 3-4 kişinin yaptıkları cok güzel projeler ve yenilikler de var . elini viçdanına koy . tabi tekrar söylim yazdığın yazı biraz sert olmasına rağmen güzel
            __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

• medya başladı adaylara bir kesim şeneri iknaya çabalıyormuş bakan ise istanbuldan başkan adayı olarak ali ağoğlunu düşünüyormuş trabzondan yönetm yapacaklarmış ona sadri ibrahim hacıosmanoğlunun teli kitlenmiş adaylık konusunda ibrahim ustada nabız yokluyormuş yine girdik bir yola bakalım ne olacak
              Adalet herkese eşit uygulanırsa güzeldir!!

Yorum

• İlk olarak eflatun2001 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Herkeze merhaba

Trabzonspor başkanı Sadri Şener’in başkan olduğu kongrede sandık görevlisiydim. Başkanın o zaman ki konuşmasını dikkatle dinledim baya güzel açılımlar yapmıştı kulübü harika bir ekiple, süper projelerle ileriye taşıyacağının sözünü verdi bizde çok heyecanlandık ve ona inandık.

Gel zaman git zaman baktık ki başkanın anlattığı gibi değil olay meğer ortada ne ekip var ne de yönetim. Ortada ticari anlamda başarısız olan ve bankalara trilyonlarca borcu olan parasız bir başkan, amacı Trabzonspor’u bir yerlere getirmek değil sadece onu kullanmak olan ona buna yalakalık ve artislik yapan Asbaşkan Hayrettin hacısalihoğlu ve birkaç tane yönetici var. Bu 3-4 kişi karar alıyor başka kimseye sormadan Trabzonspor’u yönetiyor. Bu durumdan rahatsız olan çok yönetici var ama Trabzonspor zarar görmesin diye ses çıkarmıyor.

Gelelim bu patlak veren olaya başkan diyor ki sahildeki arsayı bana verin, binaları da bana verin. Sen bana istediğimi istediğim şekilde ver dersen ve buna mecbursunuz tavrı takınızsan bunlar başına gelecektir. Kimin malını kimden istiyorsun. Ayrıca öz kaynak yaratmayacaksam, yönetici katkısı koymayacaksam, belediyeden arsa isteyeceksem böyle bende yönetici olurum.

Bir başkan o na kızdım, o bana niye mesaj çekti, o arsa ve bina bana niye verilmedi deyip ben istifa ediyorum ve oloğan üstü kongre kararı aldım diyorsa Trabzonspor’un böyle bir başkan ve ekibiyle yönetilmemesi gerekir. Böyle bir başkana ihtiyacı da yoktur.

Ayrıca Sadri Şener ve ekibi Trabzonspor’u ağır bir borcun altına sokmuştur. Trabzonspor’u böyle batırarak hiçbir yere gidemezsin hasap vereceksin. Trabzonspor sahipsiz değildir.

Hangi Klüpte tüm yöneticiler oturur istosare edip karar alir. Heleki cok hassas olan ve gizli yürütülmesi gereken konularda. Baskana yetkiyi ver sonra bana sormadilar de.
                Borc meselesine gelince isterse 100 trilyonu gecsin suan en az 50 trilyonluk takimiz var bi kac oyuncuyu satsan yari borcu ödersin.

Suan benim anladigim kadariylan MAY cilara gün dogdu yolu yapiliyor para kalmadi gel kurtar bizi misali ben onu istemem adam gibi gelse sikinti yok 3-4 trilyon borcu ödedigi gibi kendini takimin sahibi hissediyor baskanim paramiz yok desin biz arkasinda dururz evvellallah.

Yorum

• Yuh Ya Eflatun Sabah Sabah Ne Güzel Destek veren mesajlar yazmışsın !
                  Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

...
                    ...
                    Bu nokta teoride doğru bir cümle olmasına rağmen, bizim camia için geçerli değildir...
                    Nedeni ise;
                    1. F.Tekke'yi gönderdik, yerini dolduramadık, şimdi geri istiyoruz.
                    2. Gökdeniz'den vazgeçtik, malesef yeri doldurulamadı...
                    3. Szymek kaçtı, vazgeçtik kendisinden, yerini doldurabilecek kapasitede bir oyuncu bulamadık.
                    4. Milan Stepanov'u sattık, vazgeçilmez değil diye. Egemen'in yanında onun kapasitesinde bir stoper olsaydı ne yaprdık bu sezon diye bir düşün istersen...
                    5. Başkanlık için de mevcut yönetimden bu kadroyu devralıp, takımı ileri taşıyabilecek kapasitede görünen bir grup yok ne yazık. Belki son dakika bombası bir NA depremi de yaşayabiliriz, bu konuda bir garanti de yok....

