İlk olarak orhan_05 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor Kulübü Olağan Seçimli Genel Kurul | Ertuğrul Doğan: 1571 - Boş Oy: 1014
Daraltma
X
-
''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''Kazım Koyuncu
-
Sadri Şener umut tazeledi
Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, olağanüstü genel kurula kadar kesinlikle kulüpte bir boşluk olmayacağını söyledi. Görevine devam etmesi yönünde kendisine büyük baskılar yapılan başkan Şener, AA muhabirine yaptığı açıklamada, genel kurula kadar teknik direktör ve futbolcu transferi konusunda çalışmalarını yürüteceklerini belirtti.
Aday olup olmayacağına ilişkin bir açıklamada bulunmayan Şener, ''Bir bakayım, düşüneyim. Arkadaşlarım ile konuşayım. Ama bu kulüpte kesinlikle bir boşluk olmaz. Hoca da alacağım, futbolcu da alacağım, bulabilirsem para da bulacağım'' dedi.
Teknik adam konusunda birkaç isim ile görüşme halinde olduklarını ifade eden Şener, ''Birkaç gün içinde bu işi hallederiz diye düşünüyorum. Yerli teknik adam konusunda seçenek yok. Yabancıya doğru bir yöneliş var'' diye konuştu.
''BORÇ VARSA GELİRLER DE BÜYÜDÜ''
Şener, kulübün borcunun bulunduğunu, ancak gelirlerinin de büyüdüğünü ve borçların karşılığının olduğunu söyledi. Bankalardan kullandıkları her kredinin karşılığının bulunduğunu anlatan Şener, şöyle devam etti:
''Hesaplar ortada, sadece borcu yazıyorlar. Yanına geliri yazmıyorlar. Örneğin 80 milyon TL borcum var, 90 milyon TL gelirim var. Şimdi ben borçlu muyum? Borç varsa karşılığı da var. Elinde 60 milyon Avroluk takım var. O da sayılmıyor mu? Ben göreve geldiğimde böyle bir takım elimde yoktu. Şu anda en az takımda 6-7 futbolcuya talip var. Elinde ciddi bir takımın olmaz, gelirin olmaz, gidersin borçlanırsın, bunların anlattığı o tür borç. Bizde öyle borç yok.''
Görevde bulundukları sürede kulübün gelirlerini artıracak birçok çalışmalar yaptıklarını ifade eden Şener, ''HES Projesi ihalesini aldık, kağıdı 12 milyon dolar. Bugün canım sıkıldı, satayım desen 12 milyon dolar. Telekom ile 5 yıllığına anlaştık. İki senelik kombine gelirim 20 milyon TL. Benim 2 yıl içinde DG Türk gelirim 40 milyon TL. 60 milyon Avroluk da takım var. Daha saymadığım gelirlerim var. Avrupa Kupaları'ndan gelecek var. Kulübün gelirleri de arttı ama onu kimse söylemiyor'' diye konuştu.
Şener, Samet Aybaba ile prensipte anlaştıktan sonra bir yönetim kurulu üyesi tarafından kendisine gönderilen tepki mesajı konusununda ise ''Özür fark etmiyor ki, vazoyu kırdıktan sonra yapıştır, nasıl yapıştıracaksın ki. Bundan sonraki genç yönetici arkadaşlara şunu söylüyorum, ben yönetim kurulu üyesi oldum diye, her şeyi bileceğim diye birşey yok. Sen çalışacaksın, koşacaksın, o zaman zaten biliyorsun. Otomatik sana görev veriliyor. Ben oturayım, bana haber ver. Öyle birşey yok. Diğer kulüplerde de transferlerde bu tür şeyler oluyor'' ifadelerini kullandı.
06.06.2009
Kaynak : AA
Yorum
-
Başkana olan inancım sonsuz ve çok güveniyorum ama bu duruma gelmemeliydik şu anda tam bir belirsizlik var kongre kararı alındı ama Sadri başkan aday olacak mı belli değil tam transferlerin zamanı ve daha teknik adamımız yok keşke diyorum keşke "Şu koreliler Şenol Hocaya izin verselerdi"
Yorum
-
İlk günden beri yazıyorum gene yazacagım ....
