Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Kulübü Olağan Seçimli Genel Kurul | Ertuğrul Doğan: 1571 - Boş Oy: 1014

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu nedir ya Samet aybaba deyince herkes köpürmüş başlığı okudum.Şimdi mutlu mu herkes
    Evet çok mutluyuz.

Bilip bilmeden yorum yapmayalım arkadaşım.

Yorum

• İlk olarak wien_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      hangi kanala baglandi,siz duydugunuzmu kulaginizla..ben inanamiyorum boyle bir karar alindigina..koskoca sadri sener boyle ani kararlar almaz buna eminim..
      ben dinledim dedi vallahi. özetle; yönetim kurulu ve belediyeye kırgın olduğunu hep önüne engeller koyduklarını söyledi...

Yorum

• İlk olarak efulim67 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Haber doğru!
        Neden Kilitliyorsunuz?
        LigTV'de canlı olarak Can KARYAĞDI söyledi. Başkan ile telefonda görüşmüş ve geri dönüşüde olmayacağını belirtmiş.
        HEMEN KİLİT !
        Şu Forumda en sinir olduğum şey !
        bu can karyagdi da bi tane hayirli haber verse

Yorum

• Taraftarın belediyeye gereken tepkiyi göstermediğinden bahsediyor.

Yorum

• İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Şener, camiada bu işi kendilerinden daha iyi yapabileceklerin çıkması durumunda aday olması gerektiğini de belirterek, "Kongre kararımızı resmileştirdiğimizde bu çok konuşanlar çıkıp adaylığını açıklasınlar. Benim cep telefonuma o mesajı atan yönetici, bir gün önce ben futbolculara 1 Milyon 850 bin TL ödeme yaparken, 'Bu parayı nereden buldun' diye bana arayıp teşekkür etmezken, bana bu mesajı geçiyor. Artık yoruldum. Trabzonspor'u en iyi yerlere getirmek için çalıştık. Umarım bundan sonra hayırlısı olur. Hoca konusunda bu kadar duyarlı olanlar belediye konusunda niye duyarlı olmadı anlamıyorum" diye konuştu.
            demek o tür yöneticileri temizlemek için kongreye gidiyor başkan...
            inşallah öyledir...

buraya yazıyorum...olağanüstü kongre kararı alınsa bile sadri başkan aday olacak...ve tekrar başkan olacak...
            McLas was Here

Yorum

• Arkadaslar Sadri baskan taraftarin sözünü dinleyen ve önemseyen birisidir. Gitmemesi konusunda diretirsek bizi dinler. Lütfen bu konuda duyarli olalim takimi les kargalarina birakmayalim. Sadri Sener giderse ümitlerimizde gider. Sahsen ben tamamen ümidimi kaybederim. Onun icin herkes elinden ne geliyorsa yapsin. Benim elimden ne yazikki sadece mail atmak geliyor. Trabzondaki arkadaslar yürüyüs mü yapar ne yapar artik bir seyler yapin.

Mail atmak isteyenler:

info@trabzonspor.org.tr

Açık ve net Başkan'ımız Belediye yüzünden kongre kararı alıp istifa etmiştir...

Çünkü Belediye ile olan sorun sadece bugün olanlardan dolayı kaynaklanmıyor, tüm belediyeler şehrinin takımlarına stad,kalıcı gelir sağlamakla uğraşırken bizim Belediye'miz yolumuza taş koymaktan başka bişey yapmıyor.

Tarih belirleyelim ve en yakın zamanda Belediye'ye yürüyüp tebkimizi belirtelim...

Yoksa Başkan'ımız elden gidiyor...
              http://forum.bordomavi.net/showthread.php?p=2313388&posted=1#post2313388
              25# Alan Carlos Gomez da Costa
              Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
              / Rize Ardesenli

Yorum

• İlk olarak musty11 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                aynen...belediyeye vermeliyiz tepkiyi...bencede en büyük sorumlu belediye
                bu belediye trabzonsporu hiçe sayıyor nitekim onca verilmiş sözler tutulmadı tayyip tarafından yerel seçimler öncesi arsa konusunda akp yan çizdi buna rağmen kazandılar demmekki trabzonspor trabzonda okadar rövaşta değil. bunu anladılar.

Yorum

• Flaş! Flaş! Trabzon karıştı!
                  Trabzonspor'da Başkan Sadri Şener'in, 'Samet Aybaba ile prensipte anlaşmaya vardık' şeklinde açıklama yapmasının ardından sıcak saatler yaşandı. Camianın önde gelen isimlerinin yönetim kurulunun bu kararına tepki göstermesi üzerine Samet Aybaba'dan vazgeçen yönetim, sürpriz bir karar daha alarak olağanüstü kongreye gitme kararı aldı. Kongreye gitme kararı almalarının detaylarını DHA'ya açıklayan Başkan Sadri Şener, "Ben bu işi bırakıyorum" dedi.

Şener, önümüzdeki günlerde bir olağanüstü kongre gerçekleştireceklerini de belirterek, "Tekrar aday olmayı düşünmüyorum. Kongre yapılana kadar görevimi en iyi şekilde yapmaya çalışacağım. Kongre kararımızı aldık ama bunu imzalamadık. 'Biz Samet Aybaba ile prensipte anlaştık' dedik. Resmi anlaşma yoktu. Ama herkes ayaklandı. Benim kendi yöneticim bile cep telefonuma mesaj atarak, 'Biz ikinci sınıf hocalarla çalışmak istemiyoruz' dedi. Böyle bir ortamda daha sağlıklı kararlar çıkabileceğini düşünmüyorum" dedi.