Yorum

• Aekadaslar yaaa 3-5 krusu degerindeki araziler baskan istedigi icin bu kadarda la fisitilmezki yaaaa.
                      Istanbul seerfsizler trilyonluk arazilere kapat atiyor elbet bizede arazi verilmeliki bizde onlarla kafa tutalim.
                      Trabzon belediyesini en büyük gelir getiren etken kim???? Tabiki Trabzonspor 2 haftada bir disarda takimlar geliyor mücaedel veriyor gidiyor. Yani ben TS olsam bana bukadar köstek olan bi belediye nasil etkilenir diye göstermek icin bi kac sene Trabzon disina tasnir bak nasil yalvarcak TS ye gel tüm arazilere sana feda olsun diye.
                      Ben baskani körü körüne savunmiyom ama bazi arkadaslar burda parti asklarina baskani bes dk satmiyormu sinirden patlicam.
                      Benim icin TS üstkimliktir bunuda sirf sözde demiyom cidden öyle. Belediye daima TS ye katkida bulunmali köstek degil baskan ve yönetici kim olursa olsun.

Bu kadar iyi giden bi takima dagitmak anca Trabzona has bi olaydir maalesef. Bu olay kötü neticelenirse basimiz sagolsun TS miz biter. Cünkü 1 degil 2 degil 3 takima sempati duyanlar böyle kaos icinde olan takim tutmaz elbet benim gibi TS askiylan yanip tutusan ömrü boyunca iskence ceker ama katimi yanlis birakmaz zaten bunu bilen kurnazlar rant kapilari hic bir zaman bitmez diye kasmiyor ama TS dünya klubu olicak karakaterdeyken yöresel takimi sifatindan cikartilmiyor

Yorum

• İlk olarak bkandil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu nokta teoride doğru bir cümle olmasına rağmen, bizim camia için geçerli değildir...
                        Nedeni ise;
                        1. F.Tekke'yi gönderdik, yerini dolduramadık, şimdi geri istiyoruz.
                        2. Gökdeniz'den vazgeçtik, malesef yeri doldurulamadı...
                        3. Szymek kaçtı, vazgeçtik kendisinden, yerini doldurabilecek kapasitede bir oyuncu bulamadık.
                        4. Milan Stepanov'u sattık, vazgeçilmez değil diye. Egemen'in yanında onun kapasitesinde bir stoper olsaydı ne yaprdık bu sezon diye bir düşün istersen...
                        5. Başkanlık için de mevcut yönetimden bu kadroyu devralıp, takımı ileri taşıyabilecek kapasitede görünen bir grup yok ne yazık. Belki son dakika bombası bir NA depremi de yaşayabiliriz, bu konuda bir garanti de yok....

aynen bu sekılde
                        DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

Herkeze merhaba

Peki sen bütün bunlar olurken nerdeydinde böle bi durum patlak verince ortaya çıktın ? 2 mesajın varda daha bana provakatör gibi geldin nedense ?

Yorum

• Bu yönetimin projesi yok demek resmen iş bilmemektir.

Televizyonundan HES projelerine, ölmek üzere olan ürün satışlarından kombinelere kadar her türlü alanda kalıcı gelir kaynağı yaratmak için çabalıyorlar.

Durup "herşeyi devletten beklemek" geyiğine getirmeyelim mevzuyu.

Yarıştığın rakiplerin 150-200 milyonluk borçları karşılıksız spor kompleksi yapmak için aldıkları arazilere toplu konutlar, alış veriş merkezleri dikerek kapatıyorlar.
                            Hem de istanbulda, hem de bunların bir kısmı boğazda.

Yalan yok, 3 istanbul cücesi içinde bu konuda en temizi, sevsem de sevmesem de fenerdir.

Diğer ikisi kendi pisliklerini örtmek için her türlü densizliğe bulaştılar.

Karşında bu imkânlar sunulan rakipler varken, burada kendi stadına migros açmasına izin verilmeyen bir kulüp var.
                            Başkanın taleplerini dün yazdık buraya.

Merdiven istemiş adam, tribüne rahat girilsin diye.
                            Atla deve değil, merdiven.

Cevap dahi alamamışlar.

Nasıl rekabet edeceksin?

Kayserisinden sivasına bursasına kadar her kulübe belediyeler, valiler devlet imkânlarını sunarken, bir merdiveni dahi belediyesine yaptıramayan bir takım nasl rekabet edecek????

NANKÖRLÜĞÜN bir sınırı olmalıdır.
                            Sınırları zorlamayalım.

Yorum

• İlk olarak some61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Peki sen bütün bunlar olurken nerdeydinde böle bi durum patlak verince ortaya çıktın ? 2 mesajın varda daha bana provakatör gibi geldin nedense ?

sabah sabah ortalıgı karıştırdın der gibi
                              DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

• artık bu saatten sonra trabzonspor için hayırlısı olsun... yine söylüyorum bence en hayırlısı sonuna kadar sadri şener...
                                Mustafa abimiz huzur içinde yatıyordur. Bu işi yapanlar bu insanlara çanak tutanlar bu işi aklayanlar bu işte sessiz kalanlar acaba onların yatacak yeri var mıdır?
                                Trabzonspor 'eski' kaptanı

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X