Kaos falan olmaz hiç bir sıkıntı da olmaz ....Teknik direktör de alınır oyuncu da
Israrla da aynı şeyi söylüyorum Başkan çok dogru yaptı . Zamanlama da
dogru idi .. Bunu normal bir zamanda yapsaydı herkes kafa sallayıp geçer
kimse umursamazdı tıpkı bundan önce oldugu gibi .. Başkan bunu yeni
söylemiyor ki bazıları sanki yeni duymuş şaşırıyor ..
Görmek bakmak okumak birbirinden farklı şeyler
Başkan devam eder transferler de olur ...Yönetim de revizyon olur
Şuna üzüldüm hemen Başkana sallamaya başlayanlar var ...Trabzonspor da
böyle ikinci bir başkan yakın dönem içinde BULAMAZSINIZ BUNU BİLİNİZ
Şampiyon niye olamıyoruz diye düşünmeyiniz ? Cevap belli
Bu arada Mehmet Topuz konusunda sanırım artık yazı yazılmaz)))
Yorum
-
İlk olarak S.DEMİRCİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleoda ancak konuşuyor... yapacak iş bulamadığı zaman herhalde kulüple ilgilenecek..
Yorum
-
Orhan Aydın
İlk olarak Mert67 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGolf fedarasyonu başkanı olmasıyla kulüb'de görev alması arasında ne alaka var?
Yorum
-
İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlk günden beri yazıyorum gene yazacagım ....
Kaos falan olmaz hiç bir sıkıntı da olmaz ....Teknik direktör de alınır oyuncu da
Israrla da aynı şeyi söylüyorum Başkan çok dogru yaptı . Zamanlama da
dogru idi .. Bunu normal bir zamanda yapsaydı herkes kafa sallayıp geçer
kimse umursamazdı tıpkı bundan önce oldugu gibi .. Başkan bunu yeni
söylemiyor ki bazıları sanki yeni duymuş şaşırıyor ..
Görmek bakmak okumak birbirinden farklı şeyler
Başkan devam eder transferler de olur ...Yönetim de revizyon olur
Şuna üzüldüm hemen Başkana sallamaya başlayanlar var ...Trabzonspor da
böyle ikinci bir başkan yakın dönem içinde BULAMAZSINIZ BUNU BİLİNİZ
Şampiyon niye olamıyoruz diye düşünmeyiniz ? Cevap belli
Bu arada Mehmet Topuz konusunda sanırım artık yazı yazılmaz)))
Yorum
-
İlk olarak kml61ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSadri Şener umut tazeledi
Aday olup olmayacağına ilişkin bir açıklamada bulunmayan Şener, ''Bir bakayım, düşüneyim. Arkadaşlarım ile konuşayım. Ama bu kulüpte kesinlikle bir boşluk olmaz. Hoca da alacağım, futbolcu da alacağım, bulabilirsem para da bulacağım'' dedi.
06.06.2009
Kaynak : AA
Baskanim alacagim degil, alacagiz.
Yine ayni hatalara devam ediyorsun bence.
Severim seni, Lütfen daha dikkatli ol.
Sana güveniyorum, utandirma bizleri.Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
Sn. Sadri Şener 'in büyük başkanlığına ve kendi oluşturacağı bir ekiple göreve devam etmesi gerektiğine en fazla inananlardan biri olarak Trabzonspor'a bu kadar büyük misyonlar yüklenmesini anlamsız buluyorum.
Anadolunun en eski yerleşim birimlerinden birinden bahsediyorsunuz. Daha Trabzonspor yokken Osmanlıya sancaktarlık yapmış, Fatih'i yetiştiren sancaktan bahsediyorsunuz. Tarih boyunca Karadeniz'in en önemli ticaret limanlarından biri olmuş, Akla zarar güzellikleriyle, vatan sevgisiyle, deniziyle, danslarıyla, mutfağıyle Türkiye'nin en önemli kültür miraslarına sahip şehri olan Trabzon.
Gel gelelimki buradaki ters ilişki, Trabzonspor bu şehirden güç alacağına (Eskiden olduğu gibi) Şehrin Trabzonspor'dan güç almaya beslenmeye çalışmasındadır. Elindeki değerlerin farkında olmayan, ekonomik anlamda bir Bursa, Eskişehir, Kayseri, Samsun olamayan koskoca bir tarih.