Şener, camiada bu işi kendilerinden daha iyi yapabileceklerin çıkması durumunda aday olması gerektiğini de belirterek, "Kongre kararımızı resmileştirdiğimizde bu çok konuşanlar çıkıp adaylığını açıklasınlar. Benim cep telefonuma o mesajı atan yönetici, bir gün önce ben futbolculara 1 Milyon 850 bin TL ödeme yaparken, 'Bu parayı nereden buldun' diye bana arayıp teşekkür etmezken, bana bu mesajı geçiyor. Artık yoruldum. Trabzonspor'u en iyi yerlere getirmek için çalıştık. Umarım bundan sonra hayırlısı olur. Hoca konusunda bu kadar duyarlı olanlar belediye konusunda niye duyarlı olmadı anlamıyorum" diye konuştu.

Şener, kongreye kadar hoca konusu netleştireceklerini de belirterek, "İki İspanyol hoca ile konuşuyoruz. Bu konuda en kısa zamanda karar vereceğiz" dedi.

Öte yandan, Bordo - mavili takımın Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu ise, Samet Aybaba ile hiçbir bağlayıcı imzalarının bulunmadığını belirterek, "Camianın beklentileri doğrultusunda, bu aşamadan sonra yabancı bir teknik adamı takımın başına getirmek için çalışmalar yürüteceğiz. Yerli hoca almayacağız. Yabancı ve kaliteli bir ismi takımın başına getirme düşüncesindeyiz. Bunda, camiamızın beklentileri önemli rol oynadı" dedi.

04.06.2009
                  Kaynak : DHA
                  "ama her şeye rağmen bu yeryüzünde şarkılar söyledik. teşekkürler dünya." kazim koyuncu

Yorum

• belediyey
                    [T][S]

Yorum

• ''Şener, camiada bu işi kendilerinden daha iyi yapabileceklerin çıkması durumunda aday olması gerektiğini de belirterek, "Kongre kararımızı resmileştirdiğimizde bu çok konuşanlar çıkıp adaylığını açıklasınlar. Benim cep telefonuma o mesajı atan yönetici, bir gün önce ben futbolculara 1 Milyon 850 bin TL ödeme yaparken, 'Bu parayı nereden buldun' diye bana arayıp teşekkür etmezken, bana bu mesajı geçiyor. Artık yoruldum. Trabzonspor'u en iyi yerlere getirmek için çalıştık. Umarım bundan sonra hayırlısı olur. Hoca konusunda bu kadar duyarlı olanlar belediye konusunda niye duyarlı olmadı anlamıyorum" diye konuştu''

Bu lafları tercüme etmeye gerek var mı?
                      Biri yükseğe çıkmaya görsün. Herkesde bir analık duygusu belirir.. Çok çıkma, düşersin dercesine bakarlar.
                      Bunu acınma sanarak inmiş çok kimseler vardır.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        1-2 saat once herkes sadri baskana sallıyodu ama
                        Benim mesajımdan alıntı yapmışsın doğal olarak üstüme alınıyorum.Benim tepkim tamamen Samet Aybabayadır.Sadri Başkanın diğer tüm icraatlarını bir kenara atacak kadar da gözüm kararmadı.
                        Sadri Şener bulup bulabileceğimiz en iyi başkandır.Ama bu Samet olayında hata yapmadığı anlamına gelmez.
                        Ben Olayın belediye yüzünden olduğuna inanıyorum.
                        Sadece Şenol Güneş,bir tek Şenol Güneş

Yorum

• bizden bır cacık olmaz bu eskı futbolcular yonetıcıler falan fılan hepınız aynısınız sızden hıcbısey olmaz lanet olsun bu sacmalıklara her sene aynısınız bırakın yakamızı gıdın açın önümüzü artık bırı samet ı getırır bırı futbolcu satar bırı trabzonlu futbolcudan baskasını ıstemez bırı adam vurdurur bırı klubu babasının tarlası sanar bırı futbolcuya yamyam der bu ne yaaaaa bıktık beeee ne bıcım trabzon sevgısı var sızde hepınız paragöz olmussunuz yazıklar olsun deıl 25 sene 225 sene daha olmayız bız cunku bunlar ölür sonra cocukları gelır padısahlık gıbı oturmussunuz koltuga babadan ogula dewam ne halınız varsa gorun be yeter bu kadar taraftara çektirilmez yuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hepınıze yuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Evet çok mutluyuz.

Bilip bilmeden yorum yapmayalım arkadaşım.
                            Herkes gergin bişe demek istemiyorum ama çok büyük tepkiler verilmis halbuki Samet aybaba konuşuluyordu forumda aday olarak

Bu hiç iyi olmadı ya kabus gibi
                            Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• Sorun samet aybaba'yi istemeyenler degil.. Baskan da istemedi ama alinabilir en iyisi o iydi... Sorun zaten daha iyisini alamamak kendi yonetimine de bu konuda sitemli belediye yonetiminede.. Imkanlari genislemesine yardim edecegine hep engel oldular ve baskan buna sinir oldu, yonetim'i baskan temizler ama biz bir adim atmaliyiz ve belediyeyi silkelemeliyiz tabi insallah yapilir bunlar ve baskanimizi kaybetmeyiz. Aybabanin gelmesine uzulduydum sinirlendiydim ama baskan kalacaksa ziya'ya da vural'a da aybabaya da raziyim.
                              Saldırın Seferoğulları
                              Bordo Mavi . Net

Yorum

• Şuan kongre demek kulübün lige enaz 10 puan geriden başlaması demek...
                                2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X