Şehrin Trabzonspor'la ayakta durduğunu söylemek bu anlamda saçma olur ancak şehrin kaynaklarını kullanmakta ve yönetmekte söz sahibi herkesin Trabzonspor'dan beslenmeye çalıştığını söylemek belki doğru olabilir.
Dışarden bakan bir göz olarak şehrin bu günkü durumunun hesabını şehri yönetenlere, Bakanlara, Belediye Başkanlarına, Milletvekillerine, Valilerine, Kaymakamlarına, Kültür müdürlerine, Müteşebbislerine sormak gerekir. Aksi halde yakın gelecekte şehrin içinde bulunduğu ekonomik sorunları kalkıp Trabzonspor'a maletmeye giden bir yola girerizki, bu çok saçma olur.
Sonuçta Trabzonspor, Karadeniz insanının/coğrafyasının azim ve hırçınlığını temsil eden bir Spor Klübüdür. Misyonuda, yapabilecekeleride bununla sınırlı olmalıdır.
İlk olarak biltrabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületrabzonspor olmazsa trabzon diye bir sehirin haritadaki yerini bile bulamazsin.trabzonspor sayesinde o sehir ayakta duruyor bos bos konusma.kulübü borca sokmus, alin o zaman 1000 euro dan kombine ,fenerliler gibi kulüpte borca girmesin.hep iyisini isteyeceksiniz paraya geldimi kahve köselerinde pinekleyeceksiniz(genel olarak).Eleştirirken yapıcı olabilmek ve en ağır eleştirilere bile hoş görü ile yaklaşabilmek, hem egoyu besleyen nefsin panzehiri, hemde aklın ilacıdır..
Yorum
-
İlk olarak eflatun2001 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Herkeze merhaba
Trabzonspor başkanı Sadri Şener’in başkan olduğu kongrede sandık görevlisiydim. Başkanın o zaman ki konuşmasını dikkatle dinledim baya güzel açılımlar yapmıştı kulübü harika bir ekiple, süper projelerle ileriye taşıyacağının sözünü verdi bizde çok heyecanlandık ve ona inandık.
Gel zaman git zaman baktık ki başkanın anlattığı gibi değil olay meğer ortada ne ekip var ne de yönetim. Ortada ticari anlamda başarısız olan ve bankalara trilyonlarca borcu olan parasız bir başkan, amacı Trabzonspor’u bir yerlere getirmek değil sadece onu kullanmak olan ona buna yalakalık ve artislik yapan Asbaşkan Hayrettin hacısalihoğlu ve birkaç tane yönetici var. Bu 3-4 kişi karar alıyor başka kimseye sormadan Trabzonspor’u yönetiyor. Bu durumdan rahatsız olan çok yönetici var ama Trabzonspor zarar görmesin diye ses çıkarmıyor.
Gelelim bu patlak veren olaya başkan diyor ki sahildeki arsayı bana verin, binaları da bana verin. Sen bana istediğimi istediğim şekilde ver dersen ve buna mecbursunuz tavrı takınızsan bunlar başına gelecektir. Kimin malını kimden istiyorsun. Ayrıca öz kaynak yaratmayacaksam, yönetici katkısı koymayacaksam, belediyeden arsa isteyeceksem böyle bende yönetici olurum.
Bir başkan o na kızdım, o bana niye mesaj çekti, o arsa ve bina bana niye verilmedi deyip ben istifa ediyorum ve oloğan üstü kongre kararı aldım diyorsa Trabzonspor’un böyle bir başkan ve ekibiyle yönetilmemesi gerekir. Böyle bir başkana ihtiyacı da yoktur.
Kimse vazgeçilmez değildir. Giderin yeri dolmaz diye bir kural yoktur.
Ayrıca Sadri Şener ve ekibi Trabzonspor’u ağır bir borcun altına sokmuştur. Trabzonspor’u böyle batırarak hiçbir yere gidemezsin hasap vereceksin. Trabzonspor sahipsiz değildir.
slm,
Yazdiklarina katilmiyorum renktas.Eger bir belediye trabzonsporla ters düserse o belediyeni trabzonda hic sansi yoktur.Bu kadar basit.Birde kimin malini kime veriyorsun diyorsun,trabzonun malini tranzonspora verecek.Basbakan sirf galatasaray yer tahsisi icin kendi ugrasiyor.Eger senin ismini dünyada takiminin sayesinde tanimayan kalmadiysa trabzonspor icin her seyi yapacaksin.Alman bana is yerinde gelip alanzinyoyu Wolsburg aliyordu siz aldiniz,trabzon büyük kulup diyorsa,sana bu ortami yaratan trabzonspora alicengiz oyunu yapamazsin.Sirf ülkenin reklami icin dünyanin parasini harciyorsun.Trabzon bunu cok güzel bir sekilde basarmis.Baskana yapilana gelirsek,Sadri baskan trabzonun basina gelmis en basarili baskandir.hatalari olamazmi,tabiki olur.Ama tek amaci trabzonumuzu en yüksek yere cikramaksa, bunun icin gecesini gündüzüne katiyorsa bizim ona hesap sorma hakkimiz yok.Unutmayalim bu takim küme düsmeden son anda kurtulmustur.Acimasiz olacaksaz ortami bu hala getirenlere acimasiz olalim.
Bizim gündemimiz yapacagimiz transfer olacagina olaganüstü genel kurul.Bunu trabzonumuza yapmaya kimsenin hakki yok.Baskanimiz basarili bir sezon gecirmistir.Gelecek sezon icin trabzonun omurgasini olusturmustur.3-5 nokta transferle sempiyonluga oynayan bir kulup olacakken,ugrastigimiz seylere bakin.
saygilar,Yüksek dağların tepelerinde hem kuşa hem de yılana
rastlanır. Biri uçarak, diğeri sürünerek buraya gelmiştir.
Yorum
-
İlk olarak Adem CAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSn. Sadri Şener 'in büyük başkanlığına ve kendi oluşturacağı bir ekiple göreve devam etmesi gerektiğine en fazla inananlardan biri olarak Trabzonspor'a bu kadar büyük misyonlar yüklenmesini anlamsız buluyorum.
Anadolunun en eski yerleşim birimlerinden birinden bahsediyorsunuz. Daha Trabzonspor yokken Osmanlıya sancaktarlık yapmış, Fatih'i yetiştiren sancaktan bahsediyorsunuz. Tarih boyunca Karadeniz'in en önemli ticaret limanlarından biri olmuş, Akla zarar güzellikleriyle, vatan sevgisiyle, deniziyle, danslarıyla, mutfağıyle Türkiye'nin en önemli kültür miraslarına sahip şehri olan Trabzon.
Gel gelelimki buradaki ters ilişki, Trabzonspor bu şehirden güç alacağına (Eskiden olduğu gibi) Şehrin Trabzonspor'dan güç almaya beslenmeye çalışmasındadır. Elindeki değerlerin farkında olmayan, ekonomik anlamda bir Bursa, Eskişehir, Kayseri, Samsun olamayan koskoca bir tarih.
Şehrin Trabzonspor'la ayakta durduğunu söylemek bu anlamda saçma olur ancak şehrin kaynaklarını kullanmakta ve yönetmekte söz sahibi herkesin Trabzonspor'dan beslenmeye çalıştığını söylemek belki doğru olabilir.
Dışarden bakan bir göz olarak şehrin bu günkü durumunun hesabını şehri yönetenlere, Bakanlara, Belediye Başkanlarına, Milletvekillerine, Valilerine, Kaymakamlarına, Kültür müdürlerine, Müteşebbislerine sormak gerekir. Aksi halde yakın gelecekte şehrin içinde bulunduğu ekonomik sorunları kalkıp Trabzonspor'a maletmeye giden bir yola girerizki, bu çok saçma olur.
Sonuçta Trabzonspor, Karadeniz insanının/coğrafyasının azim ve hırçınlığını temsil eden bir Spor Klübüdür. Misyonuda, yapabilecekeleride bununla sınırlı olmalıdır.
Yorum
-
bomba gibi haber vereyim size morallenin bari
1. Hüseyin sözleşme YENİLEMEYECEĞİNİ BEYAN ETMİŞ. Almanya' ya gidiyormuş. Allah gurbetçilerimize sabır versin
2. Sadri başkan aday olup olmama konusunda net bir beyan vermedi. Düşüneceğim dedi. Büyük ihtimalle aday olacak.ne hasta bekler sabahi, ne taze ölüyü mezar ne de şeytan bir günahı senin şampiyonluğunu beklediğim kadar
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum